728 x 90

مافیای گوشت و دردی که مردم می‌کشند

مافیایی گوشت
مافیایی گوشت

هیولای گرانی گریبان همه مردم را گرفته و مواد غذایی پایه‌یی از سفره‌های بسیاری حذف شده است. در این میان گرانی گوشت آن‌چنان سرسام‌آور است که این روزها به کالای لوکس تبدیل شده و قیمت آن مستمراً بالا می‌رود.

در این رابطه روزنامه همشهری ۲۴تیر۹۹ نوشت: «تنها طی ۲هفته گذشته قیمت گوشت گوسفندی ۱۰هزار تومان افزایش پیدا کرده است و کیلویی ۱۱۰ تا ۱۱۵هزار تومان به فروش می‌رسد».

این رسانه حکومتی در ادامه اعتراف می‌کند علت این وضعیت، دپوی دامهای زنده و قاچاق دام از مرزهای غربی کشور است.

کیست که نداند دپو و قاچاق گوشت در این ابعاد تنها توسط نهادهای قدرت در حاکمیت امکان‌پذیراست. همانهایی که از آن با نام مافیای گوشت نام می‌برند.

یک شبکه حکومتی در خردادماه گذشته مصاحبه‌یی با یک هموطن قصاب داشته است که وی ضمن شکایت از افزایش مستمر قیمت گوشت در سالهای اخیر به‌ویژه در یک سال گذشته می‌گوید: «۸ تومان گوشت گوساله گران شده، مرغ گران شده، هر چه مواد گوشتی مصرف مردم است گران شده است. قدرت خرید مردم پایین آمده و فیله مرغ که ۲۵تومان بوده الآن شده ۳۲تومان. ۲نفر که می‌خواهند ناهار بخورند باید ۳۰تومان خرج کنند. من از کاسبی سودی نمی‌برم بالا بالاها باید دنبال مقصر این وضعیت باشند.

گوشت شده مثل دلار شب می‌خوابی صبح قیمت گوشت و مرغ بالا رفته است، مردم آن‌قدر قدرت خریدشان پایین آمده که با ۵هزار تومان می‌خواهند گوشت چرخ کرده بخرند. شما یک روز بیایید اینجا بایستید ببیند مردم چه دردی می‌کشند. خرید مردم برای خرید گوشت خیلی پایین آمده است. در یک سال گذشته وضع خیلی خراب بوده».

در همان زمان خبرگزاری ایرنا وابسته به دولت روحانی انحصار توزیع و واردات و توزیع شبکه‌یی از مفسدان مافیای گوشت را عامل اصلی گرانی سرسام‌آور گوشت دانست.

این خبرگزاری حکومتی ضمن اشاره به سلاطین مختلف فساد در حاکمیت آخوندی در مورد سلطان گوشت نوشت: «هویت شخص مورد نظر برای همه کاملاً مشخص است. این فرد کسی است که اکنون کنجاله‌هایش در کشتی و روی بندر است و اگر بخواهد می‌تواند یک دقیقه‌ای همه این کنجاله‌ها را وارد کشور کند. این فرد کسی است که بانک مرکزی درباره او به بانک کشاورزی نامه نوشته مبنی بر این‌که این پانزده شرکت که وابسته به این شخص، همسر، پسر و دختر وی می‌باشد این‌قدر بدهی بانکی دارد و با این فرد معامله نکنید؛ اما باز هم با او معامله کردند. این فرد سلطان گوشت ایران است. چون واردات نهاده‌های دامی در اختیار این فرد است و با تغییر قیمت نهاده‌ها بر روی قیمت گوشت تاثیر می‌گذارد» (ایرنا ۲۱فروردین۹۸)

به‌رغم این اعتراف‌ها مافیای گوشت هم‌چنان کار خودش را می‌کند چنان‌چه آخوند جواد حسینی‌کیا عضو مجلس ارتجاع از سنقر و کلیایی گرانی‌های اخیر از جمله گرانی قیمت مرغ و گوشت و لبنیات را نتیجه مافیای اقتصادی دانست (خبرگزاری تسنیم ۲۵تیر۹۹)

در همین رابطه خبرگزاری نیروی تروریستی قدس (تسنیم) ۲۵تیر۹۹ نوشت: «طبق بررسی‌های انجام شده در چند سال گذشته عدم نظارت و سیاست‌گذاری صحیح در تولید و عرضه گوشت قرمز سبب شد واسطه‌گران از نهایت فرصت استفاده کنند و تا می‌توانند بر بازار گوشت قرمز بتازند. البته این واسطه‌گرها در زمینه قاچاق دام هم حسابی فعال هستند و در غفلت مسئولان نظارتی، عرضه و تقاضا را در بازارها به‌راحتی مدیریت می‌کنند و یکی از دلایل کمبود گوشت و ناملایمات بازار همین واسطه‌گرها هستند. گرانی و افزایش قیمت ارز در سال‌های گذشته حسابی به بازار قاچاق دام رونق داده و مافیاهای پشت‌پرده تا توانستند دام‌های سنگین و سبک را به خارج کشور منتقل کردند. از اوایل امسال با افزایش قیمت ارز که امروزه دلار قیمت بیش از ۲۲هزار تومان را تجربه می‌کند مجدداً قاچاق دام از سرگرفته شده و این واسطه‌گرها و دلالان باز هم تسلط خود را به بازار نشان می‌دهند و اگر با این پدیده شوم قاچاق برخورد نشود آثار مخرب آن در آینده‌ای نه چندان دور در سفره مردم و بازار نمایان خواهد شد».

آری این مافیای حکومتی سالانه میزان زیادی ارز کشور را به قیمت ۴۲۰۰تومان از دولت می‌گیرد و گوشت از کشورهای مختلف وارد می‌کند، اما آنرا به قیمت بازار آزاد می‌فروشد و باعث افزایش قیمتها می‌شود.

ارقام دزدی و رانت‌خواری مافیای گوشت و کسانی که شبکه مافیای توزیع گوشت در کشور را اداره می‌کنند به حدی است که چندین برابر پولی که در بازار گوشت سرمایه‌گذاری می‌کنند سود می‌برند.

در مقابل سودهای میلیاردی که آنها به جیب می‌زنند، درصد بسیار بالایی از مردم به‌دلیل فقر و گرانی سالهاست که رنگ گوشت را در سفره‌هایشان ندیده‌اند.

کار به جایی رسیده که برخی از اعضای مجلس ارتجاع هم در وحشت از خشم و خیزش همین گرسنگان زبان به اعتراض باز کردند.

«مردم زیر بار بی‌تدبیری و سختی از فقر و تنگدستی صدای شکسته شدن استخوانهایشان به گوش می‌رسد... به فاطمه زهرا مردم دیار من برای فقط نان خالی به نانوایی‌ها مراجعه می‌کنند نان قرضی می‌گیرند» (مرتضی محمودوند ـ مجلس ارتجاع ۲۵تیر۹۹)

دیگر بر کسی پوشیده نیست که این مافیای غارتگر نیز مانند سلاطین مختلف فساد سکه، قیر، ارز، پتروشیمی و… در زد و بند و تبانی با مقامات و نهادهای حکومتی مانند اختاپوس بر بخشی از اقتصاد کشور چنگ انداخته است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/1ccff390-cac2-4871-b74b-6a79d6271ee8"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات