728 x 90

مسکن خالی از مهر، دستآورد نظام برای مردم

مسکن مهر
مسکن مهر

مردم بسیاری از مناطق کشور که در اماکن ساخته‌شده توسط نهاد چپاول و غارت موسوم به مسکن مهر زندگی می‌کنند از امکاناتی نظیر امکانات درمانی، بهداشت، مدرسه محروم هستند و... در صورتی‌که هزینه ساخت این اماکن را پیشاپیش به این بنیاد غارت و چپاول پرداخت کرده‌اند.

با وجود پرداخت هزینه توسط مردم دولت ضدمردمی هیچ اقدامی برای ساختمان مدرسه، درمانگاه در مناطق ساخته‌شده توسط «مسکن مهر» نمی‌کند.

یک هموطن این سؤال را مطرح می‌کند که هزینه ساخت مدرسه، بیمارستان، جاده و خیابان با ساکنان مسکن مهر یا دولت است، اما شهرداری پاسخی به او و به سؤالهای مشابهی از طرف سایر مردم در این زمینه نمی‌دهد.

در زمینه مشکلات در شهرک‌های ساخته‌شده توسط مسکن مهر یکی از هموطنان در مصاحبه با تلویزیون حکومتی می‌‌گوید: «ما هیچ امکاناتی در این شهرک نداریم از لحاظ مدرسه و درمانگاه و خدمات رفاهی، شهرداری می‌گوید آس اپ به ما تحویل نداده هیچ امکانات به ما نمی‌دهد».

یکی دیگر از مردم با تأیید گفته‌های او اضافه می‌کند: «امکانات رفاهی نداریم، مدرسه نداریم، مسجد نداریم، شهرداری گردن شورای شهر می‌اندازد، شورای شهر گردن راه و شهرسازی می‌اندازد و آن هم گردن استاندار می‌اندازد و معلوم نیست اینجا چی به چی است».

در حالی مردم از نداشتن مدرسه فریادشان بلند است که حاکمیت آخوندی از مردم بابت ساخت یک دبستان برای هر مجموعه ۲۰۰واحدی یا هر ۱۰۰۰نفر در مسکن مهر از مردم پول گرفته است.

با این‌همه پولی که از مردم توسط مسکن مهر غارت شده است معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش از کمبود ۲۵هزار کلاس درس در مسکن مهر خبر داد.(خبرگزاری مجلس ۲۱مرداد ۹۷)

آب و برق نیز از مشکلات جدی ساکنان مسکن مهر است، در پاسخ به این سؤال که وضعیت آب آشامیدنی در منطقه چگونه است، یکی از ساکنان در جواب خبرنگار تلویزیون رژیم می‌گوید: «‌آب شربمان اصلاً مناسب نیست مستقیماً از چاه می‌زنند بالا معلوم نیست که اصلاً سالم است، سالم نیست. انبوهی هم آهک دارد ولی تاکنون چندین بار است که تماس گرفتیم ولی اقدامی نکردند».

اما نمونه دیگری از زیرپاگذاشتن تعهدات این حاکمیت به مردم در شهرک‌های مسکن مهر که صدها هزار تومان هم پول از آنها اخاذی کرده است، جمع‌آوری نشدن زباله توسط شهرداری‌ها و انجام ندادن حداقل‌های رفاهی این شهرک‌ها است.

به گزارش خبرنگار تلویزیون رژیم در شهرک به‌اصطلاح مسکن مهر خانی‌آباد در یک کوچه که تعداد زیادی واحد مسکونی دارد در انتهای این کوچه تنها یک سطل زباله عمومی قرار دارد.

راه ارتباطی این کوچه‌ها آن‌قدر تنگ و باریک است که ماشینهای بزرگ زباله‌بر نمی‌توانند وارد کوچه‌ها شوند و شهرداری هم ماشینهای کوچکتر برای جمع کردن زباله این کوچه‌ها اختصاص نمی‌دهد.

کوچه‌ها نیز آسفالت نشده است که به‌گفته اهالی در زمستان کوچه‌ها تبدیل به باتلاق می‌شود و عبور از آنها بسیار مشکل می‌شود.

در مورد وضعیت راه‌ها و جاده‌های منطقه مردم در مصاحبه با تلویزیون رژیم می‌گویند‌: «وقتی هوا خشک است خاک باید بخوریم، وقتی هم زمین خیس است باید گل بخوریم منطقه پر از خاک و پشه است ما مرتب زنگ زدیم و گزارش کردیم امروزفردا کردند و هیچ اقدامی نکردند».

شهرداری تهران که این‌قدر در اخاذی از مردم محروم این مناطق فعال است ولی کاری برایشان انجام نمی‌دهد و در مقابل دست بسیار بازی برای چپاول پولهای مردم دارد.

مجید فراهانی، عضو شورای قلابی شهر تهران، در گفتگو با ایسنا گفت: «۲۰هزار میلیارد تومان از بودجه شهرداری تهران در طول سال‌های ۸۴ تا ۹۶ گم شده است».

البته گم شدن پول شهرداری که پول همین مردم فقیر در مناطق فقیرنشین و محروم تهران است اسم مستعار دزدی و چپاول در نظام فسادگستر آخوندی است.

با این وجود در هراس از خشم مردم، مهر‌ه‌های وابسته به باند روحانی در شهرداری مدام به صحنه می‌آیند و فساد در شهرداری را انکار می‌کنند تا بتوانند رد دزدی‌هایشان را پاک کنند.

شهردار تهران که وابسته به باند روحانی است با گفتن این‌که «نباید وقتی اسم فساد می‌‌‌‌‌آید شهرداری سرلیست قرار بگیرد» درصدد رفع و رجوع فساد در این نهاد غارت و چپاول مردم برمی‌آید.(خبرگزاری ایلنا ۴تیر ۹۷)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b7cbc76c-eb5f-4cfb-bf71-73300eafe747"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات