هر چند باندهای حاکم در لاپوشانی فاجعهٔ شیوع کرونا، با یکدیگر همدست هستند و با کتمان ابعاد آنکه برگی از کارنامه جنایتهای نظام آخوندی است تلاش میکنند مثل سایر بحرانها، این بحران را هم با دفعالوقت و البته به قیمت پرپر شدن جان مردم ایران از سر بگذرانند اما ترس از فضای ملتهب جامعه و خشم انفجاری مردم، بدتر از ویروس کرونا، باندهای حاکم را به وحشت انداخته و هر یک برای در بردن خود، بروز و شیوع این فاجعه را به گردن باند رقیب میاندازند و رسانههای حکومتی عرصهٔ این صحنه از جنگ گرگها شده است.
بهرغم اینکه روزنامههای هر دو باند حاکم در مأموریتی یکسان برای کتمان واقعیت و لاپوشانی ابعاد فاجعه کرونا بسیج شدهاند اما نتوانستهاند تشدید بحران درونی رژیم در اثر این ویروس را کتمان کنند.
برخی از این محافل به قدری از خشم انفجاری مردم وحشتزدهاند که به شکل محسوسی از هر دو باند حاکم فاصله گرفتهاند. روزنامه حکومتی مستقل۱۲ اسفند ۹۸ در سر مقالهاش با عنوان «دوقطبیهایی که عاقبت عیان شد» نوشت: «دوقطبیِ ویروسی باز هم متأسفانه و بهطور کامل در رفتارهای مسئولان و حاکمیت هم دیده میشود. جامعه هنوز به آمارهایی که از سوی دستگاههای حکومتی اعلام میشود، باور ندارد و راه خود را میرود... اگر خدای نکرده اتفاقی هولناک در آینده رخ دهد، حاکمیت موظف است پیامدهای آن را بپذیرد و جوابگوی تصمیماتی که گرفته باشد».
روزنامه حکومتی ابتکار وابسته به باندهای مغلوب۱۲ اسفند ۹۸ نسبت به خشم انفجاری جامعه به نظام هشدار داد و نوشت: «آنچه از تکتک این بحرانها، بحرانیتر و فاجعهبارتر مینماید، بحران اعتماد از دست رفته اجتماعی است... در اصل افسردگی ناشی از تعدد بحران در ایران امروز کمتر تردیدی وجود دارد. گروهی از سر استیصال یا انکار یا خشم، آن را به سخره میگیرند و تمام احساسشان را به خشونت بدل کرده و بر سر هر چیز میریزند».
ایران ارگان دولت روحانی۱۲ اسفند ۹۸ زیر عنوان «استرس بدتر از کرونا» از پیامدهای بلاتکلیفی مردم و ضدونقیض گویی حاکمان ابراز وحشت کرده و نوشت: «یکی از دلایلی که ترس و نگرانی از کرونا در ایران بیشتر است بخشی از آن ناشی از بلاتکلیفی است که در جامعه ما بهدلیل مشکلاتی که دستگاههای اجرایی دارند بهوجود آمده است مانند توزیع برخی اقلام. در واقع نوعی رابطه گسیختگی بین مردم و مسئولان و رسانهها حاصل شده».
مردمسالاری روزنامه باند مغلوب۱۲ اسفند ۹۸ در مطلبی تحت عنوان «حلقههای مفقوده مدیریت بحران» روی دعوای باندی بر نقش سپاه و باند خامنهای در شیوع کرونا انگشت گذاشته و نوشته است: «پروازهای ماهان به چین در دوره ممنوعیت، ممنوع نبوده است! دانشگاهها و مدارس، برای مهار کرونا تعطیل شده، اما امامزادگان، مساجد و سایر مکانهای مذهبی هنوز به کار خود ادامه میدهند! علمالهدی، امام جمعه مشهد نیز گفت «در هیچ شرایطی، نماز جمعه نباید تعطیل شود». آیا ویروس مرموز کرونا با این «سَبک ملوکالطوایفی» بهخوبی مهار میشود؟ حلقههای مفقوده مدیریت بحران کرونا چیست؟».
روزنامه حکومتی اعتماد ۱۲ اسفند ۹۸ شکاف درون باند ولیفقیه را برجسته کرده و با درج اظهارات محمد مهاجری، از مهرههای باند خامنهای علیه کیهان آنرا به نمایش گذاشته و بهنقل از وی نوشته است: «این همه سال دیش از پشتبام جمع کردیم، نتیجه چه شد؟...چرا مردم هشدارهای بهداشتی برای ویروس کرونا را جدی میگیرند اما هشدارهای امثال کیهان در فضای مجازی را نه؟! برای دوستان کیهانی فقط یک راه وجود دارد؛ پیچیدن نسخه کرهشمالی!».
روزنامههای باند ولیفقیه هم البته در این جنگ فعالند و دروغگویی کل حاکمیت را در مورد شیوع کرونا به گردن باند روحانی انداختهاند از جمله رسالت ۱۲ اسفند ۹۸ نوشته است: «بحران ویروس کرونا هم زخمهای نظام تصمیمگیری کشور را علنیتر کرده است... نمیشود تا ۳۰ بهمن، همه تریبونهای رسمی خیال مردم را کاملاً از کرونا راحت کنند، اما از فردایش بر طبل خطرناک بودن کرونا و احتمال فراگیری آن در ایران بکوبند؛ اتفاقی که در ماجرای اطلاعرسانی کرونا افتاد، روی دیگر همان حرف رئیسجمهور است که صبح جمعه متوجه گرانی بنزین شده است».
این جنگو جدالها درونی رژیم و این همه هشدار بیانگر این واقعیت است که هر دو باند رژیم در ترس و وحشت از فضای انفجاری و عکسالعمل مردم در برابر فاجعه کرونا و عملکرد بهغایت ضدانسانی رژیم قرار دارند.