728 x 90

انفجار بیروت نوک کوه یخ

انفجار بیروت
انفجار بیروت

پس از انفجار بیروت، خشم و نارضایتی مردم لبنان شعله کشید، خیابان‌ها به صحنهٔ تظاهرات تبدیل شد، اماکن و ادارات دولتی به دست مردم تسخیر شد، بسیاری از نمایندگان مجلس و اعضای دولت و شخص نخست‌وزیر استعفاء دادند هدف این اعتراضات، حکومت دست‌نشانده‌یی است که همه مقدرات آن‌را حزب‌الله به‌دست گرفته است.

روز ۲۰مرداد شیخ صبحی طفیلی نخستین دبیرکل حزب‌الله لبنان با انتشار ویدیویی به افشای جنایت‌های حزب‌الله و در رأس آن حسن نصرالله پرداخت و گفت: «اینها دزد و خائنند. مافوق رئیس‌جمهور، دبیرکل حزب‌الله است. بالاتر از رئیس مجلس، دبیرکل حزب‌الله است. ما فوق حسان دیاب، دبیرکل حزب‌الله است. اگر بنا بر انجام کاری اساسی است، او کسی است که ابتدا باید به‌عنوان یک لبنانی محاکمه شود. و چه کسی پشت سر اوست؟‌خامنه‌ای. بیایید همه چیز را با صراحت بگوییم. چه کسی باید مسئول (شناخته شده) و تحت پیگرد قانونی قرار گیرد؟‌».

انبار ۲۷۵۰تن نیترات آمونیوم و انفجاری بسیار شدید همه توجهات را به‌سوی مسببین این حادثه سوق داد، مردم بیروت خواهان حسابرسی از فاسدان در حکومت بودند، هم‌چنین آنها خواستار عدم پرداخت کمکی که به‌دست حزب‌الله و دیگر فاسدان برسد شدند.

اما نفس حادثه و انفجار بیروت نه پایان یک ماجرا؛ بلکه سر کلاف درهم‌تنیده‌یی بود که آن روزها امیدی به حل این معما وجود نداشت؛ اما حقیقت از لابلای آوار واقعه سربرآورد! محققان با محاسبه شدت انفجار دریافتند که این انفجار مهیب تنها نتیجه انفجار ۳۰۰تن نیترات آمونیوم بوده! و سؤالی عجیب و خطرناک در پس این نتیجه مطرح شد! ۲هزار و ۴۵۰تن باقی مانده نیترات آمونیوم ضبط شده در بندر بیروت کجاست؟!

گزارشهای مختلفی وجود دارد از جمله گزارش یک کارشناس مواد منفجره روسی، او کارشناس مواد منفجره و انفجار است، در تحقیقاتش خاطرنشان می‌کند، مواد منفجر شده در بیروت ۳۰۰تن ماده نیترات بوده و نه تمام ۲۷۵۰تن. هم‌چنین چندین کارشناس، ارزیابی کرده‌اند که اگر همه این مواد منفجر می‌شد آسیب‌های آن به مساحت بسیاری را در بر می‌گرفت و به خارج از بیروت می‌رسید و چه بسا برخی شهرهای بندر قبرس که در مقابل ساحل لبنان قرار دارد را نیز در بر می‌گرفت. به همین دلیل ارزیابی‌هایی وجود دارد که میزان مواد منفجر شده بخشی از کل مواد بوده است. در اینجا سؤال این است که میزان باقیمانده کجاست و طی ۷سال در کجا مخفی شده؟ در این رابطه روایت‌های بسیاری مطرح است. برخی این موضوع را به حزب‌الله مرتبط می‌دانند چرا که بارها در اروپا و در کشورهای مختلف انبارهای نیترات کشف شده و مشخص شده که مسئولان یا اعضای حزب‌الله اقدام به انبار کردن آن نموده‌اند.

یک‌نمونه که ممکن است مقصد بخشی از نیترات گم شده باشد، پلیس آلمان یک انبار ساخت بمب حزب‌الشیطان لبنان را کشف و ضبط کرد.

صندوق‌هایی از ماده نیترات آمونیوم که برای ساخت بمب مورد استفاده قرار می‌گیرد، علت حمله پلیس آلمان در پایان ماه گذشته بود که در آن گروه‌هایی را هدف قرار داد که مظنون به ارتباط با حزب‌الله لبنان بودند.

انبارهای سلاحی که اطلاعات آلمان در ساختمانهای شرکت بارگیری در جنوب کشور پیدا کرد، مشکوک به این است که حزب‌الله مسبب اصلی و مستقیم آن است، امری که وزیر کشور آلمان را بر آن داشت تا حزب‌الله را در آلمان به‌طور کامل ممنوع اعلام کند و آن‌را تروریست قلمداد کرد.

خشم مردم بیروت از حزب‌الله بی‌سبب نیست، گرچه محققان در محاسبات خود به نقش جنایت‌کارانه حزب‌الله پی بردند؛ اما مردم لبنان نقش مخرب و ویران‌گر حزب‌الله را سالیان است که با پوست و گوشت و استخوان لمس کرده‌اند، ویرانی‌های بسیار، جنگ داخلی، قبضه کردن حکومت و تبدیل لبنان به سپری برای رژیم آخوندی حاکم بر ایران.

تحقیقات و حسابرسی از انفجار بیروت بخش‌های پنهانی بسیاری را آشکار خواهد کرد؛ زیرا آنچه در بیروت رخ‌داد، تنها بخشی از انبار کردن و نقل و انتقال نیترات آمونیوم توسط حزب‌الله است، سایت رادیو آلمان در این‌باره نوشته است.

ذخیره بیش از ۲۷۵۰تن نیترات آمونیوم در بندر بیروت باعث انفجار چهارم اوت شده است. گمانه زنی درباره این انفجار ادامه دارد. منابع اطلاعاتی غرب از تحویل چند محموله نیترات آمونیوم از سوی سپاه قدس به حزب‌الله خبر داده‌اند.

روزنامه آلمانی "دی ولت" روز پنجشنبه ۳۰مرداد، خبر از سه محموله نیترات آمونیوم داده است که در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ توسط حزب‌الله لبنان سفارش داده شده و توسط سپاه قدس و زیر نظارت قاسم سلیمانی تحویل داده شده است.

آری انفجار بیروت نه پایان یک واقعه؛ بلکه آغاز یک ماجراست، اکنون تنها نوک کوه یخ دستگاه جنایت و تروریسم حزب‌الله بیرون زده، وحشت رژیم و حزب‌الله از برملا شدن همهٔ داستان است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/49a171fb-9c94-45ef-9259-24ee87563696"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات