728 x 90

سایت فینانتس ناخریشتن: برلین، نقطه مرکزی گردهمایی ۷ فوریه است که در آن صدای معترضان از ایران شنیده خواهد شد

فراخوان به تظاهرات ۷ فوریه
فراخوان به تظاهرات ۷ فوریه

سایت فینانتس ناخریشتن finanznachrichten آلمان نوشت: «ایران "تشنه" آزادی و کرامت است. سال‌هاست که مردم با وجود سرکوب مرگبار به خیابان‌ها می‌آیند در طول بیش از چهار دهه، این رژیم نشان داده که نه قادر به اصلاح است و نه با امتیاز به مماشات پاسخ می‌دهد. تغییر واقعی فقط می‌تواند از درون ایران یعنی از طریق مردم و یک جنبش مقاومت سازمان‌یافته، سراسری و مصمم که بتواند با قدرت سرکوبگر مرکزی رژیم، یعنی سپاه پاسداران مقابله کند، حاصل شود».

این رسانه آلمانی افزود: «همبستگی در سراسر ایران و اروپا در حال افزایش است - و این همبستگی در ۷ فوریه در برلین قابل مشاهده خواهد بود. برلین نقطه مرکزی گردهمایی است که در آن صدای معترضان از ایران شنیده خواهد شد: نه به دیکتاتوری - آری به آزادی و آینده‌ای دموکراتیک».

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/19a58865-3d9f-4b71-bd54-24264335ea21"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات