728 x 90

از بالا تا پایین همه‌شان یکی هستند

از بالا تا پایین همه‌شان یکی هستند
از بالا تا پایین همه‌شان یکی هستند

تیتری را که می‌بینید بخشی از سخنان پزشکیان، نایب‌رئیس مجلس ارتجاع، است که اخیراً بیان کرد. او این جمله را به‌نقل از آنچه که در میان مردم رایج است، گفت. پزشکیان گفت مردم درباره ما این‌چنین می‌گویند!

اما چرا چنین است؟

این روزها جنگ باندهای حاکم بر سر سهم قدرت و غارت به شکل‌های گوناگون صفحات روزنامه‌ها و دیگر رسانه‌های حکومتی را اشغال کرده است. یک روز به‌اسم شفافیت در مسئولیت»، روزی به‌اسم «نهادینه‌شدن نظارت»، چندی به‌اسم «حاکمیت قانون» و گاهی هم به‌اسم «مشارکت مردم» و در روزهای اخیر زیر تابلوی بی‌مسمی «مبارزه با فساد».

در همهٔ این حالات هم یک باند تلاش می‌کند فرش را زیر پای طرف مقابل بکشد و روی یک نهاد یا ارگان نان و آب‌دار یا «رانت‌دار» و «رانت‌زا» چنگ بیاندازد. هر چند که سرنخ اصلی منابع قدرت و غارت در تیول شخص خامنه‌ای و از طریق او بخشی در اختیار سپاه است، اما دعوا بر سر باقیمانده آن، موضوع جنگ همیشگی باندهای حاکم است.

 

نمونه‌های جدال بر سر دلار و دیگر درآمدهای ملی

در همین راستا روز ۶شهریور آخوند روحانی پشت داستان دروغین رسیدگی به «مردم تحت فشار تحریم‌ها» سنگر گرفت و اقدامات قضاییه آخوندی مهره‌های باند خودش را مورد حمله قرار داد و خطاب به باند رقیب در سخنانی که تلویزیون حکومتی ناگزیر از پخش بخشی از آن شد،‌ گفت:

«هرچه خدمت ما بیاد پایین مشروعیت ما می‌آید پایین... قدرت دولت، توان دولت، به‌معنای آن است که دولت بتواند در صحنه سخت مدیریت اختیارات لازم را داشته باشه والا اگر کسی اختیار نداره شما چه مسئولیتی ازش می‌خواهید مسئولیتها منطبق با اختیارات است دولت باید صاحب قدرت و اختیار باشه این معنی‌اش دیکتاتوری نیست این معنی‌اش خودرایی نیست».

روحانی سپس با وحشت از فرارسیدن پایان دوره ریاستش گفت:‌ «از عمر دولت ما ۲سال بیشتر نمانده اگر سال اول می‌گفتم، می‌گفتند خوب اینها می‌خواهند نظارت نباشه بر سرشان، من دارم میگم هر کس در این کشور رئیس‌جمهور باشد، هر فردی در این کشور وزیر باشه، معاون باشه مدیر باشه اگر دستگاه نظارتی بخواهد در کارش مداخله کند آن دولت ناموفق است به جایی نمی‌رسد و تمام مدیران ابتکار را می‌گذارند کنار خلاقیت را می‌گذارند کنار نمیشه اینجوری کار کرد! ما به جایی نمیرسیم».

۲روز بعد از این اظهارات، در روز ۸شهریور باند رقیب از جمعه‌بازار دماوند پاسخ آخوند روحانی را این‌چنین داد!

کاظم فتاح دماوندی گفت: «از عمر این دولت ۲سال باقی‌مانده و بهتر است که انرژی و وقت خود را صرف مسائل حیاتی کنند». آخوند دماوندی در پاسخ تهدیدهای باند روحانی، به‌صورت سربسته به فضای انفجاری جامعه اشاره کرد و به آنان گوشزد کرد: «طرح موضوع ضرورت استعفای دولت توسط برخی جریانها خسارت‌بار و فرصت‌سوز است».

همچنین روز ۸شهریور، یک عضو مجلس ارتجاع به‌صحنه آمد و به روحانی خاطرنشان کرد درصدد حفظ منافع مهره‌ها و جریانهای هم‌سویش نباشد و در دوران باقیمانده به‌فکر منافع خود باشد.

محمدجواد ابطحی نیز در اظهاراتی مشابه گفت: «رئیس‌جمهور می‌کوشد ارتباط تعادلی خودش را بین موضوعات مختلف حفظ کند. علت طرح اظهاراتی هم‌چون پرداختن قوه‌ قضاییه به پرونده دانه‌درشتها از سوی رئیس‌جمهور، از این‌رو است که متأسفانه برخی دانه‌درشتها در اطراف او هستند؛ یعنی اگر خود رئیس‌جمهور هم نخواهد این‌گونه موضوعات را مطرح کند، فشار‌هایی که اطرافیان به وی می‌آورند، منجر به این‌گونه موضع‌گیری در رئیس‌جمهور می‌شود».

از سوی دیگر پاسدار حسین شریعتمداری در روز ۹شهریور، با حمله به اظهارات آخوند روحانی، به گوشه‌ای از کارنامه پرفساد وی اشاره کرد و از جمله نوشت: «روحانی می‌فرمایند برای ممانعت از فساد باید همه‌چیز شفاف باشد، روحانی در حالی از شفافیت و ضرورت آن سخن می‌گویند که دولت ایشان به «دولت محرمانه‌ها»! شهرت دارد». گماشتهٔ خامنه‌ای در کیهان سپس افزوده است: «بعد از «شفاف»‌شدن ماجرای حقوق‌های نجومی، سخنگوی وقت برخی از دولت نجومی‌بگیران را «ذخیره نظام و امانت‌دار بزرگ کشور»! اعلام کرد. بعد از آن که سوءاستفاده و غارت چند هزار میلیارد تومانی از صندوق ذخیره فرهنگیان «شفاف» شد، آقای رئیس‌جمهور فرمودند که اختلاس نبوده، بدهی معوق بانکی بوده است!... هنوز کسی نمی‌داند پیشنهاد ارز ۴۲۰۰تومانی از سوی چه کسی در دولت ارائه شده و بیش از ۱۸میلیارد دلار از ذخیره ارزی را به باد فنا داده‌اند»!

فرهیختگان، یک روزنامه دیگر باند خامنه‌ای هم در روز ۹شهریور، اغلب فساده‌ای برملاشده را متوجه دولت روحانی کرد و نوشت: «تعداد این مفاسد اما در زیرمجموعه‌هایی که به‌نوعی به دستگاههای اجرایی می‌رسند بیشتر است، لذا بیشتر پرونده‌ها از مسیری به دولت بر‌می‌گردند. همین کافی است تا قیل و قال‌هایی که روزبه‌روز بیشتر می‌شوند از دستگاههای اجرایی بیشتر شنیده شوند تا حدی که برخی تصور کنند «زبان‌مان لال، نکند فردی یا چند نفر در دولت یک‌طرف ماجرا هستند»!

در پایان این لیست طولانی از جنگ و جدال باندهای غارتگر رژیم بر ضد یکدیگر، جا دارد به موضع‌گیری پزشکیان، نایب‌رئیس اول مجلس ارتجاع از باند روحانی، پرداخت که برای به‌رسمیت شناساندن حق قدرت و غارت باندهای هم‌سو با روحانی و متوقف کردن حملات باندی به دولت او به‌صحنه آمد و باند رقیب را مورد خطاب قرار داد و گفت:

«دست‌آورد‌های دولت را نقد می‌کنند، خب دولتهای ما از ابتدا تاکنون چه کسانی بودند، ابتدا که موسوی بوده اسمش را نباید ببریم، خاتمی بوده است که ممنوع‌التصویر کردند، احمدی‌نژاد بوده که در حال حاضر می‌گویند وضعیت خاصی دارد، بنی‌صدر هم که در

رفت، رجایی هم که شهید شد، هاشمی هم که به رحمت خدا رفتند، روحانی هم که الآن این‌گونه است. دستاورد ۴۰ساله انقلاب ما چیست؟ این‌گونه حرکات باعث می‌شود مردم چیزهایی را باور کنند که درست نیست و بگویند از بالا تا پایین همه‌شان یکی هستند».

به این ترتیب به‌نظر می‌رسد آنچه که از نمایش فساد به‌منظور کشیدن قالی از زیرپای باند رقیب نصیب باند خامنه‌ای شده است، تعمیق شکاف و تشدید بحران درونی نظام شده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2bc447d6-1e51-4a2e-a4a0-4668456a6adf"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات