728 x 90

«مشکلات اقتصادی و معیشتی فوق طاقت مردم» در آستانه عید

گرانی روز به روز در آستانه عید
گرانی روز به روز در آستانه عید

فقر گسترده‌ در میان مردم که ناشی از غارتگری و فساد نهادینه شده در حاکمیت آخوندی است، به وضعیتی رسیده است که سردمداران و مهره‌های حکومتی نیز ناگزیر به اعتراف به آن شده‌اند.

گسترش فقر در میان مردم در شرایطی است که در ماه‌های اخیر به‌ویژه در آستانه نوروز قیمتها سیر شتابان و صعودی داشته است و در نتیجه آن فشار بیشتری بر معیشت اکثریت مردم در زیر خط فقر وارد شده است.

وضعیت گسترش فقر در میان مردم و رشد شتابان قیمت‌ها در آستانه نوروز به حدی است که امام‌جمعه‌های خامنه‌ای ناگزیر شدند روز ۲۴اسفند در گفته‌هایشان به آن اعتراف کنند.

 

تلخی‌های امسال

امام‌جمعه رژیم در پیرانشهر گرانی، تورم و فقر را از جمله «تلخی ‌های امسال» می‌داند.

آخوند میردامادی در اصفهان نیز ضمن اذعان به وضعیت بد اقتصادی کشور و معیشت بد مردم، فساد گسترده در نظام و گسترش فاصله طبقاتی را عامل این وضعیت می‌داند که باعث شده «خانواده‌هایی هر خرجی که بخواهند می‌کنند» و در مقابل آنها «خانواده‌هایی که چیزی ندارند و به سختی زندگی می‌کنند».

 

فساد موریانه‌ای

آخوند ابوالقاسم یعقوبی، امام‌جمعه بجنورد نیز از «فساد موریانه‌ای» سخن می‌گوید که «به جان مردم و نظام افتاده» که باعث نابسامانی وضعیت مردم و گرانی کالاهای مورد نیاز آنها شده است.

او به موضوع گرانی مرغ اشاره می‌کند که «ایجاد اخلال در توزیع آن و ایجاد وضعیت نابسامان در فروش برخی کالاها شده است».

 

گرانی‌های کمر شکن

آخوندمحمد صادق طالبی، امام‌جمعه اقلید هم سال ۹۷ را برای مردم چنین توصیف می‌کند: «سالی که گذشت با تلخی‌ها و شیرینی‌های بسیاری در حال اتمام است... بی‌تدبیری و غفلت در برخی امور، خاطر ملت غیور ما را در معیشت، اشتغال و... تلخ کرد».

امام‌جمعه کرمان نیز بار کمرشکن گرانی بر مردم را چنین توصیف می‌کند: «این گرانی‌های کمرشکن که مردم را اذیت می‌کند ریشه داخلی دارند و آنچه ریشه داخلی دارد بر دولتمداران است تا آن را رفع کنند».

در مقابل این وضعیت مردم، امام‌جمعه سیرنگ به فساد و اشرافیت مسئولان اعتراف می‌کند و در زمینه وضعیت زندگی‌ اشرافی سردمداران حکومتی می‌گوید: «اگر مسئولی سطح زندگی‌اش اشرافی باشد، اگر مشکل معیشتی نداشته باشد، چطور می‌تواند فرمانده جنگ باشد و یا درد مردم را بفهمد؟».

 

اختاپوس فساد

این اعترافات بیانگر فساد نهادینه شده در حکومت آخوندی، بی‌کفایتی و رانت‌خواری سردمداران و مهره‌های آن است که اقتصاد ایران را ویران کرده و معیشت مردم را این چنین با تنگنا مواجه کرده است.

گرانی مواد مورد نیاز مردم و فقر آنها در آستانه عید نیز که امام‌جمعه‌های خامنه‌ای به آن اذعان می‌کنند، ناشی از حاکمیت اختاپوس فساد بر اقتصاد ایران و به‌گروگان‌ گرفتن زندگی مردم از طریق چنگ انداختن سردمداران رژیم بر قوت لایموت آنها است.

 

سهام کلان مسئولان در خارج

در زمینه دارایی سردمداران و مسئولان حکومتی سایت حکومتی مشرق ۱۵اسفند ۹۷ می‌نویسد: «مسؤلی که چندین شرکت و مقدار کلانی سهام و سرمایه‌گذاری در خارج دارد یا باید به فکر حفظ و افزایش ثروت خود باشد یا به فکر آن‌هایی که از اجاره یک خانه نقلی هم ناتوان هستند و شاید هفته‌ها و بلکه ماه‌هاست سفره‌شان رنگ گوشت ندیده است. یکی از اصلی‌ترین دلایل مشکلات امروز کشور بی‌شک عوامل انسانی هستند. مدیری تصمیمی خاص می‌گیرد تا در آینده برای مثال پس از بازنشستگی از منفعت آن سود ببرد... خلاصه و چکیده این مدیریت اشرافی آن می‌شود که سهم طیف گسترده‌ای از مردم، ته‌مانده سفره چرب و رنگارنگ آنان است».

فلاکت مردم و زندگی مشقت‌بار آنها که امام‌جمعه‌ها و مهره‌های حکومتی به آن اذعان می‌کنند نتیجه حکومت ۲۰۰خانواده و ۵۰۰چهره مافیایی حاکم بر ایران است. آن‌چنان‌که در ۷مرداد ۹۷ هدایت‌الله خادمی، نماینده مجلس ارتجاع از ایذه، در مجلس ارتجاع ضمن اذعان به وضعیت وخیم اقتصادی بر مردم اعتراف کرد که در ۴۰سال حاکمیت آخوندی «۲۰۰خانواده» سرنوشت مردم و کشور را به گروگان گرفته و اختاپوس فساد مانند موریانه به تاروپود نظام و مسئولان آن زده است.(خبرگزاری ایسنا ۷مرداد ۹۷)

 

کوچک شدن سفره مردم درعید

این وضعیت ناشی از ویژه‌خواری، امتیازات و رانت‌های ویژه‌یی است که سردمداران و مهره‌های حکومتی را قادر کرده است از همه چیز برخوردار شوند. اما وضعیت اکثریت مردم در آستانه عید آن‌چنان تأسف‌بار است که در رابطه با آن آخوند کاظم نورمفیدی، نماینده خامنه‌ای در گرگان، اعتراف کرده: «متأسفانه به‎جای این‌که در ایام عید نوروز سفره‎های مردم بزرگتر شود اما به‎دلیل گرانی و مشکلات اقتصادی سفره‎های مردم کوچک‎تر شد و یا حتی شاید برخی نتوانند سفره‎ای را پهن کنند».

در زمینه وضعیت بد معیشتی مردم در آستانه عید آخوند احمد علم‌الهدی، امام‌جمعه خامنه‌ای در مشهد هم اعتراف کرد: «مشکلات اقتصادی و معیشتی مخصوصاً برای قشر آسیب‌پذیر در حد حتی فوق طاقت پیش آمد و این مشکلات به قشر آسیب‌پذیر ضربه و صدمه زیادی را وارد کرد».

 

علت نگرانی امام‌جمعه‌ها؟

سؤال این است که این همه اشک تمساح ریختن برای معیشت مردم، فقر و گرانی که کمر مردم را شکسته برای چیست؟

جواب بسیار واضح است که نگرانی اصلی از سرریز شدن خشم مردم علیه نظام تبهکار آخوندی و سران آن است.

هراس از گسترش قیام‌ها و اعتراضات مردمی است وگرنه امام‌جمعه‌های رژیم نیز در زمره فاسدان و چپاولگرانی هستند که خودشان در غارت و سرکوب مردم نقش مؤثر و حتی مستقیم دارند. آنها نگران این هستند که توفان خشم مردم بینان حکومت ولایت فقیه را برکند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/63aed4ce-ddaf-4c7d-a570-1f9d6b869a4e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات