728 x 90

«بیت»خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی اقتصادی (۱۰)

بیت خامنه ای فاسدترین نهاد
بیت خامنه ای فاسدترین نهاد

خامنه‌ای، در سال ۸۴ طبق تفسیری بر اصل ۴۴ قانون اساسی خواستار کوچک‌تر شدن دولت و خواهان خصوصی‌سازی بخش عمده‌ای از اقتصاد شد. طبق این‌ تفسیر خامنه‌ای «مالکیت» را از بخش‌های نسبتاً شفاف دولتی به بخش‌های دیگرِ حکومت که اساسا تحت استیلای ولایت فقیه است منتقل کرد. به این ترتیب یک امپراطوری عظیم مالی، تحت نام «بنیاد‌های تحت رهبری» را بدون پاسخگو بودن به هیچ ارگانی شکل داد.

سپاه پاسداران اگر چه در ابتدا بنا بود در امور سیاسی ـ اقتصادی دخالت نکند، اما از آنجا که ولایت فقیه کانون‌های قدرتش را متزلزل می‌دید به‌طور روزافزون تلاش کرد تا بر دامنه اقتدار این نهاد سرکوبگر بیافزاید. سپاه پاسداران در کنار ساختن نهادهای موازی نظامی وارد نظام اقتصادی( بانک‌داری، بورس، تجارت، بازرگانی و بنگاه‌داری) تحت استیلای خامنه‌ای شد و به این ترتیب، خاکریز اول فساد سازمان‌یافته بیت خامنه‌ای را شکل داد.

یک تئوکراسی با ۱۴امپراتوری اقتصادی ولایت فقیه

یک تئوکراسی با ۱۴امپراتوری اقتصادی ولایت فقیه

و به این‌صورت بزرگترین تراست مالی ـ اقتصادی متعلق به خامنه‌ای توسط سپاه پاسداران، با بنیاد‌های عریض و طویلش با در اختیار داشتن صدها اسکله و فرودگاه خصوصی که خود یک دولت اقتصادی دیگر است شکل گرفت.

در ادامه بررسی چگونگی شکل‌گیری امپراطوری عظیم مالی خامنه‌ای و عوامل موثر در ساختار آن، به ورود سپاه پاسداران به عرصه اقتصادی و شکل‌ گیری بنیادها و تعاونی سپاه پرداختیم .

ذیلا به واگذاری شرکت‌ها و بانک‌های دولتی به سپاه پاسداران و به نتیجه «نظامی‌سازی» به جای «خصوصی‌سازی»، و به شرکت‌ها و هلدینگ‌های «بنیاد تعاونی سپاه» می‌پردازیم.

بنیاد تعاونی سپاه

بنیاد تعاون سپاه پاسداران قدیمی‌ترین ارگان اقتصادی سپاه است که در سال ۱۳۶۵ تاسیس و در سال ۱۳۶۷ در زمان جنگ ایران و عراق موجودیتش رسما اعلام شد. بر پایه قانونی که در سال ۱۳۷۳ از تصویب مجلس رژیم گذشت، اجازه تشکیل شرکت‌های عمرانی و خدمات به نیروهای مسلح به‌ویژه سپاه داده شد. پروژه‌هایی با میلیاردها ریال بودجه در زمینه سد و راه‌سازی و احداث تأسیسات به شرکت‌های وابسته به سپاه از جمله بنیاد تعاونی سپاه واگذار گردید.

شرکت‌ها وگروه‌های مالی ـ تجاری، زیرمجموعه بنیاد تعاونی سپاه

درقسمت نهم این سلسله مقاله به ساختار «بنیاد تعاون سپاه» و فرمان خامنه‌ای بابت معافیت بینادهای سپاه از مالیات پرداختیم. این بنیاد یکی از ۵هلدینگ بزرگ اقتصادی کشور بهشمار می‌رود که از هرگونه پرداخت مالیات معاف است.

شرکتهایی از هلدینگ‌ خدماتی، ساختمانی، کشاورزی، سرمایه‌گذاری و بانک انصار تعاونی سپاه

شرکت‌هایی از هلدینگ‌ خدماتی، ساختمانی، کشاورزی، سرمایه‌گذاری و بانک انصار تعاونی سپاه

بخشی از شرکت‌های و گروه‌های تجاری و مالی زیرمجموعه «بنیاد تعاون سپاه» عبارتند از:

یکم‌ ـ گروه خودروسازی بهمن

بخش مهمی از این مجموعه(۴۵درصد) متعلق به تعاونی سپاه و بخشی نیز متعلق به شرکت سرمایه‌گذاری غدیر است.

الف ـ شرکت سایپا

سایپا دومین تولیدکننده اتومبیل در ایران است. اگرچه ۱۷درصد از این شرکت متعلق به سپاه پاسداران است اما تصمیم‌گیرنده و سودبرنده اصلی شرکت در عمل سپاه می‌باشد. شرکت‌های متعلق به سایپا از جمله عبارتند ‌از:

ـ پارس خودرو

ـ زامیاد

ـ‌ سایپا دیزل

ـ ایران کاوه(دیزل)

ـ سایپا آذین

ـ سایپا شیشه

ـ رادیاتور ایران

ـ سایپا پرس

ـ سایپا پیستون

ـ پویا صنعت

ـ نیروساز اراک

ـ لیزینگ رایان سایپا

ـ بیمه ملت

ـ خدمات بیمه‌ای سایان

ـ خدمات بیمه‌ای رایان سایپا

ـ شرکت سرمایه‌گذاری کارکنان سایپا

ـ سرمایه‌گذاری رنا

ـ سرمایه‌گذاری سایپا

ـ شرکت توسعه سرمایه رسا

ـ حمل‌ونقل سایپا

ـ شرکت مهندسی و مشاور سازه‌گستر سایپا

ـ شرکت توسعه صادرات صنعتی

ـ سایپا تور

ـ شرکت ساختمانی دهکده پاسارگاد

ـ شرکت فرهنگی ورزشی سایپا

سایر شرکت های خودروسازی بهمن :

ب ـ شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران

ج ـ شرکت سرمایه‌گذاری بهمن

د ـ شرکت بهمن لیزینگ

ه ـ شرکت بهمن دیزل(سازنده کامیون‌های شرکت ژاپنی ایسوزوی)

و ـ سرمایه‌گذاری اعتبار ایران(۷۹درصد)

ز ـ شرکت کارگزاری بهمن

ح ـ شرکت سرمایه‌گذاری توسعه اعتماد

دوم ـ گروه مالی پاسارگاد

گروه مالی پاسارگاد از بانک پاسارگاد با مجموعه‌ای از شرکت‌ها تشکیل گردیده که در زمینه‌های فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات، خدمات پرداخت الکترونیک، بیمه، بیمه اتکایی، کارگزاری سهام، لیزینگ ماشین آلات، لیزینگ ساختمان، صنعت ساختمان، صنعت و معدن، انرژی و سایر امور خدماتی مشغول به فعالیت می باشند.

شرکت‌های گروه مالی بانک پاسارگاد وابسته به تعاونی سپاه

شرکت‌های گروه مالی بانک پاسارگاد وابسته به تعاونی سپاه

بانک پاسارگاد یکی دیگر از شرکتهای وابسته به سپاه پاسداران است. اکثر سهام آن از شرکت سرمایه‌گذاری پارس آریان است و سهام‌داران عمده همین شرکت عبارتند از: شرکت سرمایه‌گذاری سایپا، شرکت سرمایه‌گذاری غدیر و صندوق بازنشستگی صنایع فولاد.

با توجه به محدود شدن شدید بانک‌های وابسته به سپاه بر اثر تحریم‌ها در سال‌های پیش از عقب‌نشینی ولایت فقیه از برنامه اتمی، مدیران بانک پاسارگاد با جدیت تلاش می‌کردند رابطه خود با سپاه پاسداران را انکار کنند، اما شواهد بسیاری حاکی از آن است که بانک پاسارگاد نقش مهمی در امپراطوری اقتصادی سپاه بازی می‌کند.
یکی از سهامداران عمده این گروه شرکت سرمایه‌گذاری سامان مجد است که وابسته به مؤسسه مالی و اعتباری ثامن‌الائمه و بخشی از بنیاد تعاونی سپاه پاسداران می‌باشد.

سوم ـ هلدینگ صنعتی( بزرگ‌ترین تراست مالی سپاه)

هلدینگ صنعتی یکی از بزرگترین تراست مالی - تجاری بنیاد تعاون سپاه پاسداران می‌باشد. بخشی از شرکت‌ها و گروه‌های تجاری هلدینگ صنعتی در دیاگرام زیر آمده است:

برخی از شرکت‌های هلدینگ صنعتی بنیاد تعاون سپاه

برخی از شرکت‌های هلدینگ صنعتی بنیاد تعاون سپاه

چهارم ـ موسسه‌های مالی و اعتباری

ـ مؤسسه ثامن

ـ مؤسسه مالی و اعتباری ثامن‌الائمه

این مؤسسه که با نام تعاونی اعتبار ثامن‌الائمه هم شناخته می شود، ۵۰۰‌شعبه دارد. این مؤسسه به‌تنهایی تا پایان سال ۸۸ بیش از ۴۳هزار میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت کرده است.

پنجم ـ شرکت‌های سرمایه‌گذاری

ـ شرکت سرمایه گذاری صنعتی بهشهر(۱۶درصد)

ـ شرکت سرمایه‌گذاری نگین خاتم ایرانیان( از سهامداران بانک انصار)

ـ سرمایه گذاری سامان مجد( وابسته به مؤسسه اعتباری ثامن)

ـ شرکت سرمایه‌گذاری ایاک

ششم ـ بانک انصار

تسلط سپاه پاسداران بر سیستم بانکی کشور فراتر از بقیه نهادهاست. بانک انصار، بانک مهر اقتصاد و تعاونی اعتباری ثامن ۳بازوی اصلی مالی و اقتصادی سپاه پاسداران در تکمیل طرح «نظامی‌سازی «به‌جای «خصوصی‌سازی» است. اختلاس‌های میلیاردی و انواع فسادهای اقتصادی کلان، یک پای آنها در یکی از این ۳بانک دیده می‌شود.

جهت بررسی بحران در بانک‌ها و فساد فراگیر در نظام بانکی حکومت آخوندها، نیاز به بررسی و پرداخت جداگانه است اما، به‌طور اختصار اگربخواهیم به فساد سیستماتیک بانک‌ها اشاره کنیم باید گفت که این بانک‌ها نه تنها توان پرداخت سود را به سپرده‌گذاران ندارند، بلکه هر سال به زیان سال قبل آنها افزوده می‌شود و ردپای اختلاس، رانت و پولشویی در هر یکی از این بانک‌ها به‌چشم می‌خورد.

بانک انصار از سال ۱۳۶۷ در قالب صندوق قرض‌الحسنه انصارالمجاهدین کار خود را آغاز کرد و پس از ۲۱سال درست در زمان قیام سال ۱۳۸۸ که سپاه و بسیج ضدمردمی مشغول سرکوب قیام مردم در کف خیابان بود، از صندوق به «بانک انصار» ارتقاء یافت.

بانک انصار با ۶۰۰شعبه در سرتاسر کشور، چهارمین بانک بزرگ ایران محسوب می‌شود و خود نیز از چندین هلدینگ و شرکت تشکیل شده است، شامل :

الف ـ هلدینگ سرمایه‌گذاری ایرانیان اطلس

این مجموعه دست‌اندرکار امور ساختمانی و خدماتی است و خود دربرگیرنده ۱۸شرکت است.

ب ـ شرکت سامانه الکترونیک انصار

ج ـ شرکت سامانه الکترونیکی هوشمند راهبرد ایرانیان

د ـ شرکت نوین پدیده انصار

ه ـ شرکت مادر تخصصی کارکنان بانک انصار

و ـ سرمایه‌گذاری دانایان پارس

ز ـ سرمایه‌گذاری ایرانیان اطلس

ح ـ فناوران حفیظ سامانه

ط ـ صرافی انصار

بانک انصار، بانک مهر اقتصاد و تعاونی سپاه ۳بازوی اقتصادی ولایت فقیه

بانک انصار، بانک مهر اقتصاد و تعاونی سپاه، ۳بازوی اقتصادی ولایت فقیه

فساد‌ فراگیر در «نظامی‌سازی» به‌جای «خصوصی‌سازی»

طبق فرمان سال ۸۴ خامنه‌ای که خواهان خصوصی‌سازی بخش عمده‌ای از اقتصاد کشور شده بود، در عمل «مالکیت» املاک و ثروت‌های مردم را با واگذاری آنها به نهادهای زیر چتر ولایت فقیه از جمله سپاه پاسداران به نظامی‌سازی تبدیل کرد. در نتیجه «بخش خصوصی» در اقتصاد ایران نابود و غارت شد.

پاسدار احمدی‌نژاد پس از روی کار آمدن طرح خصوصی‌سازی خامنه‌ای را عملی کرد و در مصاحبه‌ای در فرودین ۱۳۸۹ گفت: «ارزش سهام واگذار شده تا پیش از سال ۱۳۷۲ ۳هزار میلیارد تومان(۳میلیارد دلار) بود. اما مجموع ارزش سهام واگذاری شده در دولت نهم و دهم بیش از ۶۰هزار میلیارد تومان(معادل ۶۰میلیارد دلار) می‌باشد که اکثر این واگذاری‌ها از طریق بورس صورت گرفته است!(آژانس خبری فارس نیوز ۲۵ فروردین ۱۳۸۹)

سپاه پاسداران این پول‌ها را از کجا آورده است؟!

ذیلا به چند نمونه از واگذاری‌ ارزش سهام شرکت‌ها و... که به شکل قانونی و شرعی! مبالغ زیادی از سرمایه‌های ملی، در اختیار شرکت‌های وابسته به سپاه قرار گرفت، اشاره می‌شود:

یکم: خرید سهام شرکت مخابرات ایران

هرچند سپاه سعی می‌کرد که به‌طور مستقیم در داد و ستدهای بازار بورس تهران وارد نشود ولی شرکت‌های وابسته‌اش نقش فعالی در آن داشته و دارند. سپاه پاسداران در ۵مهر ۱۳۸۸ با قدرت نفوذ بیت خامنه‌ای ۵۱٪ با خرید سهام شرکت مخابرات، به ارزش تقریبی ۸میلیارد دلار، برنده بزرگترین مزایده تاریخ بازار بورس تهران شد.(سایت بورس نیوز تهران ۵مهر ۱۳۸۸)

این یک نمونه از نفوذ بیت خامنه‌ای و رانت‌خواری بارز در این معامله بود. البته این معامله وقتی امکان پذیرفت که تنها رقیب واقعی از بخش خصوصی، یعنی «شرکت تعاونی پیشگامان کویر یزد»، فقط چند ساعت پیش از انجام معامله، به‌دلایل امنیتی ردصلاحیت شد.(روزنامه حکومتی دنیای اقتصاد ۱۸شهریور ۱۳۸۸)

مارک امنیتی به سایر رقبا برای چپاول بیشتر، اهرمی است که سال‌ها است که سپاه از آن بهره می‌برد.

دوم: وام ۳۰۰میلیارد تومانی مهر اقتصاد ایرانیان

بانک مهر اقتصاد ایرانیان که وابسته به بنیاد تعاونی بسیج است، چون به‌دلیل معاملات قبلی دیگر حق نداشت مستقیم وارد معامله شود، وام هنگفتی به کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین داد تا بتواند از طرف او به شیوه کاملا قانونی و شرعی! سهام مخابرات را بخرد.(دنیای اقتصاد ۲۷آبان ۱۳۸۸)

کنسرسیوم مخابرات اعتماد مبین از چند شرکت زیر تشکیل می‌شود:

- شرکت سرمایه‌گذاری توسعه مبین

- سرمایه‌گذاری شهریار مهستان

- گسترش الکترونیک مبین

شرکت‌های سرمایه‌گذاری توسعه مبین و سرمایه‌گذاری شهریار مهستان هر دو تحت مالکیت بنیاد تعاون سپاه هستند.(همان منبع) با بالاگرفتن افتضاح این رانت‌خواری، هر چند کنسرسیوم خریدار سهام مخابرات برای پنهان کردن میزان گسترش نفوذ سپاه در اقتصاد کشور آن را انکار می‌کرد اما وارد بررسی تحقیق و تفحص مجلس شد.(کنسرسیوم خریدار سهام مخابرات: هیچ ارتباطی با سپاه نداریم، تلویزیون جام جم رژیم ۱۲مهر ۱۳۸۸)


سوم: خودکشی برای پوشاندن افتضاح مالی سپاه پاسداران

به‌دلیل بالاگرفتن فساد در مزائده شرکت مخابرات ایران، همزمان با درخواست مجلس رژیم برای تحقیق در مورد «مزایده غیررقابتی مخابرات ایران»، مجید سلیمانی‌پور، مدیرعامل توسعه اعتماد مبین و همسرش به مرگی مشکوک در خانه خود در گذشتند.(روزنامه آفتاب ۲۱آذر ۱۳۸۸ مرگ مدیرعامل شرکت خریدار سهام مخابرات بر اثر گازگرفتگی)!

چهارم: بانک انصار موسسه مالی ـ اعتباری غارتگر

نقاب دیگرِ اژدهای اقتصادی سپاه، موسسه مالی و اعتباری انصار است که در آغاز «صندوق قرض‌الحسنه انصار المجاهدین»! نام داشت. این صندوق به عنوان یکی از مؤسسات وابسته به سپاه در سال ۱۳۶۷ تأسیس شد. هدف نخست آن تهیه وام برای سپاه پاسداران، جانبازان و اعضای فعال بسیج بود.( روزنامه صبح صادق رژیم ۱۸شهریور ۱۳۸۱)
به‌گفته پاسدار نتاج، مدیرعامل مؤسسه انصار، این مؤسسه ۶۰۰شعبه در سراسر ایران دارد و ۶میلیون ایرانی در آن حساب پس‌انداز دارند.(روزنامه حکومتی صبح صادق ۱۶شهریور ۱۳۸۸)
موسسه انصار با ۶میلیارد دلار مایملک و با ۶۰۰ شعبه، ظرف یک سال سرمایه‌اش از ۷/۲میلیارد دلار به ۶میلیارد دلار افزایش یافت و تبدیل به بانک شد! بنا بر گزارش‌ها، پس از کشمکش‌های طولانی میان بانک مرکزی و بانک‌های قرض‌الحسنه، سپاه پاسداران در ۸مهر ۱۳۸۶ مالکیت بانک انصار را به بانک مرکزی سپرده و اداره آن تا امروز در دست این بانک است.(روزنامه سرمایه ۸مهر ۱۳۸۶)

مردم غارت‌شده که روزها در گرما و سرما در کف خیابان شعار می‌دهند «پول‌های ما چی شده، زیرعبا گم شده» اشاره به همین عبای ولایت فقیه است که در طی یکسال سرمایه‌ی بانک انصار سپاه پاسدارانش از غارت اموال مردم به ۶میلیارد دلار می‌رسد. سپاه پاسداران این پول‌ها را در کجا هزینه می‌کند؟

پنجم: رسوایی بزرگ مالی بانک مهر اقتصاد ایرانیان

مهراقتصاد ایرانیان تا کنون در چندین رسوایی بزرگ نیز سهم داشته، از جمله در ماجرای خرید «معدن سرب و روی انگوران» در استان زنجان. در ۱۱ مرداد ۱۳۸۸ شرکت توسعه معادن روی ایران که از شرکت های وابسته به مهر اقتصاد ایرانیان است، معدن انگوران را به مبلغ ۱۸۶ میلیون دلار خریده است. پس از انجام معامله، کارشناسان اعلام کردند ارزش واقعی این معدن ۱ میلیارد دلار بوده است. ( روزنامه سرمایه- رژیم ، ۲ مهر۱۳۸۸).

در نتیجه‌ این اختلاس موجی از انتقادها را متوجه سپاه کرد، تا جایی که در یک دعوای سهم‌خواهی بیشتر؛ محمد تقی واعظی، امام جمعه جنایتکار زنجان و نماینده ولی فقیه در این استان، در خطبه های جمعه گفت: معدن انگوران را مجانی واگذار می کردید بهتر بود!(همان منبع).

پس از آن، جمشید انصاری نماینده مجلس و رضا عبداللهی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس رژیم ، به وزیر وقت صنایع و معادن، علی اکبر محرابیان حمله کردند و از او خواستند جریان واگذاری سهام انگوران را بررسی کند. (روزنامه اقتصاد ۷ مهر ۱۳۸۸)
ششم: شرکت خانه‌سازی ایرانیان H3

در یک اعتراف و جنگ باندی سعید جلیلی گفت: همین کسانی که مسخره می‌کردند که چرا با ونزوئلا رابطه داریم بگویند چند نفر از وزرای این دولت در ونزوئلا شرکت ایجاد کرده بودند و «شرکت خانه‌سازی ایرانیان» به چه کسانی تعلق دارد؟ بر سر منافع شخصی‌تان خوب تا آنجا می‌رفتید! (روزنامه حکومتی کیهان ۲۵ شهریور۹۶)

لیست بخشی از ثروت مردم ایران که توسط سپاه پاسداران بلعیده شده است

لیست بخشی از ثروت مردم ایران که توسط سپاه پاسداران بلعیده شده است

لیست بخشی از ثروت مردم ایران که توسط سپاه پاسداران بلعیده شده است

نتیجه «خصوصی سازی» فساد‌زای خامنه‌ای
طی چهل سال دولت‌های انتصابی ولی فقیه،(با همه باند‌هایش) با تخصیص اعتبارات مالی هنگفت برای تقویت بنیه نظامی سپاه و واگذاری شرکت های دولتی به مدیران دولتی؛ و با اختصاص وام های درازمدت وکم بهره و تخصیص مجوز اجرای پروژه های بزرگی مثل سد کرخه و اتوبان ساوه آنهم بدون تشریفات مناقصه و بدون کنترل و حسابرسی به فرماندهان سهم عمده‌ای در مسلط کردن نظامیان سپاه بر اقتصاد کشور داشتند.

همچنین اعطای مجوز احداث اسکله ها و بندرگاه های مخفی مخصوص سپاه، برای صدور و ورود کالاهای تجاری بدون کنترل گمرکی دولت، سپاه پاسداران دامنه نفوذ خود را به صنایع پر سود نفت و گاز تا موشکی و بالستیکی و.... گسترش داد.

همچنانکه فرمانده وقت سپاه در کنفرانس مطبوعاتی به روزنامه حکومتی بازتاب ۹ مهر ۱۳۸۲ گفت:«سپاه پاسداران از سال پایان جنگ تا سال ۱۳۸۲ اجرای بیش از ۱۳۰۰ پروژه اقتصادی را بعهده داشته است.»

نتیجه:

روزنامه کیهان دریک دعوای باندی از نتیجه این قدرت فسادزای ولایت فقیه نوشت: «دولت تنها در یک قلم باید درباره سوء مدیریت ۱۸ میلیارد دلاری و ایجاد بیش از ۲۵۰ هزار میلیارد تومان رانت دربازار خودرو و سکه و ارز و تورم ۴۲ درصدی و کوچک شدن سفره مردم، به افکارعمومی پاسخگو باشد».

ویا در نمونه دیگر در نامه اخیر زاکانی به رئیسی از جمله آمده است:‌ « میزان ارز تاراج یافته در سال ۱۳۹۶ معادل ۱۸ میلیارد دلار بعلاوه ۶۰ تن طلا می باشد...

واگذاری شرکت هواپیمایی ایران‌تور: شرکت هواپیمایی ایران‌ایرتور به تازگی با رقم ناچیز ۳۴ میلیارد تومان واگذار شده است. برای خرید مجموعه عظیم یک ایرلاین با مالکیت بیش از هشت فروند هواپیمای بوئینگ و ایرباس به ارزش هزار میلیارد تومان پرداخت شده است. نصرالله پژمان‌فر، نماینده رژیم ازمشهد گفت: این شرکت هواپیمایی ۱۰۰۰ میلیارد تومان قیمت داشته که ۳۴ میلیارد تومان واگذار شده است. (روزنامه جهان صنعت،رژیم ۱۷ مرداد ۹۸)

سقوط ۴۴ رتبه‌ای اقتصاد ایران در حاکمیت رژیم آخوندی

نتیجه‌ی « خصوصی سازی» خامنه ای دخالت نظامیان و سپاه پاسداران و «نظامی سازی» براقتصاد ایران شد. طبق آخرین گزارشی که توسط موسسه فریزر کانادا در روز پنجشنبه ، ۱۲ سپتامبر (۲۱شهریور۹۸) منتشر شده است رژیم ایران از نظر آزادی اقتصادی از ۴ سال پیش به رتبه ۱۴۳ ( صد و چهل و سوم) در میان ۱۶۲ کشور جهان سقوط کرده است.

موسسه فریزر کانادا که فهرست آزادی اقتصادی را در میان کشورهای جهان تهیه می کند اعلام کرد: رژیم ایران ظرف ۲۹ سال گذشته ۴۴ رتبه در آزادی اقتصادی سقوط کرده و از سال ۱۳۹۴ در رتبه صد و چهل و سوم جهان قرار گرفته است. این گزارش با اشاره به قبضه کردن اقتصاد ایران توسط سپاه پاسداران می افزاید: اقتصاد ایران همچنین به دلیل دخالت سیاست در اقتصاد و انحصار تجارت توسط گروههای قدرتمند نظامی - سیاسی از فساد گسترده‌ای رنج می برد.

ثمره حاکمیت غارتگرآخوندها برای مردم ایران

ازسوی دیگردر این سالیان خامنه‌ای مبالغ زیادی از سرمایه های عمومی، پنهان از دید مردم را به شکل وام‌های بی حساب و کتاب در اختیار شرکت های وابسته به سپاه و بنیادهای تحت نظرخود قرار داد. سپاه بخشی از سودهای بدست آمده را برای راضی نگه داشتن افسران و فرماندهان خود برای سرکوب مردم درخیزش و قیام ها در میان آنان پخش می‌کند. همچنین بخش دیگری از درآمدهای سپاه برای خریدن رای در انتخابات، هزینه می‌شود تا پس از کسب قدرت در دولت، منابع ثروت ملی بیشتری را در اختیار سپاه و شرکت هایش بگذارند.

اختلاس‌های میلیاردی عامل تورم افسارگسیخته

بر اساس گزارش مرکز آمار رژیم نرخ تورم، شاخص قیمت کل برای خانوارهای شهری کشور در مرداد ماه ١٣٩٨ به عدد ۸/۱۸۰ رسید تا بالاترین نرخ تورم مناطق شهری کشور در ۱۵ سال اخیر رقم بخورد. نرخ تورم سالانه مرداد ماه ١٣٩٨ برای خانوارهای کشور به ۲/۴۲درصد رسیده که نسبت به ماه قبل، ۸/۱ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد. (روزنامه حکومتی تسنیم ۱۳شهریور۹۸)

خط فقر بالای هشت میلیون و سقوط ارزش حقوق کارگران

بر اساس آمار بانک مرکزی، سال ۹۷ از لحاظ ارزش برابری حداقل حقوق کارگران نسبت به نرخ دلار در بازار آزاد، بدترین سال برای کارگران بود. محاسبه ارزش حداقل حقوق کارگران بر مبنای نرخ ارز در بازار آزاد، گویای آن است که بدترین وضعیت قدرت خرید کارگران از ابتدای انقلاب تاکنون مربوط به سال ۱۳۹۷ بوده است. در سال ۹۷ حداقل حقوق کارگران یک میلیون و ۱۱۴ هزار تومان بود که با لحاظ نرخ ارز ۱۲ هزار تومانی در بازار آزاد، حداقل حقوق کارگران معادل کمتر از ۸۴ دلار بوده است. (روزنامه حکومتی تسنیم ۱۳شهریور۹۸)

دستمزد کارگران در سال ۹۸به یک میلیون و ۵۱۷هزار تومان رسید که با اضافه کردن حق مسکن و حق اولاد و بن کارگری و پایه سنواتی ماکزیمم تا یک میلیون هشتصد و هفتاد وشش هزار تومان جای افزایش دارد. در صورتیکه مرکز پژوهش‌های مجلس رژیم خط فقر را سه میلیون و دویست هزار تومان تعیین کرد، به اعتراف خود کارشناسان رژیم این حداقل دستمزد اگر دو برابر می‌شد تازه حقوق کارگران به خط فقر می‌رسید. روزنامه ابتکار(رژیم) در ۱۱اردیبهشت ۹۸در مورد افزایش ناچیز حقوق کارگران و خط فقر نوشت«افزایش حقوق کارگران در حالی است که خط فقر بنا‌ به‌گفته برخی کارشناسان بیش از این است و همین امر نشان می‌دهد که بخش بزرگی از جامعه کارگری، با اختلاف زیادی زیر خط فقر زندگی می‌کند.

حرف آخر مردم و شماره انداز فسادها

افزایش قیمت‌ها در ایران، در بالاترین سطح جهانی است. وضع بیکاران و بازنشستگان فاجعه‌بار است و در کنار این فشارها، فقر و گرانی، همه را به‌ستوه آورده است. در جهان به‌ندرت کشوری است که مثل ایران نرخ تورم به بالای ۴۲درصد رسیده باشد. در سال‌های اخیر در بیش از صد شهر ایران، سپرده‌گذاران مؤسسه‌های مالی ، که جان مایه آنها توسط باند خامنه‌ای غارت شده است به‌تظاهرات و اجتماعات اعتراضی دست‌زده‌اند. همچنین امروز در ایران حداقل یک چهارم جمعیت زندگی‌شان تحت‌ تأثیر این غارتگری‌ها قرار گرفته است.

شماره انداز افشای فساد، دزدی و اختلاس در رژیم ولایت فقیه پایانی ندارد؛ اما هر چه می‌گذرد ابعاد آن وحشتناک‌تر و حیرت انگیزتر می‌شود، زیرا دست داشتن بالاترین سطوح نظام و نقش «بیت خامنه‌ای» در آن بیش از پیش برملا می‌شود.

این چپاول افسارگسیخته گرچه برای بقای عناصر و باندهای رژیم و استمرار حضورشان در خدمت به نظام فاسدشان در سرکوب مردم حیاتی است اما، مردم ایران با تداوم قیام و خیزش قهرمانانه شان هرگز نخواهند گذاشت که مافیای نظامی- مالی ولایت فقیه، آخرین رمق حیات اقتصادی ـ سیاسی ایران را از بین ببرند. افشای فسادها، خود مانند بنزین روی آتش قیام، خشم و انزجار عمومی را نسبت به رژیم شعله‌ورتر کرده، و راه به نابودی رژیم خواهد برد.

ادامه دارد...

مطالب مرتبط:

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۱)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۲)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۳)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۴)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۵)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۶)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۷)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۸)

«بیت» خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی-اقتصادی (۹)

سند پی.دی.اف مقاله کامل بیت خامنه‌ای فاسدترین نهاد سیاسی اقتصادی
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/cf283ae2-6d63-4b41-ad4c-1aa0cd5644e4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات