728 x 90

جدیدترین شیوه‌های کلاه‌برداری حکومتی

کلاه‌برداری حکومتی
کلاه‌برداری حکومتی

وزارت نفت آخوندها به اسم طرح توسعه پالایشگاهها از بانک‌های دولتی وام با تسهیلات ۴درصدی گرفته و آن را خرج ساخت‌وساز می‌کند!(رسالت ۱۱مهر ۹۸)

کارخانه‌های خودروسازی رژیم واحدی تولیدی رو به تعطیل را با قیمت ارزان می‌خرند و سپس با بورس‌بازی و معاملات نمایشی، قیمت سهام کارخانه‌های ورشکسته را به‌طور مصنوعی افزایش می‌دهند. آخوندها و پاسداران‌شان پس از «آب کردن» سهام بی‌ارزش آن کارخانه‌ها به بالاترین قیمت در بازار بورس، به ناگهان و با همان سرعتی که وارد معاملات مزبور شده‌اند با همان سرعت هم از چرخه معاملات مزبور خارج می‌شوند و سهام‌داران جدید را با مشتی سهام بی‌ارزش، خانه‌خراب می‌کنند!

این یکی از تخصص‌های ویژه آخوندها و پاسداران‌شان در بازار بورس است که با استفاده از رانت اطلاعات و وام‌های دولتی انجام می‌شود.

روز ۱۹مهر ۹۸ یک سایت حکومتی خبری منتشر کرد که نشان‌دهنده عمق خباثت حاکم بر نظام و سیاست‌های مالی آخوندهاست.

بر اساس خبر منتشر شده، شرکت‌های ایران خودرو و سایپا که هر دو از خودروسازان اصلی کشور بوده و سهامدار و صاحب‌عله اصلی آنها سازمان گسترش و در واقع دولت است، ناگهان اقدام به خرید سهام یک کارخانه قند نیمه‌فعال کرده‌اند که در ۲ماهه اخیر فقط ۴میلیون فروش داشته است. با این اقدام دو شرکت خودروسازی، سهام آن کارخانه قند نه‌چندان فعال، ناگهان تا ۵۰۰درصد افزایش پیدا کرد.

نگاهی به اسامی سهامداران ایران خودرو روشن می‌کند که سهامدار اصلی این کارخانه، سازمان گسترش و اساساً دولت است. همان‌گونه که سهامداران اصلی سایپا نیز همین مجموعه حکومتی است!

 

لیست اسامی سهامداران ایران‌خوردو

لیست اسامی سهامداران ایران‌خوردو

 

یک شرکت از شرکت‌های زیرمجموعه‌ ایران خودرو به نام شرکت سلیم و یک شرکت از شرکت‌های زیرمجموعه سایپا به اسم شرکت رایان سایپا این خرید نابهه‌نگام و غیراقتصادی سهام یک کارخانه قند را انجام داده‌اند. آنها طی چند ماه اقدام به خرید بیش از ۱۱۷میلیون سهام آن کارخانه قند را کرده‌اند و به این ترتیب باعث افزایش ۵۰۰درصدی قیمت سهام کارخانه قند مزبور شده‌اند، کارخانه‌ای که در عمل، تولید چندانی ندارد و به آرامی رو به ورشکستگی می‌رود!

این دو شرکت نزدیک به ۳۴۰میلیارد تومان برای خرید سهام آن کارخانه قند خرج کرده‌اند! بدون این‌که صنعت قندسازی هیچ ربطی به صنعت خودروسازی داشته باشد.(سایت حکومتی دارایان)

به این ترتیب ناگهان قیمت سهام کارخانه‌های قند وارد سیر صعودی می‌شود و خریداران سهام را به سوی خرید سهام کارخانه‌های قند هدایت می‌کند!

نکته دیگری که همان سایت حکومتی روی آن دست گذاشته، این است که در این آشفته‌بازار آخوندی هیچ‌کس و هیچ نهادی نیست که به کار این معاملات و جابه‌جایی‌های سرمایه‌ای نظارت کند، تا روشن شود که این شرکت‌های خودروسازی و به‌طور مشخص ایران خودرو و سایپا که وابسته به دولت و نهادهای سرکوبگر رژیم هستند، چگونه با چنین خرید‌هایی در بازار بورس آخوندی ناگهان به «حباب‌سازی» پیرامون کارخانه‌های قند اقدام می‌کنند و پس از ارتقای بهای سهام کارخانه‌های قند، ناگهان و به همان صورت غافل‌گیرانه که وارد بازار بورس کارخانه‌های قند شدند، در موعدی که بی‌تردید هماهنگ‌شده با اتمام پروسه فروش سهام کارخانه‌های قند است، از بازار سهام کارخانه‌های قند خارج می‌شوند و دست سهام‌داران جدید و بی‌خبر از همه جای آن کارخانه‌ها را در پوست گردو می‌گذارند!

این یک شعبده آخوندی است در بازار بورسی که خودش فی‌نفسه یک خیمه‌شب‌بازی سوداگری است و به این ترتیب آخوندها و پاسداران‌شان و هم‌ریشان‌شان در دولت، جیب مردم را به طرفه‌العینی خالی کرده و وجهی نامعلوم اما بی‌شک میلیاردی به‌جیب می‌زنند!

 

نمودار افزایش ناگهانی قیم سهام کارخانه قندی که دست‌مایه دزدی‌های پاسداران است

نمودار افزایش ناگهانی قیمت سهام کارخانه قندی که دست‌مایه دزدی‌های پاسداران است

 

همان سایت حکومتی لیستی از اسامی کارخانه‌های قند کشور را که وارد این چرخه مشکوک خریدوفروش سهام‌شان شده‌اند، منتشر کرده است. شرکتهایی که ناگهان سهامشان ۵۰۰درصد افزایش قیمت می‌یابند و ناگهان و با خروج این سهامداران جدید با سر به زمین سقوط کرده و خریداران جدید را به خاک سیاه می‌نشاند! همین سایت در این مورد نوشته:

«این سهام با رشد عجیب ۴۹۲درصدی در تاریخ ۱۶مهرماه به ۲هزار و ۸۸۷تومان رسیده است. رشد نزدیک به ۵۰۰درصدی ارزش سهام شرکت قند در حالی است که رشد شاخص کل بورس در سال جاری نزدیک به ۶۰درصد بوده است. بر این اساس رشد ۵۰۰درصدی سهام یک شرکت متوقف‌شده را هرطور و در هر اقتصادی(اعم از اقتصاد دولتی و اقتصاد آزاد) و در هر قاره و جغرافیایی حساب و کتاب کنیم، نمی‌تواند این میزان رشد نجومی داشته باشد، مگر این‌که حباب‌بازان و حباب‌سازان به حیل مختلف با خرید سهام و تحریک سرمایه‌های خرد، سهام‌های مذکور را به اینجا برسانند».

و نکته عجیب‌تر آن‌که این دو شرکت خودرو سازی ظاهراً رقیب یکدیگر هستند اما همان سایت حکومتی با استفاده از اعتبار شرکت تعاونی اعتباری کارکنان ایران خودرو اقدام به خرید سهام کارخانه قند کرده‌اند و فردای موعود که سهامشان را فروخته و از آن معرکه کنار بکشند، کارگران عضو آن تعاونی باید سریعاً خود را به سپرده‌گذاران کاسپین و دیگر غارت‌شدگان رسانده و در کنار آنها دست به تظاهرات‌ زده تا شاید پول‌های به غارت رفته خود را ردزنی! کنند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f19e1203-6ffd-4531-bfdd-0bd01f14fdfb"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات