728 x 90

جشن چهل سالگی در آتش بحرانها

«آبنبات اینس‌تکس»، «تلخ» به کام آخوندها!
«آبنبات اینس‌تکس»، «تلخ» به کام آخوندها!

نمایش‌های جمعه در روز ۱۹بهمن نمایشگاهی از ضدونقیض‌گویی‌های آخوندها بود. امام‌جمعه‌های خامنه‌ای از یک‌سو هم‌سو با سایر بوق‌های تبلیغاتی از این‌که رژیم سرنگون نشده‌ است ابراز خوشحالی کردند، از طرف دیگر بحران‌هایی که از هر سو حاکمیت را فراگرفته، موجب شده است تا جنگ باندی، جشن ۴۰سالگی و شادمانی از این‌که هنوز سرنگون نشده را تحت‌الشعاع قرار داده بدهد.

 

آب‌نبات تلخ اروپا

در جمعه‌بازار تهران آخوند احمد خاتمی در حالی که برای «دشمنان و معاندین» نظام رجز بقا و جشن چهل سالگی می‌خواند، خودش هم وارد جنگ باندی که بر اثر بحران‌ها بالا گرفته شد و گفت: «از مذاکره آبی گرم نشده گرم نمی‌شود و نخواهد شد می‌خواهند شما را خسته نشان بدهند. مسئولان باور کنند والله بالله نه آمریکا نه اروپا خیرخواه‌تان نیستند. شما را خدا به یک آب‌نبات تلخ اروپایی‌ها قانع نباشید این‌که به شما دادند همان سیاست نفت در برابر غذا هست که تحقیر یک ملت است خوشبختانه در این مقام دیدم یکی از اینها اروپایی‌ها گفته به شرط این‌که اف.ای.تی.اف را ایران امضا کند فضولی‌ها چه ربطی به شما دارد؟».

آنچه که آخوند خاتمی «تحقیر ملت» خواند همان درد حاکمیت است که بر سر میز مذاکره تحقیر شده و ناله‌ آن در تمام نمایش‌های جمعه آن هم در وسط جشن چهل سالگی به آسمان بلند شده است.

 

ابراز وحشت‌های ادامه‌دار این روزها نسبت به وضعیت رژیم از جانب امام‌جمعه‌ها خامنه‌ای و سایر مهره‌های رژیم از هر دو باند، این واقعیت را تأیید می‌کند که رژیم در بن‌بست است و راه‌حلی در برابر خودش نمی‌بیند به همین دلیل دائماً به همدیگر هشدار می‌دهند که دیگر فرصتی باقی نمانده است و اگر سیل قیام و انقلاب بیاید همه را جارو خواهد کرد.

 

ادبیات اروپا

در نمایش جمعهٔ کرج آخوند حسینی همدانی با اشاره به همان شرط‌های اروپا گفت: «حذف موشکهای بالستیک ایران خواسته آمریکاست و اروپا با ادبیات دیگری خواسته‌های آمریکا را مطرح می‌کند».

وی با بیان این‌که روحانی در موضع‌گیری نسبت به آمریکا باید با اقتدار برخورد می‌کرد گفت: «متأسفانه وی سخن از ارتباط با ۳کشور دیگر به میان آورد، تغییر حرکت به سمت اروپا اشتباه است زیرا آنها با ادبیات دیگری خواسته‌های آمریکا را مطرح می‌کنند، آنها حذف موشکهای بالستیک را می‌خواهند».

آخوند حسینی همدانی با وحشت افزود: «آمریکا و اروپا مانند قیچی عمل کرده و خواهان تکه‌تکه شدن نظام هستند. معلوم نیست چرا آقایان این مسأله را قبول نمی‌کنند؟».

وی پردهٔ دیگری از اختلافات درونی را در میان جشن کذایی کنار زد و با اشاره به تصویب FATF گفت: «این لایحه برابر است با کاهش امنیت کشور اگر این لایحه تصویب‌شده است امیدواریم شورای نگهبان ورود کند و از آن جلوگیری کند».

 

چشم به دروازه غرب

در جمعه‌بازار مشهد هم شقه بر سر جدی‌ترین بحران گریبان‌گیر حکومت آخوندی بیرون زد و آخوند احمد علم‌الهدی گفت: «نباید بعضی بزرگواران مسئول ما چشمشان را به دروازه غرب بدوزند و همه‌اش سعی کنند ما با غربی‌ها بسازیم ما باید با اینها قاطی بشویم تا مشکلاتمون حل شود این مشکلاتی که عقب‌افتاده در مسائل اقتصادی در گرانی در تورم به‌خاطر همین اشتباهی ست که در عرصه مدیریتها شده».

در سخنرانی پیش از خطبه‌ها در نمایش جمعهٔ قم، آخوند میرباقری وجه دیگری از جنگ باندی بر سر رفتار با کنوانسیون‌های خارجی را بارز کرد و گفت: «سند ۲۰۳۰ دارای ۱۷سند است که هر کدام از سندها به نوعی در کشورمان امضا و اجرا شد، جریان غرب‌گرا در جهان اسلام بستر را برای تحقق برنامه‌های غربی‌ها فراهم می‌کند».

 

واکنش عجزآلود و هماهنگ

ملاحظه می‌شود به‌رغم خوشحالی در مورد این‌که هنوز حاکمیت آخوندی سرنگون نشده است، تنها ۲روز مانده به سالگرد چهل سالگی آن، امام‌جمعه‌های خامنه‌ای که به‌طور معمول اظهارات آنها از طرف دفتر خامنه‌ای تنظیم می‌شود، در یک واکنش عجزآلود و هماهنگ نسبت به مصایب و مشکلات حکومت، خفت و زبونی آن‌ را به نمایش می‌گذارند.

آنها از این بابت نگران هستند که چرا رویکرد دولت روحانی در مذاکره با خارج رویکردی ذلیلانه است و به «آب‌نبات تلخ» اتحادیه اروپا «قانع» شده است.

 

چاره چیست؟

سؤال این است که دولت روحانی اگر سازوکار اروپایی نفت در مقابل غذا را نپذیرد چه راه‌کار دیگری دارد؟

واقعیت این است که حکومت آخوندی در شرایط فعلی در ضعیف‌ترین موقعیت در طول حیات ۴۰ساله‌اش قرار دارد:

انزوای شدید منطقه‌ای و بین‌المللی، ورشکستگی اقتصادی و مهم‌تر از همه شرایط انفجاری جامعه و رویارویی مردم با حاکمیت و... بدون این‌که راه‌حلی برای مقابله با بحران‌های متعدد داخلی و خارجی داشته باشد.

در زمینه روابط خارجی و در زمینه مسایل داخلی به‌ویژه در رابطه‌اش با مردم در ضعیف‌ترین وضعیت در طول این ۴۰سال قرار دارد و از طرفی اهرمی برای این حل این مشکلات، به‌خصوص مشکلات داخلی در دست ندارد.

با توجه به چنین شرایطی انتظار امام‌جمعه‌های خامنه‌ای از دولت روحانی برای ردکردن اینس‌تکس انتظاری است بیهوده و تنها مصرف جنگ باندی دارد.

از آنجایی که روحانی دستش در کار اجرایی است و بیش از هر کس دیگر به وضعیت بحرانی رژیم اشراف دارد، ناچار است که دنبال برآورده کردن شروطی باشد که در سازوکار اروپایی آمده است.

 

موقعیت لرزان و بحران سرنگونی

ابراز وحشت‌های ادامه‌دار این روزها نسبت به وضعیت رژیم از جانب امام‌جمعه‌ها خامنه‌ای و سایر مهره‌های رژیم از هر دو باند، این واقعیت را تأیید می‌کند که رژیم در بن‌بست است و راه‌حلی در برابر خودش نمی‌بیند به همین دلیل دائماً به همدیگر هشدار می‌دهند که دیگر فرصتی باقی نمانده است و اگر سیل قیام و انقلاب بیاید همه را جارو خواهد کرد.

اضطرار روحانی در مورد پذیرش شروط اروپا در اینس‌تکس، آنجا مضاعف می‌شود که کنفرانس بین‌المللی لهستان نیز در پیش است و اگر در این شرایط به لوایح FATF تن ندهد و دنبال تصویب آن نباشد، اینس‌تکس و به‌قول آخوند خاتمی «آب‌نبات تلخ» را نیز از دست خواهد داد و از مزایای خفت‌بار مبادله نفت در برابر غذا هم محروم خواهد شد.

واقعیت این است به‌رغم ابراز خوشحالی‌ها در زمینه این‌که این رژیم در آستانه چهل سالگی سرنگونی نشده است، از تمامی مواضع و حرفهای مقامات و مهره‌های رژیم این واقعیت بیرون می‌زند که رژیم در تمامی زمینه‌ها در بن‌بست قرار دارد، واقعیتی که هیچ دود و دمی از جانب سردمداران رژیم و یا از جانب آخوندهای خامنه‌ای نمی‌تواند بر آن سرپوش بگذارد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a0c3d846-115d-4a7f-bfc2-4cd749b96d9c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات