شعار «اصلاحطلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا» که در قیام دیماه ۹۶ و مرداد ۹۷ سر داده شد، شعاری بود که از ضمیر آگاه جامعه جوشید و بهسرعت بر سر زبانها افتاد. شعاری که برگی را در تاریخچه مقاومت ایران ورق زد. شعاری که از بلوغ آگاهی مردم و قیامکنندگان خبر میداد و بیان بیزاری مردم از همه باندها و دستهبندیهای درون رژیم بود.
این شعار بر این واقعیت گواهی داد که حنای بازی فریبکارانه وجود ۲جناح سختسر و اصلاحطلب رنگ باخته است و مردم دریافتهاند که از درون حکومت ولایت فقیه امکان استحاله، رفرم و اصلاحات وجود ندارد.
در اصالت و حقانیت این شعار همین بس که اکنون خود «اصلاحطلبان» با بیانهای مختلف به ورشکستگی و مرگ اصلاحطلبی قلابی درونی گواهی میدهند و گاه عیناً همین شعار را تکرار میکنند.
آخوند محمد خاتمی، رئیسجمهور مغضوب رژیم که از او بهعنوان لیدر و سردمدار باند اصلاحطلبان درون حاکمیت نام میبرند، در اظهاراتی که ۳روز پیش در رسانههای این باند منعکس گردید، با تأکید بر اینکه «اصلاح طلبان، حاکمیت و انقلاب را قبول دارند و میخواهند در درون آن اصلاحات انجام شود، وحشتزده هشدار داد: «اگر جامعه ببیند که اصلاحطلبی به نتیجه نمیرسد به سمت کسانی گرایش پیدا میکند که خواهان تغییر اساس نظام هستند. اگر نظام بر اشتباهات موجود اصرار کند، انتقادها به اعتراض تبدیل میشود و معلوم نیست سرنوشت این کشور(بخوانید رژیم) چه خواهد شد».
سایت بهار وابسته به باند اصلاحطلب ۸آبان ۹۷ زیر عنوان: «اصلاحات به شوخی مهمانیها تبدیل شده است!» نوشت: «امروز در ایران با کوتاه آمدنهای نمادهای اصلاحطلبی و رضایتمندی محض به «استمرار» اوضاع درهم ریخته اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی کشور؛ عملاً پروسه اصلاحات به انزوا و حتی ابتذال کشیده شد. بسیاری با ماسک اصلاحات چه فجایعی که نیافریدند و اندک آبروی اصلاحات و اصلاحطلبان هم با حمایت تمامقد از روحانی دوم با تشکیل دولت «استخارهای»اش از هم پاشید. اعتدال و اصلاحات و مفاهیمی از این قبیل حالا دیگر به شوخیهای مهمانیهای شبانهٔ ایرانیان بدل گشته است».
محمود صادقی، عضو کنونی مجلس ارتجاع که خودش از سردمداران باند موسوم به «حزب اراده ملت ایران» از زیر مجموعههای باند اصلاحطلب میباشد، در مورد تجمع این باند گفت: «اصلاحطلبان فقط هدفشان به قدرت رسیدن است و وقتی به قدرت میرسند دیگر برنامه ندارند. ما غافل هستیم اینکه شعار میدهند که «اصلاحطلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا» شعار بدنه جامعه است».(خبرگزاری ایلنا ۲۷مهر ۹۷)
محمدرضا خاتمی، برادر محمد خاتمی، از سردمداران باند موسوم به حزب مشارکت نیز طی مصاحبه مفصلی با خبرگزاری ایرنا میگوید: «مردم معلوم نیست که دیگر قبول کنند که همیشه باید بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنند».
محمدرضا خاتمی سپس به شعار «اصلاحطلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا» اشاره کرده و میافزاید: «فردا این شعار فراگیر خواهد شد و مردم هم میگویند این مملکت را دست اصولگرایان دادیم فایدهای نکرد، دست اصلاحطلبان هم دادیم سودی نکرد، پس باید اصل نظام تغییر کند، نگرانی ما این است. بنابراین نظر شخصی خود من این است که اگر واقعاً نتوانیم با نیروهای اصلی اصلاحطلب وارد میدان شویم پس بهتر است کناره بگیریم».(خبرگزاری ایرنا ۵آبان ۹۷)
ملاحظه میشود که سردمداران باند موسوم به اصلاحطلب چگونه با صریحترین بیان به جنازه روی دست مانده اصلاحات و عبور مردم از هر دو باند حکومتی اعتراف میکنند.
با اشراف به بحرانهای لاعلاج و ناتوانی هر دو باند در حل این بحرانها است که آنها اذعان میکنند مردم به سمت کسانی میروند که خواستار تغییر یعنی براندازی آن هستند و «شعار اصلاحطلب، اصولگرا، تمام شد ماجرا» شعار بدنه جامعه، یعنی شعار عموم مردم ایران است.
واقعیت این است که قیام یکساله مردم ایران، فعالیتهای مقاومت ایران و کانونهای شورشی حکومت آخوندی را در بحران سرنگونی به دام انداخته است و همه این ابراز وحشتها هم ناشی از این واقعیت است.
آری، این رهبری مقاومت سازمانیافته مردم ایران بود که از روز علمکردن بازی شیادانه اصلاحطلبی با روی کار آمدن دولت آخوند محمد خاتمی، اعلام کرد که افعی حاکمیت ولایت فقیه کبوتر اصلاحات نمیزاید.
فعالیتهای این مقاومت بود که پروسه موسوم به اصلاحات درونی را بهقول آن نماینده مجلس ارتجاع(محمود صادقی) به «انزوا و ابتذال» کشید، تا جایی که در شرایط کنونی یعنی در شرایطی که رژیم در بحران سرنگونی گیر کرده است، سردمداران و مهرههای باند اصلاحطلب نگران سرنوشت خود و نظام ولایت هستند آنچنان که آخوند شیاد محمد خاتمی میگوید معلوم نیست سرنوشت کشور یعنی حکومت آخوندی چه خواهد شد!
سایت عصر ایران در مطلبی با عنوان «هیچکدام گرایان» در تشریح این وضعیت مینویسد: «اکثر مردم ایران اصلاحطلب هستند یا اصولگرا؟ ما، آمار دقیقی نداریم ولی آنچه از جریان جامعه متوجه شدهایم این است: هیچکدام!»
نویسنده مقاله عصر ایران در ادامه میافزاید: «هیچکدام گرایان در اکثریتاند. اگر چرخی در کوچه و خیابان بزنید و از رهگذران بپرسید که تمایلات اصلاحطلبانه دارند یا اصولگرایانه، اکثرشان خواهند گفت: هیچکدام. این نشان میدهد که مردم از جریانها و جناحها عبور کردهاند... عبور از دو جریان اصلی درون نظام بیآنکه آلترناتیوی در داخل نظام وجود داشته باشد، بهمعنای حیرانی سیاسی جامعه است و استعداد آن برای هدایت شدن توسط جریانهای خارج از نظام».(عصر ایران ۵شهریور ۹۷)
بهروشنی و با وحشت آدرس جریان خارج از حاکمیت که هدایت خیزش مردم ایران را بهدست گرفته است را میدهد، آدرس مقاومت ایران یعنی صاحب اصلی خواسته و شعار براندازی و سرنگونی.