728 x 90

وحشت از خشم انفجاری مردم، دغدغهٔ مشترک باندها - مروری بر رسانه ها

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

کرونا سلاح ولایت یا خاستگاه قیام گرسنگان؟

در روزنامه‌های حکومتی ۲۴تیر، در کنار سایر بحرانها، ادعاهای حکومتی برای مقصر جلوه دادن مردم در شیوع کرونا ادامه دارد. اما اذعان به واقعیت و هشدار نسبت به حمایت نکردن از مردم در برابر کرونا، موضوع بسیاری از روزنامه‌های باندهای مغلوب است.

ستاره صبح به‌نقل از یک عضو ستاد مبارزه با کرونا اذعان کرده است: «این روزها بیمارستانهای دولتی و خیریه در تهران، مشهد، کرج و سایر کلان‌شهرها مملو از بیمارانی است که عمدتاً از جمله اقشار فرودست جامعه هستند، وضعیت اقتصادی مطلوبی ندارند و امکان دریافت تغذیه مناسب و ویتامینهای ضروری را برای پیشگیری از کرونا ندارند؛ در نتیجه می‌توان گفت کرونا بیماری فقرا و فرودستان شده است.

با وجود تأکید کارشناسان مبنی بر عدم تعجیل در برداشتن محدودیت‌ها، ستاد مقابله با کرونا از این موضوع تبعیت نکرد و اکنون کشور درگیر موج دوم بیماری شده است؛ دولت به‌دلیل برداشتن محدودیتها و عادی جلوه دادن شرایط مقصر وضعیت کنونی است و اگر بخواهد همین حالا بیماری را کنترل کند، لازم است حدود یک ماه کشور را تعطیل کند.

روزنامهٔ اعتماد هم نوشته است: «در جامعه ایران هم هنوز به برداشت واحدی از آثار منفی دوران کرونا و بعد آن نرسیده‌اند. اعلان خطرها هر چند جدی بوده است اما کارساز نیست.

اشاعه تملق‌های کور و خائنانه، واقعیتها را در اتاق تشریح سیاست وارونه نشان می‌دهد. آثار منفی وارونه‌بینی هم در توسعه و ترقی کشور امری هویدا و آشکار است.

در ایران شکنندگی غیرقابل باور ارزش پول ملی و آثار آن بر قیمت ارز، طلا، مسکن و سایر شاخصهای کلان اقتصادی به جد آزار‌دهنده است... انسان بیکار و گرسنه که با عدم امنیت و قطعیت مواجه است، در کمین امنیت نشسته است».

وحشت از خشم انفجاری مردم، دغدغهٔ مشترک باندها

در انعکاس سایر بحرانها، مثل کرونا، ابراز نگرانی از انفجار اجتماعی حرف اول همهٔ باندهاست. همدلی حرفهای آخوند مکارم شیرازی را انعکاس داده که به سران قوای رژیم گفته است: «بسیاری از مردم نسبت به گرانی روزافزون کالاها که برخی چندین برابر شده است، به‌شدت اعتراض دارند».

و آفتاب یزد نسبت به عزل روحانی به مجلس ارتجاع هشدار داده: «باید توجه داشت که دشمنانی به‌صورت مستمر برای کشور دندان تیز کرده‌اند، جنگ نیز از طرف براندازان، جاری است و با ادامه این حرکتها و رویه‌ها نتیجه بدی خواهد داشت».

روزنامه حکومتی مستقل هم در مقابل ادعاهای روزنامه‌های باند روحانی و خامنه‌ای در مورد منافع استراتژیک قرارداد استعماری باچین اذعان کرده است: «این قرارداد در صورت اجرایی شدن، علاوه بر ناامن کردن منطقه، رقابت تسلیحاتی را افزایش خواهد داد. چین هم بی‌میل نیست تا (نظام) را به حوزه نیابتی خود در رقابت با غرب و به‌ویژه آمریکا تبدیل کند. (نظام) از این برنامه سودی نخواهد برد و زیر فشار رقابت بین‌المللی قرار می‌گیرد».

افتادن تشت دروغ‌درمانی از بام شرکای قبلی

روزنامه‌های هم‌سو با روحانی این ادعاها را به سخره گرفته‌اند. مثلا جهان‌صنعت در مطلب طنزش با اشاره به این ادعاها از جمله نوشته است: «این احتمال وجود دارد که جهانگیری در یکی از مناطق بالای شهر تهران یک کشور دیگری به نام «ایران۲» برای خود تأسیس کرده و حرف‌هایی که می‌زند درباره ایرانِ خودش است. چون در ایران اصلی آتش‌سوزی، دزدی، کیف‌قاپی، زورگیری، کرونا، زلزله، بی‌ثباتی اقتصادی، به امری روزانه تبدیل شده و بعید می‌دانم که با این آپشن‌ها ما امن‌ترین منطقه باشیم و امارات ناامن باشد. اگر با این شرایط فعلی ما امن به حساب بیاییم پس امارات و عمان و کویت بهشت برین محسوب می‌شوند و هر کس در این جهان انسان خوبی باشد بعد از مرگ به کویت می‌رود!».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/45088061-474e-47de-877a-d27a3fc57d33"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات