728 x 90

زوزه‌ها وحشت از کابوس سرنگونی - مروری بر رسانه ها

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

در روزنامه‌های حکومتی دوشنبه هشتم آذر روزنامه‌های هر دو باند آثار لرزه‌های سرنگونی بر پیکر نظام در اثر قیام مردم اصفهان را بارز کرده‌اند. در کنار آن بن‌بست مذاکرات وین که از امروز شروع می‌شود عرصهٔ جنگ باندی از یک‌سو و هشدارها نسبت به پیآمد ابقای تحریم‌ها از سوی دیگر، ناخواسته، وضعیت نظام را بین چکش قیام و سندان تحریم‌ها و فشارهای بین‌المللی به‌روشنی انعکاس داده‌اند. جالب است که برخی هم به پیوند قیام اصفهان و احتمال شکست مذاکرات وین اشاره کرده‌اند.

 

زوزه‌ها وحشت از کابوس سرنگونی

جوان وابسته به سپاه پاسداران نوشته است: «برای ایجاد یک ادراک جدید ذهنی درصدد خلق صحنه‌های جدید برآمدند؛ بنابراین ۱۵نقطه شهر اصفهان را با تجمعات بیش از ۱۰۰ تا ۱۵۰نفر انتخاب کردند و (مجاهدین) راساً به میدان آمدند».

مستقل از باند مغلوب هم باند خامنه‌ای را مورد حمله قرار داده که چرا تمام اعتراضات را به مجاهدین نسبت می‌دهند. علت آنرا هم نوشته «، بیشتر از نمود کین و خشونت آن‌ها، تأیید و اعتراف به توان و تشکیلات آنها کرده‌ایم که هر زمانی اراده کرده‌اند توانسته‌اند این همه نیرو به خیابان بفرستند!».

رسالت از باند مؤتلفه هم در حالی که اسم نظام را «ایران» نامیده نوشته است: «درگیریهای اصفهان کام ایران را تلخ کرد». در ادامه هم افزوده است: «معاندان نظام، بی‌وقفه و در هر فرصتی به‌دنبال بهره‌گیری سیاسی از حضور مردم برای وارونه نمایی آن علیه حاکمیت هستند». این روزنامه هم‌سو با خامنه‌ای در ادامه اذعان کرده است که اعتراضات از طرف مردم و علیه نظام بوده و نوشته است: «نابلدی حاکمیت در شنیدن و پاسخگویی مطالبات مدنی مردم سبب شکل‌گیری انباشتی از موضوعات شده است که مردم را در پرداختن به‌جا و بموقع آن نیز سرگردان کرده و منجر به بروز رفتارهای هیجانی از سوی طیفی از آنها شده است».

 

سرکوب موقعیت نظام را در جهان تضعیف می‌کند

ربط قیام مردم اصفهان با شکست مذاکرات وین و تضعیف موقعیت نظام در مطالب روزنامه‌های حکومتی خیلی روشن است. روزنامه‌های مختلف به‌نقل از پاسدار کوثری که دیروز در مجلس اظهار کرده این ربط را واضح توضیح داده‌اند. برای نمونه همدلی به‌نقل از پاسدار کوثری نوشته: «کوثری درباره ارتباط این حوادث با مذاکرات هسته‌یی آینده، تصریح کرد: «مجاهدین و جریان ضد انقلاب به‌دنبال آن هستند که بگویند در ایران امنیت وجود ندارد و در این شرایط مذاکره هم معنایی ندارد و نباید انجام شود». همدلی در ادامه تأکید کرده قبل از پاسدار کوثری تعدادی دیگر از اعضای مجلس رژیم مشابه این اظهارات را داشته‌اند.

جهان صنعت مقاله علی صوفی یک مهرهٔ باند مغلوب را انعکاس داده که به نظام در مورد شکست سرکوب هشدار داده نوشته است: «شاید برخی با نسبت دادن اتفاقات رخ داده به دشمن و افراد نفوذی و… پرونده این قضیه را ببندند اما واقعیت آن است که سرکوب، متهم و محکوم کردن مردم و این‌گونه برخوردها مشکلی را از کشور حل نمی‌کند. اتفاقاً برعکس عمل کرده و هر روز مسئولان را منزوی‌تر می‌کند. همین برخوردها است که موقعیت ما را در دنیا تضعیف می‌کند».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2f048727-4563-4f13-b59b-dcfbf2d24b40"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات