728 x 90

​​​​​​​رخداد ـ دستی که قطع شد و دستی که باید ...

در حالی که کارگزاران خامنه‌ای و آقازاده‌های فاسدشان صدها میلیارد دلار اموال مردم را به بهای گرسنگی و فقر دهها میلیون ایرانی و ویرانی کشور به‌سرقت برده‌اند، قضاییه آخوندی، وحشیانه چهار زندانی را در ارومیه به اتهام سرقت، به قطع دست محکوم کرده است.

اکبر طبری ـ معاون و مدیرکل امور مالی قضاییه خامنه‌ای تا سال۹۷:

«۸۰۰میلیارد هم بخواهم می‌ده، من اگر ازش بخوام کل ‎لواسان را به نام من کنه می‌کنه. بگم کارخانه به نام من بکن می‌کنه».

در بخشی از فراخوان شورای ملی مقاومت ایران برای لغو احکام قرون‌وسطایی آمده:

«اگر مجازات سرقت، قطع دست است، چرا اکبر طبری که ۲۰سال بالاترین مناصب را در قضاییه رژیم داشته و هزاران میلیارد تومان سرقت و اختلاس کرده به قطع دست محکوم نمی‌شود. تنها دستی که باید قطع شود دست نظام منحوس ولایت فقیه و خامنه‌ای و بیتش و سپاه پاسداران و قضاییه و مجلس و دولتش از جان و مال و ناموس مردم و بازگرداندن حاکمیت غصب شده به مردم ایران است».

تلویزیون خامنه‌ای ـ سؤال رسانه‌هایی حکومتی از پاسدار نقدی ـ ۳مهر۹۹:

خبرنگار یک رسانه حکومتی:

«یکی از موضوعاتی که مطرحه بحث مالکیت سپاه بر برخی شرکتهایی هستش می‌خواهم بحث را به بحث کف خیابون مردم بیاورم که خیلی‌ها شاید بر این باور هستند که برخی از شرکتهای مهم حالا خصوصی مثلا مثل شرکت اسنپ، ایران سل، صدرا اینها را مالکیتش را سپاه برعهده دارد».

پاسدار قالیباف:

«خیلی از این مفاسد اقتصادی که می‌بینید در بانکها اتفاق میافته ریشه‌اش اینجاست. که افراد صاحب نفوذی پیدا میشن که اینها وصل به بالاترین مراجع کشوری‌اند».

جهانگیری:

«آقای قالیباف املاک مردم را چه کردی؟

دو هزار و دویست میلیارد تومن املاک مردم‌رو بخشیدی. تخفیفهای نجومی دادی».

بله! دستان کثیف خامنه‌ای و کارگزاران فاسدش باید از جان و مال مردم قطع شود. این یگانه راه نجات از بزرگترین دزدان و جنایتکاران تاریخ ایران است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/04e3baea-8fc5-4718-ab8e-cf66950b1449"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات