728 x 90

امضاهای طلایی؛ ترفندی برای غارت مردم

امضای طلایی ...
امضای طلایی ...

نظام ولایت فقیه پس از سرقت حق حاکمیت مردم ایران، سلطه بر سرمایه‌ها و منابع نفتی کشور را آغاز کرد و با توزیع منافع این داراییهای به سرقت رفته بین حامیان و کارگزارانش، موجود پلشتی به‌نام «امضای طلایی» را بنیان‌گذاری کرد.

امضای طلایی چیست و چگونه شکل گرفت؟

هنگامی که مردم برای انجام فعالیت‌های اقتصادی مجبورند از عوامل حکومت مجوز بگیرند این مهره‌های اداری حکومت برای موافقت در این امر به «امضای طلایی» متوسل می‌شوند و فساد و چنگ انداختن بر اموال مردم آغاز می‌گردد. عوامل رژیم آخوندی در ادارات کشوری در مقابل امضایی که می‌زنند و یا مجوزی که صادر می‌کنند، مبالغی هنگفت و یا امکاناتی بزرگ طلب می‌کنند و از همین سنت آخوندی غلامرضا منصوری و رسول دانیال‌زاده و اکبر طبریها در بیت خامنه‌ای روئیدند.

این امضاها می‌توانند به جابه‌جایی میلیاردها تومان منجر شوند؛ نقش صاحبان این امضاها در مسیر و نتیجه کارهای در اختیارشان پیامدهای متضادی دارد؛ به‌نحوی که اگر فلان امضا پای نامه‌یی خورده باشد ممکن است اجرای کار سرعت چند برابری به خود بگیرد، اما اگر امضای دیگری پای همان نامه بخورد ممکن است اجرای دستورالعمل ماه‌ها و سال‌ها به تعویق بیفتد.

توکلی از مهره‌های قدیمی رژیم آخوندی که مدتی است دکانی به‌نام دیده‌بان شفافیت و عدالت را راه‌اندازی کرده است چند سال پیش که امضاهای طلایی در ادارات حکومتی، منشاء فسادهای نجومی، اختلاسهای پیچیده و رشوه‌خواریهای میلیاردی، مراحل بلوغ خود را طی می‌کرد در جریان جدال باندی، از «فسادسیستمی» نام برد و البته مورد مخالفت و هجوم خامنه‌ای نیز قرار گرفت که فساد، سیستمی نیست! او در مورد فساد سیستمی گفت: «این مسأله سبب شد کم‌کم فساد در ادارات و دستگاهها به‌صورت خزنده رشد کند، مفسدین با هم پیوند بخورند، فساد هم در دستگاههای اجرایی، هم قانونگذاری و هم تصمیم‌گیری ایجاد شود. این موضوع سبب می‌شود که فساد سیستمی ‌شود و به همه جای اقتصاد سرایت کند. زمانی که فساد در همه بخش‌ها ریشه دواند، مقابله با آن بسیار دشوار می‌شود. مانند فساد در دولت، فساد در مجلس، قوه قضاییه یا شهرداریها». (تجارت فردا۲۵مهر۹۵)

بوروکراسی اداری و امضاهای طلایی

چندی پیش علیرضا رزم حسینی وزیر پیشنهادی آخوند روحانی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت که خودش را برای گرفتن رأی اعتماد از مجلس آماده می‌کرد، ادعا کرد: «باید بوروکراسی اداری را از سر راه برداشته و امضاهای طلایی را کم یا حذف کنیم». (ایرنا ۵مهر ۹۹)

اما وقتی به وزارت رسید با واقعیت سخت امضای طلایی توسط مهره‌های حکومتی در ارگانهای تحت‌امر خامنه‌ای و رانت‌خواری در وزارتخانهٔ صمت بهتر آشنا شد و بایک گام عقب نشینی گفت: «با امضاهای طلایی برخورد می‌کنیم، منافع خیلی‌ها به خطر خواهد افتاد، عده‌یی سال‌ها عادت کردند که با رانت کار کنند». (الف۱۵ آبان۹۹)

دست «امضا طلایی‌ها» در غذا و داروی کشور

سال گذشته، پس از برملا شدن نقش امضاهای طلایی در سازمان غذا و داروی کشور یک رسانه حکومتی نوشت: «امضاهای طلایی متأسفانه طی سال‌های اخیر مانند یک غده سرطانی به صنعت داروسازی و نظام سلامت کشور نیز وارد شده است؛ به‌طوری‌که جدا کردن این غده سرطانی از بدنه وزارت بهداشت نیازمند جراحی اساسی است؛ جراحی که ممکن است تبعاتی نیز برای صاحبان این قلم‌های طلایی داشته باشد». (مشرق۲۱اردیبهشت۹۸)

سعید نمکی، وزیر بهداشت هم در این باره گفته است هنوز در سازمان غذا و دارو برخی امضای طلایی دارند و می‌توانند با رانت کار خود را پیش ببرند یا ما را عقب بیندازند.

در همین رابطه بود که یک پرونده فساد با چند امضای طلایی رسانه‌ای شد. در همین پرونده به اسم دارو حدود ۴۰۰میلیون دلار کالای لوازم آرایشی با ارز ۴۲۰۰تومانی وارد کشور شده بود.

علی نوبخت حقیقی عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: «موضوع امضای طلایی در نظام سلامت یک واقعیت است به‌طوری‌که در مواقعی مشاهده می‌کنیم که برای واردات یا تأسیس کارخانه یک فرد خاص یا یک اداره کل اقدام به تصمیم‌گیری در این زمینه می‌کند. حمید خیری، رئیس روابط عمومی انجمن داروسازان ایران نیز در این خصوص گفت: موضوع امضاهای طلایی، موضوعی است که ریشه در دیوانسالاری و بروکراسی کند اداری در دستگاههای دولتی دارد». (فارس۲۱اردیبهشت۹۸)

اژدهای ۷ سر فساد با ۱۳۰۰ امضای طلایی‌اش

آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت آخوند روحانی که کارش را در رژیم آخوندی با کارشناسی فنی در وزارت اطلاعات شروع کرده بود و سپس عنوان مدیرکل امنیت سیستم‌های ارتباطی را نیز یدک می‌کشید، در جریان جدال باندی و جنگ غارت اموال مردم گفت: اگر سیمای ملی وقت کافی دهد، به تشریح فرآیندهای مافیاپرور و امضاهای طلایی فسادزا پرداخته و برای مردم توضیح می‌دهم، چرا دولت الکترونیکی آن‌گونه که باید پیش نمی‌رود. وی در توئیتر خود نوشت: باید اژدهای هفت سر فساد را با همه ۱۳۰۰ امضای طلایی‌اش، به مسلخ برد». (ایسنا۳شهریور۹۷)

امضاهای طلایی از کجا می‌آید؟

سیدحسین مرعشی از چهره‌های شناخته‌شده اصلاح‌طلبان تقلبی که سال‌های زیادی را در دو قوه مجریه و مقننه رژیم آخوندی گذرانده است، ضمن اعتراف به فروپاشی نظام اقتصادی، گفت: «[این‌که] هر روز خبری از مفسده‌ای کلان به گوش می‌رسد، ریشه در نبود تعادل اقتصادی است. وقتی اقتصادی از تعادل خارج می‌شود، زمینه‌های رانت به‌وجود می‌آید و امضاها طلایی می‌شود، این زمینه اصلی فساد است». (اقتصادآنلاین۶مهر۹۸)

بنابراین اصول‌گرا و اصلاح‌طلب نظام ولایت فقیه هر یک با زبانی اقرار می‌کنند که فساد سیستمی، امضای طلایی و اژدهای هفت سر فساد، تار و پود این رژیم را تشکیل داده است!

گزارش سازمان شفافیت بین‌المللی

جالب این‌که فساد رسوا برانگیز رژیم دزد سالار حاکم بر ایران، مورد ارزیابی و بررسی نهادهای بین‌المللی نیز قرار گرفته است.

سازمان شفافیت بین‌المللی در تازه‌ترین گزارش خود در مورد شاخص فساد اداری و اقتصادی در سال۲۰۱۹ رژیم ایران را در بین ۱۸۰کشور در رده ۱۴۶ قرار داده است. جالب این‌که نظام ولایت فقیه در این ارزیابی هم‌چنان در بین ۳۴ کشوری است که بیشترین فساد اقتصادی را در دنیا به خود اختصاص داده‌اند. به‌همین خاطر گفته می‌شود این بدترین رتبه رژیم آخوندی طی چند سال اخیر است. سال پیش از آن رتبه این رژیم از نظر فساد مالی ۱۳۸ بود.

چهل سال است که کارگزاران رژیم آخوندی از هر ترفند و شگردی برای خوردن اموال و سرمایه‌های مردم ایران استفاده کردند و با امضاهای کثیف ضمن بلعیدن ثروت و سرمایه ملت میلیونها ایرانی را به نان شب محتاج کردند اما در دوران پایانی و ایستگاه آخر، دیگر هیچ امضا و مهر و انگشتی مانع فرجام قطار تبهکاران آخوندی بسوی سراشیبی نابودی، نخواهد بود.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3b1cccfa-1cbe-4294-96b0-a157b7c347a0"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات