728 x 90

اعتراف دژخیم بختیاری وزیر سابق دادگستری رژیم در مورد کینه حیوانی لاجوردی جنایتکار به مجاهدین

لاجوردی جلاد
لاجوردی جلاد
  • غیظ سپاه پاسداران از کارزار دادخواهی: چند سالی است که مجاهدین در پی آن هستند تا جای جلاد و شهید را با هم عوض کنند، خصوصاً وقتی عده‌یی نیز در داخل کشور به این موضوعات دامن می‌زنند.
  • اعتراف دژخیم مرتضی بختیاری وزیر سابق دادگستری رژیم در مورد کینه حیوانی لاجوردی جنایتکار به مجاهدین: لاجوردی هیچ‌وقت تحت تأثیر توصیه‌ها قرار نمی‌گرفت، او به منتظری گفته بود آیا درست است مجاهدینی که با عمق وجود نسبت به اصل نظام عناد دارند بروند و ادامه تحصیل بدهند؟
  • لاجوردی شناخت عجیبی از مجاهدین داشت، او مجاهدین را از خانه‌های تیمی بیرون کشید و به همه بنگاهها اعلام کرد که اگر کسی به این‌ها خانه بدهد مشخص باشد که در خط مجاهدین است.

مشرق نیوز وابسته به سپاه پاسداران

مشرق نیوز وابسته به سپاه پاسداران روز ۲۷مرداد ۹۹ طی مطلبی درباره اعتراف دژخیم بختیاری وزیر سابق دادگستری رژیم در مورد کینه حیوانی لاجوردی جنایتکار به مجاهدین و غیظ سپاه پاسداران از کارزار دادخواهی نوشت: «چند سالی است که مجاهدین در پی آن هستند تا جای جلاد و شهید را با هم عوض کنند، خصوصاً وقتی عده‌یی نیز در داخل کشور به این موضوعات دامن می‌زنند».

مشرق نیوز وابسته به سپاه پاسداران نوشت:

«چند سالی است که رسانه‌های معاند خصوصاً (مجاهدین)، در پی آن هستند تا جای جلاد و شهید را باهم عوض کنند؛ خصوصاً وقتی عده‌یی نیز در داخل کشور، به این موضوعات دامن می‌زنند و افرادی را آماج حملات ناجوانمردانه خود قرار می‌دهند که نه‌تنها به‌دنبال حذف فیزیکی (مجاهدین) و منحرفان نبودند، بلکه در راستای هدایت آن‌ها، از هیچ اقدامی دریغ نمی‌کردند.

لاجوردی یکی از این افراد است که عمر خود را وقف «مبارزه با انحراف» کرد تا این‌که سرانجام، همان کسانی که زخم‌های زیادی از اقدامات وی خورده بودند، (او) را در بازار تهران، به رگبار گلوله‌های کینه خود بستند

مرتضی بختیاری یکی از نزدیکان "لاجوردی" بود که پیش از پیروزی انقلاب با (او) آشنا شد و بعد از پیروزی انقلاب نیز به‌دلیل مسئولیتهایی که در دادستانی انقلاب داشت، در بسیاری از برهه‌های حساس سال‌های ابتدایی پیروزی، همراه (او) بود. وی هم‌اکنون رئیس کمیته امداد امام است».

مرتضی بختیاری در مورد توصیه ناپذیری لاجوردی گفت:

او هیچ‌وقت تحت تاثیر توصیه‌ها قرار نمی‌گرفت؛ یکی از ویژگی‌های مدیریتی «لاجوردی» همین است و نقطه قوت او بود.

‌آقای منتظری با «لاجوردی» خیلی بد بود و دلیلش هم همان عدم توصیه‌پذیری وی بود. حتی یاد دارم درباره یکی از دیدارهایی که با منتظری داشت، خودش (لاجوردی) نقل می‌کرد که وقتی که خدمت آقای منتظری در قم رسیدند، آقای منتظری به او توپیده بود که چرا (مجاهدین) اجازه درس خواندن در دانشگاهها را ندارند، لاجوردی هم گفته بود: «خب بروند در کنکور شرکت کنند» که منتظری گفته بود «خب آنها در زندان هستند و شما باید به آنها کمک کنید». لاجوردی در پاسخ به این نظر آقای منتظری گفته بود «در شرایطی که بهترین بچه‌های نخبه کشور در حال جنگ هستند و از کنکور و ادامه تحصیل باز مانده‌اند، آیا درست است این عزیزان از تحصیل بازماندند؛ اما آن‌هایی که برخی‌هایشان با عمق وجود نسبت به اصل انقلاب عناد دارند، بروند و ادامه تحصیل بدهند؟».

«لاجوردی» شناخت عجیبی از جریان نفاق داشت.

لاجوردی و ابراهیم نبوی در حال ارشاد زندانی!

لاجوردی و ابراهیم نبوی در حال ارشاد زندانی!

طرح مالک و مستاجر دادستانی

یکی از کارهایی که «لاجوردی» کرد، این بود که (مجاهدین) را از خانه‌های تیمی بیرون بکشد و به همه بنگاهها اعلام کرد که اگر شما به این‌ها خانه بدهید و مشخص شود که این‌ها در خط (مجاهدین) هستند، حکم شما مانند حکم آن‌هاست. این باعث شد که گزارشهایی آمد و خیلی ها دستگیر شدند و بخش بزرگی از خانه‌های تیمی، از این طریق لو رفتند، نه از طریق اعتراف هم‌بندی‌های‌شان، همین طرح مالک و مستاجر خیلی کمک کرد؛

بعد از رفتن «لاجوردی» از دادستانی، بسیاری از (مجاهدینی) که سر موضع بودند، دوباره جان گرفتند.

رابطه نزدیک با توابین

افرادی بودند که به منزل «لاجوردی» رفت و آمد داشتند و چنین ارتباطی را با ایشان داشتند. گاهی با حاجی به نماز جمعه هم می‌رفتیم و یادم هست که یک‌بار هم، ما را برای تفریح به سد «لار» برد. یک اتوبوس بود که با آن به نماز جمعه می‌رفتیم؛ البته کسی که مجرم خطرناک بود و هنوز سر موضع بود و نمی‌شد به او اعتماد کرد را طبیعتاً نمی‌بردند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b08b4a99-90fb-4014-8b7e-89889e84a7f6"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات