728 x 90

فضای مجازی، وحشت حقیقی

خطر شبکه های مجازی برای نظام
خطر شبکه های مجازی برای نظام

در میان تمام بحرانهای گریبانگیر نظام از گرانی و رکود و تورم تا مشکلات روی زمین مانده مردم در مناطق سیل‌زده، رژیم ضدبشری برای مهار اعتراضات و جلوگیری از همبستگی میان معترضان در شهرها و اقشار مختلف و همچنین برای جلوگیری از تبادل اطلاعات دربارهٔ جنایات رژیم، بار دیگر شروع به ابراز وحشت از فضای مجازی کرده است

فضای مجازی که عرصهٔ اطلاع‌رسانی مردمی دربارهٔ اعتراضات و مشکلات گریبانگیرشان است بار دیگر موضوع ابراز وحشت و دغدغهٔ مقامات حکومتی شده است. از جمله آخوند موحدی کرمانی امام جمعهٔ نمره موقت خامنه‌ای در نمایش جمعهٔ ۳خرداد۹۸تهران، طی اظهاراتی از خیز جدید نظام در اعمال اختناق در فضای مجازی پرده برداشت و گفت: «چقدر نظام ما جهاد فرهنگی دارد؟ جهاد فرهنگی که این زیربنا ست چقدر ما با اونها که بدخواه فرهنگ ما هستند دشمن فرهنگ ما دشمن دین ما هستند چقدر با اونها می‌جنگیم؟‌ جواب را خودم بدهم، عرض می‌کنم نه تنها نمی‌جنگیم بلکه فرش قرمز هم جلوی پایشان پهن می‌کنیم که تشریف بیاورید، بیائید فرهنگ تون را پیاده کنید بیائید فرهنگ اسلام را از این مردم بگیرید بیائید جوانها را لامذهب کنید، فضای مجازی مگر چی می‌کند؟‌ در فضای مجازی مگر چی هست؟ من که نگاه نمی‌کنم اونهایی که نگاه می‌کنند چیزهای عجیب و غریب می‌گویند چیزهای عجیب و غریب می‌گویند».

آخوند موحدی کرمانی در ادامه از برنامه سانسور رژیم خبر داد و گفت: «بعضی‌ها می‌گویند ما می‌توانیم اون چیزهایی که جوانهای ما را مسموم می‌کند لامذهب می‌کند در این فضای مجازی یک کاری بکنیم اینها در اختیار جوانها نوجوانها قرار نگیرد».

غلامعلی حداد عادل مهرهٔ نزدیک به خامنه‌ای در مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن شرکت در نمایش سرکوب رژیم موسوم به نمایشگاه قرآن و غرفه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، وحشت رژیم از فضای مجازی و خیزش برای محدودیت بیشتر را بارز کرد و گفت: « امروز بارزترین مصداق امر به معروف و نهی از منکر، کنترل فضای مجازی است». وی در واکنش به افشاگریهای مردمی دربارهٔ جنایات و چپاولگریهای رژیم در فضای مجازی با سوزوگداز گفت: «یکی از مهمترین صدمات فضای مجازی در مطالبات و نقد، اتهام و افترا و ترویج کلمات ناپسند و ناهنجار در این فضاست».

در جمعه‌بازار ورامین آخوند محسن محمودی از ریزش نیروهای نظام در مواجهه با واقعیتها در فضای مجازی ابراز نگرانی کرد و گفت: «وقتی که جوان بدون هیچ‌گونه محدودیتی از فضای مجازی استفاده کرد، به‌راحتی در برابر دشمن تسلیم می‌شود این جاست که دشمن به‌راحتی به ما حمله کرده و حمام خون راه می‌اندازد».

در همین حال «عباس آسوشه» یک مقام حکومتی در فضای مجازی اذعان کرد که رژیم با راه‌اندازی اینترنت بومی موسوم به «شبکه ملی اطلاعات» قصد بستن اینترنت جهانی و به دست گرفتن کنترل اطلاعات و تبادل داده‌های مردم را دارد. وی در خصوص اهدافی که رسیدن به آنها در گرو راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات است، گفت: «از روز اول که راه‌اندازی شبکه ملی مطرح شد، یک هدف داشتیم که به شکل‌های مختلف مطرح شد؛ استقلال. استقلالی که کشور و حاکمیت بتواند با استفاده از آن در شرایط بحرانی اقدامات مفیدی برای حفظ حریم شهروندان و دارایی‌های آنها در فضای مجازی انجام دهد. این کارگزار حکومتی در توجیه تشکیل این شبکه گفت: درست است که فضای مجازی از فرهنگ غربی وارد کشور ما شده، اما از آنجا‌ که امروزه بسیاری از وجوه زندگی ما در این فضا شکل می‌گیرد باید به فکر بومی‌سازی‌اش باشیم».

خاطر نشان می‌شود ولی‌فقیه ارتجاع در تاریخ هشتم اردیبهشت امسال در دیدار با مزدوران نیروی انتظامی با بیان ضرورت جلوگیری از قاچاق، مبارزه با "عوامل نا‌امن‌کننده" در فضای مجازی و مبارزه با فروشندگان سلاحهای گرم، وحشت خود را از نقش فضای مجازی در ایجاد و هدایت اعتراضات به نمایش گذاشت. اما به‌رغم تمام تشبثات رژیم نتوانسته مانع دسترسی مردم به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و تبادل اطلاعات میان مردم شود.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f189e369-0910-4a2f-9658-e86aa5af39fd"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات