728 x 90

تنگتر شدن حلقه تحریمها و انزوای سیاسی بر گردن رژیم

علی خامنه ای و حسن روحانی
علی خامنه ای و حسن روحانی

این روزها مهر‌ه‌های حکومتی به‌طور مرتب درباره خطرناک بودن وضعیت صحبت می‌کنند و در صحبتهایشان اعترافهای قابل توجهی دارند.

یکی از آنها، پاسداری به نام مرتضی کشکولی سرکرده سپاه ضد حضرت ابوالفضل در لرستان است که گفته است: «این شرایط را به وجود آورده‌اند که شامل عملیات روانی سنگین و مهیب،‌تحریمها و زخم‌های ناشی از سوء مدیریت در کشور هستند».

اشاره این پاسدار به «این شرایط» و سختی آن که خیلی از مقامات و مهره‌های حکومتی نیز به آن اعتراف می‌کنند و تکرار میکنند این سؤال را به‌وجود می‌آورد که مشخصات این شرایط چیست که رژیم را این طور به هراس انداخته است؟

علی لاریجانی رئیس مجلس ارتجاع روز ۲۱مرداد ۹۷به صحنه آمد و با اشاره به تحریمها به‌عنوان دغدغه اصلی سیاست خارجی تاحدودی به این شرایط سخت اعتراف کرد و مدعی شد که رژیم تدابیری برای مقابله با آن اندیشیده است: «ولی ما همه پیش‌بینی‌هایی را که مقدور است برای این‌که سطح این ماجراجویی را کاهش بدهیم داریم انجام می‌دهیم، البته برخی‌اش باید ساماندهی شود که دارد می‌شود».(تلویزیون رژیم ۲۱مرداد ۹۷)

لاریجانی در ادامه به هراس اصلی نظام در وحشت از ظرفیت انفجاری اشاره کرد و اذعان کرد که برای گریز از رویارویایی با انفجار خشم مردم از رویای اتمیش کمی عقب نشسته است. او گفت: «ما رد نکردیم، چرا رد نکردیم؟ برای این‌که ما توجه داشتیم که به فضای کسب و کار آسیبی نرسد به معیشت مردم آسیبی نرسد، انگیزه دیگری نبود، ما هم حق داشتیم کل فعالیت هسته‌یی‌مان را دوباره شروع کنیم اما یک توقفی کردیم».

اما از آنجا که ماهیت تروریستی رژیم تعیین‌کننده‌تر از حرفهای پاسدار لاریجانی است جامعه جهانی به تنگ‌تر کردن حلقه محاصره و انزوای رژیم ادامه می‌دهد

جان بولتون در فاکس‌نیوز اعلام کرد ما قصد داریم فشاری بی‌سابقه بر رژیم ایران وارد کنیم.

رویتر روز۲۱مرداد۹۷خبر داد سفیر آمریکا از بریتانیا مصرانه خواهان کنار گذاشتن حمایتش از توافق اتمی با رژیم ایران شد. وودی جانسون سفیر آمریکا، رژیم ایران را به‌خاطر تأمین مالی « جنگهای نیابتی و فعالیتهای شریرانه» به‌جای سرمایه‌گذاری در اقتصاد خود، مورد حمله قرار داد.

در یک تحول منطقه‌یی، دولت عراق اعلام کرد که از تحریمهای آمریکا تبعیت می‌کند و در همین رابطه رسانه‌های عراقی هم خبر دادند حیدر العبادی نخست‌وزیر این کشور دیدارش از ایران را به‌دلیل تحریمهای آمریکا لغو کرده است. رژیم در واکنش به این خبر ادعا کرد که خودش این سفر را لغو کرده است.

انزوای حاکمیت آخوندی در کشورهای منطقه با اعلام دولت مراکش مبنی بر معلق نمودن تمامی معاملات مالی و بانکی با رژیم ایران گسترده‌تر می‌شود.

این انزوا با موضعگیری یوسف العطیبه سفیر امارات در واشنگتن علیه آن بسا جدی‌تر می‌شود. وی گفت: «ضروریست تا به رژیم ایران نشان داده شود که اقداماتش دارای عواقبی است».

روزنامه تایمز مالی انگلستان هم دیروز ۲۱مرداد نوشت: «رژیم ایران در مقابل فشارهای اقتصادی سرخم کرده است» و می‌نویسد که این «فشارهای اقتصادی رو به افزایش است».

ناظران مسائل ایران می‌گویند این وضعیت به اعتبار وجود قیام مردم ایران است که خطرناک می‌شود و خامنه‌ای پیش از این شرایط موجود را یک پیچ تاریخی توصیف کرده است.

قیامی که برای گریز از آن چند سال پیش رژیم ناگزیر شد جام‌زهر اتمی را سر بکشد اما سرکشیدن جام‌زهر نیز به‌حال آن افاقه نکرد.

حکومت آخوندی با این عقب‌نشینی نه تنها نتوانست با بندوبست با مماشات‌گران از گرفتن امتیاز از آنها از وقوع قیام جلوگیری کند، بلکه از دیماه سال ۹۶شعله‌های سرکش آن سراسر وجودش را به آتش کشیده است، و زمینه را برای فشار بین‌المللی هم بیشتر کرده است.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3b4d3405-7a3b-4b57-9022-6a2a99bea576"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات