پس از قیام دیماه فضای مجازی و نقش آن در اطلاعرسانی آزاد و شکستن دیوار سانسور رژیم، همواره مورد نگرانی و ابراز وحشت سردمداران رژیم و مهرههای حکومتی بوده است.
در چند روز گذشته هم موجی از ابراز نگرانی در میان آنها ایجاد شده است تا جایی که روز ۱۲مهر علی خامنهای شخصاً به صحنه آمد و رسانههای خبری و اطلاعرسانی را به سلاح شیمیایی تشبیه کرد و گفت: «ابزار رسانه ابزار مهمی است و اگر دست دشمن باشد ابزار خطرناکی است... امروز از تلویزیون از رادیو از اینترنت از شبکههای اجتماعی از انواع و اقسام وسایل فضای مجازی علیه افکار عمومی ما استفاده میشود».
این ابراز عجز در مواجهه با فضای مجازی و وحشت از اثرات آن در ریزش نیروها، خاص خامنهای نیست و از بسیاری دیگر هم شنیده میشود.
پس از اظهارات هراسآلود خامنهای از فضای مجازی، پاسدار اشتری، سرکرده نیروی انتظامی، در روز ۱۴مهر به صحنه آمد و مدعی شد که «اشراف خوبی را در فضای مجازی و حقیقی» داریم.
این ادعا در حالی است که پاسدار علی آزادی، سرکرده انتظامی زنجان، گفت: «دشمن در فضای مجازی با اعلام فراخوانهای مجازی مردم را به ناامیدی و بیاعتمادی نسبت به دولت دعوت میکند که اینگونه اقدامات جزء استراتژی و راهبرد دشمن است».
البته دشمن کسی جز مردم ایران و جوانان قیامآفرین نیست. این واقعیت در میان اظهارات تمامی مهرههای نظام دیده میشود.
وزیر بهداشت دولت روحانی در سوزوگداز از افشای چپاولهایش گفت: «فضای مجازی بهوسیله بدخواهان سبب ایجاد نگرانی در بین مردم و تضعیف کشور میشود... اگر بدخواهان بهوسیله فضای ضدرسانه و مجازی خبرهای دروغی راجع به دارو یا فردی بگویند حتماً باید علیهشان در راستای احقاق حقوق مردم پرونده تشکیل شود».
آخوند علیرضا عبادی در نمایش جمعه بیرجند گفت: «دشمن با استفاده از فضای مجازی بهدنبال ضربه زدن به کشور است».
در اهواز هم آخوند احمدرضا حاجتی از ترس ریزش مزدوران به «بچههای بسیجی و حزباللهی» هشدار داد «گوشها و چشمها را باز کنید چرا که دشمن یک برنامهٔ جدید طراحی کرده است». این آخوند هراسان با بیان اینکه «بخشی از این نقشه بهدست مجاهدین اجرا میشود» سوزوگداز کرد که: «از یکطرف فضای مجازی همینطور القا میکند که کار جمهوری اسلامی بهزودی تمام میشود».
آخوند موحدی کرمانی هم پیش از اینها به طرد و انزوای رژیم در فضای مجازی و ریزش نیروهای نظام اعتراف کرده و بر لزوم تشدید سرکوب و بگیروببند برای حفظ رژیم، تأکید کرده و گفته بود: «(مجاهدین)، با شایعه پراکنی دلهای رزمندگان را میخواهند خالی از آرامش بکنند و در آنها ایجاد اضطراب کنند». آخوند موحدی بهرغم تمام محدودیتهایی که رژیم در دسترسی به فضای مجازی ایجاد کرده باز سوزوگداز کرد که: «من باید در اینجا متأسفانه بگویم جو فضای مجازی در اختیار بیگانگان است، دلها را میلرزانند، انسانها را نسبت به نظام بدبین میکنند». وی همچنین افزود: «من نمیدانم تا کی باید مسئولان این وضعیت را ادامه بدهند، این تشکیلات ما که برای این نیست که ابزار دشمن باشه و دشمن استفاده بکنه».
در شرایطی که رژیم علاوه بر کند کردن اینترنت بسیاری از شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک و توئیتر را بسته و دنبال بستن اینستاگرام هم هست و از طرف دیگر ارگانهای مختلف حکومتی از وزارت بدنام اطلاعات تا اطلاعات سپاه تا نیروی انتظامی و قضاییه آخوندی و ارتش رژیم و وزرات ارتباطات هر کدام ارگانهای عریض و طویل برای سرکوب در فضای سایبری ایجاد کردهاند، این اظهارات چیزی جز اعتراف به شکست در مقابل جوانان قیامآفرین و کانونهای شورشی نیست که فضای مجازی را به سلاحی علیه رژیم تبدیل کردهاند.