728 x 90

«باید درمانی» و «لبخنددرمانی» مبتذل آخوند حسن روحانی!

لبخنددرمانی مبتذل...
لبخنددرمانی مبتذل...

روحانی در نشست مشترک هیأت وزیران با استانداران طبق معمول ضمن کوچک‌نمایی شکستهای پی‌درپی‌اش از جمله به بن‌بست رسیدن پرتاب موشک که علت آن را بروز اشکالات جزیی می‌دانست باز هم به بایددرمانی روی آورد و ریشه مشکلات را هم به دشمنان نسبت داد.

 

هم‌نوایی حاکمان با مردم! 

در این سخنان روحانی بیش از ۷۰بار کلمه باید و نباید را تکرار کرد و گفت: «مردم عزیز کشور ما باید مطمئن باشند تمام مسئولان برای تأمین کالاهای اساسی اعم از تأمین ارز، با همه توان در تلاشند و نباید هیچگونه نگرانی داشته باشند. اولین مشکل در کشور ما کاغذ‌بازی و پیچ‌ و خم‌های اداری است که باید برای رفع آن، تلاش کنیم. حاکمان جامعه باید با اکثریت قاطع مردم هم‌خوانی داشته باشد».

صرف‌نظر از این‌که مشخص نیست که چه کسی این بایدها را محقق کند، روحانی این بار بایددرمانی خود را یک درجه هم ارتقا داده و با اذعان به‌ شدت خرابی اوضاع آن را به لبخنددرمانی بالغ کرده است: «اگر پول و امکانات در اختیار نداریم و نمی‌توانیم معضل مردم را حل کنیم، باید لااقل لبخند چهره خوش و زبان گرم را نسبت به مردم داشته باشیم».

پس از این اظهارات، روحانی مدعی شد که نظام پیشرفتهای زیادی در همهٔ زمینه‌ها داشته و ریشه مشکلات هم عمدتاً از سوی دشمنان طراحی شده است: «در انقلاب پیشرفتها و توسعه‌های فراوانی داشتیم و تنها جایی که تردید وجود دارد که باید دقت بیشتری همگان داشته باشند، مسأله اخلاق است، اما در سایر موارد پیشرفت داشته‌ایم».

 

تغییر فضای جامعه! 

پیش از این برخی حامیان روحانی به وی اعتراض کرده بودند که او با مردم چنان حرف می‌زند که گویا با کودک طرف است. روشن است که این بایددرمانی و لبخنددرمانی سخیف تنها نمک پاشیدن بر زخم مردم و میلیونها گرسنه و بیکاری است که کمرشان زیر فشارهای اقتصادی خرد شده است.

این بار نیز سخنان مبتذل روحانی در درون رژیم و در رسانه‌های حکومتی با طعنه و تمسخر روبه‌رو شده است. سایت حکومتی جهان نیوز با اشاره به حرفهای قبلی روحانی در روز ۱۷دی در جمع مدیران جهاد کشاورزی که گفته بود: «هر چه درخت و مرتع بیشتر باشد ابر بیشتر می‌بارد، وقتی شما آنجا را خشک می‌کنید ابر از آنجا رد می‌شود، ابر به پایینش نگاه می‌کند و می‌بیند خبری نیست و کویر است».

می‌نویسد: «پس از ۵سالی که از ریاست‌جمهوری روحانی می‌گذرد دیگر جامعه پذیرای چنین سخنانی نیست. وضعیت دولت با تمام سخنرانی‌هایی که رئیس‌جمهور انجام می‌دهد و سعی می‌کند با آن لحن همیشگی در سفرهای استانی رضایت مردم را با تشویق‌ها ببیند به‌خوبی مشخص است. استعفای برخی از دولتمردان که به‌قول رئیس‌جمهور برند دولت وی بودند، بخشی از این ماجراست. با همه این اوصاف فضای کشور تغییر کرده است و با روش گذشته نمی‌توان انتظار بازخوردهایی مناسب از سوی افکار عمومی داشت».(جهان نیوز ۲۶دی ۹۷)

 

هم‌نوایی مردم با حاکمان خواست آنها بر سرنگونی است

سخنان بی‌سروته و فریبکارانه آخوند حسن روحانی بیانگر اوج افلاس و درماندگی نظام و دولت او است.

این شیخ شیاد با توجه به مصیبتی که حاکمیت منحوس آخوندی بر سر مردم آورده و اکثریت آنها را به خاک سیاه فقر نشانده است، باز هم عوام‌فریبانه دم از «همخوانی حاکمان با اکثریت مردم» می‌زند. روحانی همخوانی حاکمان با مردم را هم به شیوه خودش «لبخنددرمانی» و «امیددرمانی» می‌داند که نه تنها هیچ گرهی از مردم فقرزده ایران باز نمی‌کند بلکه نمکی هم بر زخم‌های مردم می‌پاشاند.

در شرایطی که اکثریت ۹۶درصدی مردم فقیر هستند روحانی دم از همنوایی با مردم می‌زند، مردمی که در قیامهای دیماه ۹۶ و مرداد ۹۷ هم‌نوایی‌شان با حاکمیت را! با شعارهای سرنگونی‌طلبانه و براندازانه نشان دادند. در این قیام‌ها آنها حکم به سرنگونی تام و تمام نظام با همه دسته‌بندی‌های درونی آن از جمله دولت روحانی دادند.

همین مردم نیز در بسیاری از تظاهرات و اعتراضات روزمره خودشان شعار مرگ بر روحانی، روحانی دروغگو، کلید تدبیرت کو! می‌دهند که این شعارها جواب قاطعی است به سیاست‌های دروغ و فریب این شیخ شیاد و دولت در گل مانده‌اش، و همچنین جواب قاطعی است به «امیددرمانی» و « لبخنددرمانی» مسخره او و ابراز «هم‌نوایی» با او است!

 

مفهوم واقعی تغییر فضای جامعه 

فضای واقعی جامعه آنچنان علیه حاکمیت آخوندی و شیخ حسن روحانی است که آن رسانه حکومتی اذعان می‌کند «فضای جامعه تغییر کرده است».

مفهوم تغییر فضای جامعه هم این است که مردم ایران فریب این شیادی‌ها را نه در گذشته، نه در حال و نه در آینده نخورده و خواستار سرنگونی تام و تمام حاکمیت پلید آخوندی هستند.

همان‌طور که اشاره شد روحانی در سخنرانی در جلسه هیات وزیران و استانداران ۷۰بار کلمه باید و نباید را بکار برد.

این باید و نباید گفتن‌های روحانی هیچ گرهی از بن‌بستها و بحرانهای لاینحل حکومت آخوندی و دولت در گل مانده روحانی نمی‌گشاید، زیرا ریشه مشکلات و معضلات نظام در بحران سرنگونی و اراده قاطع مردم بر سرنگونی و نفی قاطع رژیم است.

بنابراین در چنین شرایطی هر گونه تلاش و تقلای دولت روحانی برای برون‌رفت از این مشکلات به‌مثابه تلاش آن غریقی است که در حال غرق شدن است و به هر خس و خاشاکی چنگ می‌زند اما سرنوشت محتوم آن غرق شدن است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5b04352d-8d9c-43be-98d1-f770069d929d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات