عطش سیریناپذیر خامنهای برای رسیدن به بمباتمی موجب شده که اقتصاد ایران تحت تحریم قرار بگیرد، البته باید تأکید کرد که خامنهای بمب اتم را برای بقای حاکمیت پوسیدهاش نیاز دارد که بواقع کمترین پایگاه اجتماعی را هم ندارد.
اما خامنهای آثار و عواقب این تحریمها را بر سر مردم ایران آوار کرده است، در ۱۰ سال گذشته قیمت مسکن نزدیک به ۱۵ برابر، قیمت دلار نزدیک به ۱۸ برابر، مواد غذایی هم همین میزان افزایش داشته است، فقط از اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۹ فروردین ۱۴۰۳، قیمت دلار در بازار ایران ۲۴۵ درصد افزایش داشته است، یعنی نزدیک به ۳.۵ برابر شده است، از آنجا که قیمت تمام کالاها و خدمات تحت تأثیر قیمت دلار است فاصلهٔ ۲ سال قیمتها دست کم ۳.۵ برابر افزایش یافته است، تمام این اعداد گرانیهای وحشتناکی ایجاد کرده که بیش از ۸۰ درصد مردم ایران را زیر خط فقر برده است.
در مقابل در همین سالیان اگر به لیست اختلاسها و دزدیهای رژیم نگاه کنیم، سر به آسمان میزند، یک نمونهاش چای دبش، یکنمونهاش دزدی ۹۲ هزار میلیارد تومانی در فولاد مبارکه، دزدی ۱۷هزار میلیارد تومانی در شهرداری تهران، فساد ۲ میلیارد دلاری زاکانی در خرید اتوبوس برقی از چین و لیست بیپایانی از دزدیها،
یعنی برای خودشان پول و امکانات هست اما به مردم که میرسد باید گرسنگی بکشند تا جایی که حتی توان تأمین کالری مورد نیاز خودشان را ندارند.
از طرفی سیاست مماشات هم به کمک رژیم آمده و تحریمها را شل کرده تا رژیم درآمد اساسی داشته باشد. سناتور تد کروز در استماع آنتونی بلینکن در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، بهخاطر اینکه آمریکا تحریمها را برای رژیم شل کرده او را زیر ضرب برد:
سناتور تد کروز: رژیم ایران امروز چه میزان نفت میفروشد؟
بلینکن: شما به من بگویید
تد کروز: ظاهراً شما نمیدانید جهت اطلاعتان آنها آن موقع ۳۰۰ هزار بشکه میفروختند و الآن حدود ۲ میلیون بشکه در روز میفروشند، این دولت بهشدت خواهان یک معامله جدید با رژیم ایران است شما از روز اول پول نقد سرازیر کردید، ۶میلیارد دلاری که در مورد آن پرسیده شد نوک کوه یخ است با امتناع از اجرای تحریمهای نفتی ما شاهد هستیم که فروش نفت ایران از ۳۰۰هزار بشکه در روز از روزی که شما به قدرت رسیدید به بیش از ۲ میلیون بشکه در روز رسید این معادل ۸۰ میلیارد دلار است ما از این ۸۰ میلیارد دلار چیزی که نصیب مردم ایران شده است، فقط فقر و بدبختی است...
رژیم آخوندی بعد از به قدرت رسیدن نتوانسته ناوگان هوایی خودش را با پیشرفت روز منطبق کند، در مورد هواپیماهای مسافربری سن متوسط هواپیماهای ناوگان مسافربری رژیم تقریباً ۲۸ سال است که بیش از دو برابر متوسط جهانی است.
در زمینه تجهیزات نظامی: بر اساس اعلام انستیتوی بینالمللی مطالعات استراتژیک، نیروهای متعارف ایران با مشکل «فزاینده تجهیزات از رده خارج» مواجهاند و «وجود تجهیزات کهنه... بهطور ویژه در نیروی هوایی این کشور برجسته است».
یکی از تجهیزات و امکانات رژیم وجود بالگردهای بل ۲۱۲ است که در دهه ۱۹۶۰ توسط آمریکا ساخته شده، هلیکوپترهایی با سابقهٔ ایمنی خوب، اما تعمیر و نگهداری و بروز رسانی این تجهیزات فاکتور بسیار مهمی است،
بر اساس آمارهای سیریوم، رژیم ایران دارای ۶۲ فروند بالگرد بل فعال است که شامل ۱۳ بل ۲۱۲ است.
این بالگرد همان نوعی است که رئیسی با آن سقوط کرد و به درک واصل شد.
جواد ظریف، وزیر خارجه سابق رژیم تحریمهای آمریکا را عامل سانحه اخیر و جان باختن رئیسی جلاد دانسته است. و گفت: «این رویدادها در فهرست جنایات آمریکا ثبت خواهد شد».
بله قرار نیست که خامنهای چهار نعل دنبال بمب اتمی باشد و تمام آثار تحریمهای متعاقب آن را بر سر مردم ایران آوار کند، جایی هم خودش باید از آن بچشد و ضربهای خردکننده دریافت کند، بالاخره خیاط هم روزی در کوزه خواهد افتاد!