728 x 90

اوجگیری بحران درونی رژیم

اوجگيري بحران دروني رژیم
اوجگيري بحران دروني رژیم

یکی از نمودهای بارز دوران پایانی حاکمیت آخوندها، اوجگیری فزاینده تضاد باندهای حاکم است. به موازات تشدید بحرانهای مختلف گریبانگیر رژیم، شاهد تشدید جنگ و جدال باندها داخل رژیم هستیم به‌نحوی که در این میان از به میان کشیدن پرونده‌های گذشته نیز ابایی ندارند. تنها نقطه مشترک هر دو باند، عجز و ناتوانی‌شان از ارائه راه‌حل برای برون‌رفت از بحران است چرا که بحران در این حاکمیت قرون وسطایی نهادینه و پایان ناپذیر است.

هنوز چند صباحی از اعلام بیانیه موسوم به گام دوم ولی‌فقیه ارتجاع که با بوق و کرنا آنرا اعلام کردند، نگذشته که جنگ و جدال باندها حول آن شدت گرفته و اخبار به‌اصطلاح سوء‌استفاده از بیانیه خامنه‌ای برای کسب قدرت بیشتر به مطبوعات رژیم راه پیدا کرده است. سایت حکومتی بولتن نیوز با عنوان طعنه‌آمیز «این همه لشگر آمده، برای قدرت آمده» به این موضوع پرداخته و می‌نویسد: «بعد از صدور بیانیه گام دوم با محوریت برداشته شدن بار انقلاب از جانب جوانان و تأکید رهبری بر زمینه‌سازی دانشجویان برای شکل‌گیری دولت جوان و حزب‌اللهی، سؤالات بسیاری در مورد فرآیند آن و البته تلاش سیاسیون برای سوءاستفاده کلید خورد...... بازیگران قدرت به‌ انحای مختلف تلاش کردند، تا ماجرا را با به قدرت رسیدن خود فرو بکاهند.....».

بحران درونی حاکمیت به حدی است که باندهای حاکم در درون خودشان نیز به جان هم افتاده‌اند. عباس عبدی یکی از به‌اصطلاح تئوریسینهای باند اصطلاحات در مصاحبه‌ای با خبرگزاری سپاه پاسداران وضعیت اسفبار دولت او را توصیف می‌کند: «هر کسی که (به دولت روحانی) چیزی می‌گوید، مرتب می‌گویند این می‌خواهد دولت را براندازی کند. دولت اصلاً با این وضعیت (خودش) می‌افتد و احتیاجی نیست که کسی دولت را بیندازد. با وضعیت فروش نفت و درآمدهای ریالی و انواع و اقسام مشکلات، بودجه هزار مسأله وجود دارد.»

عباس عبدی سپس به عمق نابسامانی و پریشان حالی باندهای حاکمیت اشاره کرده و می‌گوید: «نقطه مشترک جریان اصلاحات و جریان اصول‌گرا این است که هر دو حزب نیستند. متأسفانه اگر در ایران حزب بود، به جای این‌که هر روز یک نفر حرف بزند، یک سخنگو و یک دبیرکل حزب وجود داشت که آنها حرف می‌زدند. نیازی هم نبود که فرد دیگری حرف بزند. در جریان اصلاحات هر کسی برای خودش حرف می‌زند.»

در یک فقره دیگر از تضادهای درون حاکمیت، باندهای متخاصم از این‌که رقبا را تحت عنوان انگلیسی و در جای دیگر دشمن بخوانند هیچ ابایی ندارند و حتی در پوشش تقدیر از سپاه به‌خاطر توقیف نفتکش انگلیسی به باند مقابل حمله می‌کنند: «کار سپاه در توقیف نفتکش انگلیسی وقتی قشنگ‌تر می‌شود که انگلیسی های داخلی یعنی بعضی از مسئولان و ژنهای خوب و آقازاده‌ها هم توقیف بشوند »

روز گذشته حسن روحانی مدعی افزایش ۳۰درصدی قیمت مسکن استیجاری در تهران شد که باعث استهزاء سایتها و مطبوعات حکومتی شد. سایت حکومتی بولتن نیوز این ادعا را به سخره گرفته و می‌نویسد: «جای شکرش باقی است که جناب رئیس‌جمهور اذعان کرده‌اند که این میزان از افزایش قیمت در عرض یک سال مطلوب نیست. اما آقای رئیس‌جمهور و وزارت راه و شهرسازی بهتر است پاسخگو باشند که بر چه مبنایی چنین آماری ارائه داده‌اند و جامعه آماری حضرات کجای تهران بوده است؟! یا بهتر است بپرسیم منظورتان همین تهران خودمان است؟! پایتخت ایران؟!....

در ضمن آقایان به این دلیل که سال‌هاست در خانه‌های رایگان یا کاخ های بزرگ زندگی کرده‌اند، حتی نمی‌دانند که امروز چه اتفاقی برای مردم در حال رخ دادن است».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c8590194-8570-4c48-af93-456d7645f580"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات