728 x 90

حقایقی چند در مورد سقوط هواپیمای شرکت آسمان!

حقایقی چند درمورد سقوط هواپیمای شرکت آسمان!
حقایقی چند درمورد سقوط هواپیمای شرکت آسمان!

 6روز است از سقوط  هواپیمای مسافربری شرکت آسمان در مسیر یاسوج  می‌گذرد؛در این چند روز مقامات دست‌اندرکار حکومتی تنها کارشان لاپوشانی افتضاحات و نواقص ناوگان هوایی رژیم  و یا تکذیب موارد افشا‌ شده در دعواهای باندی است.

دست‌اندرکاران در دولت آخوند حسن روحانی و حاکمیت آخوندی  در تلاش برای عادی جلوه دادن وضعیت ناوگان هوایی هستند.

در همین یک هفته گذشته دو سانحه وجود داشت که خوشبختانه آسیبی برای مردم در برنداشت؛ اما این اتفاقات می‌تواند پیش لرزه فاجعه‌های دیگری باشد.

البته رژیم تلاش کرد به سرعت این دو خبر را جمع وجور بکند و عادی جلوه بدهد؛ هم‌چنانکه که خبرهای مربوط به زنده بودن برخی مسافران هواپیمای پرواز یاسوج در رسانه‌های حکومتی و جان باختن   بر اثر سرمازدگی و یخ زدن  آنها را جمع و جور کرد.

جدی‌ترین موضوعی که مقامات و رسانه‌های حکومتی از ابتدا کتمان کرده‌اند؛ زنده بودن برخی مسافران هواپیما و کشته شدنشان در اثر تأخیر در امدادرسانی است. در صورتی که این موضوع از طریق رسانه‌ها و مهره‌های حکومتی تأیید شده است.

سایت العربیه  2اسفند96 می‌نویسد: «پیدا شدن اجساد تعدادی از سرنشینان هواپیمای مسیر تهران-یاسوج، این گمانه‌زنی را تقویت کرد که دست‌کم شماری از سرنشینان پس از سقوط هواپیما زنده ماندند اما در نهایت در اثر سرما، جان باختند».

سایت عصر ایران تصویری از اجساد تعدادی از قربانیان سقوط هواپیما منتشر کرده که بدنشان آسیب ندیده است و حتی به دور خود پتو پیچیده بودند، اما به نظر می‌رسد در مقابل سرما دوام نیاورده‌اند.

پیش از این هم کاپیتان عین الله اردشیری استاد با سابقه خلبانی ایرانی گفته بود: «قطعات هواپیما به‌دلیل برخورد هواپیما با برف (و نه صخره)، نمی‌تواند به فاصله دور پرتاب شود؛ لذا چهار لکه سیاه مشاهده شده در برخی تصاویر منتشره، نشان می‌دهد که این لکه‌ها، چهارنفر از سرنشینان هواپیما هستند که در حالت زخمی از هواپیما خارج شده‌اند...این بدان معناست که این 4لکه از سرنشینان هواپیما هستند که در نهایت به‌دلیل خونریزی یا یخ‌زدن، نتوانسته‌اند ادامه مسیر بدهند. در عین‌حال امکان دارد سرنشینان سالم‌تری غيراز این چهار نفر، مسافت بیشتری طی کرده باشند تا خود را به جایی مثلاًًً روستای شرفی، برسانند». (روزنامه حکومتی ایران 3اسفند 96)

در عین‌حال در روزهای اخیر فیلمی ویدیویی از بستگان یکی از سرنشنیان هواپیما در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که تأکید می‌کند پس از سقوط هواپیما، شماری از سرنشنیان تماس گرفتند اما با وجود درخواست‌ها، مقامهای مسئول هلیکوپتری برای کمک به نجات یافتگان نفرستادند.

در زمینه فرسودگی هواپیماهای شرکت آسمان مسعود رضایی عضو مجلس ارتجاع می‌گوید: «بنده یک ماه پیش بحث شرکت آسمان و فرسودگی ناوگان آن را با وزیر رفاه مطرح کردم و بر اساس صحبتهایی که با کارمندان این شرکت داشتم، پی به نارضایتی‌های موجود بردم که مدیرعامل این شرکت به‌جای حل مشکلات، شکایتم را از رئیس مجلس کرده و از پی‌گیری بنده در این خصوص ناراحت شده بود». (روزنامه حکومتی آفتاب یزد3اسفند96)

 محمد دامادی عضو کمیسیون عمران مجلس نیز می‌گوید: «سازمان هواشناسی از وضعیت آب و هوای منطقه دنا اطلاع داده بود بنابراین احتمال سانحه وجود داشت، اما متأسفانه شرکت هواپیمایی آسمان دستور لغو پرواز را صادر نکرد. شکایت‌های بسیاری از سوی خلبانان آسمان به کمیسیون عمران ارسال شده است و بیش از 30نفر از خلبانان خوب و توانمند آسمان در ماه‌های قبل به‌دلیل سوء مدیریت استعفا داده‌اند. متأسفانه تعدادی از خلبانان اعلام کرده‌اند که این شرکت با دریافت چک از خلبانان، آنها را مجبور به پرواز می‌کند. سوء مدیریت در شرکت هواپیمایی آسمان یکی از علت‌های سقوط این هواپیما است».  (روزنامه حکومتی خراسان 2اسفند96)

 این نماینده مجلس رژیم در زمینه وضعیت هواپیما های شرکت آسمان در گفتگو با سایت عصرایران می‌گوید: « از 2سال و اندی قبل، مشکلات این ایرلاین را گوشزد کرده بودیم و حتی یک بار جلسه‌یی در دفتر آقای ربیعی وزیر کار -که این هواپیمایی زیر مجموعه آن است- داشتیم و در آن جلسه یکی از کاپیتانهای آسمان توضیحی از وضعیت هواپیمایی آسمان به وزیر داد و تصریح کرد که با این روند مدیریتی، حتماً سانحه خواهیم داشت ولی وزیر پاسخی نداد و به تذکرات کارشناسانه او توجهی نکرد و متأسفانه امروز می‌بینیم که آن پیش‌بینی کارشناسی شده، به تحقق پیوسته و 65نفر از هموطنانمان قربانی سوء مدیریت شده‌اند». (سایت حکومتی عصر ایران 2اسفند96)

صرف نظر از تلاش و تقلاهای رژیم برای پرده‌پوشی واقعیات در زمینه هر اتفاق هوایی نظیر سقوط هواپیماهای مسافربری؛  واقعیت این است که تعداد زیاد هواپیما و هلیکوپتر  سقوط کرده در حاکمیت آ خوندی بیانگر این امر است که کشور با بحران امنیت پرواز مواجه است.  

 مقامات و رسانه‌های رژیم اذعان کردند که  هواپیمای ساقط شده در ارتفاعات کوه دنا 7سال از ناوگان هوایی به‌ دور بوده است؛ که کاملاً روشن است  این هواپیما نیز امنیت لازم را برای مسافرانش نداشته است.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/36da101e-598c-4c2f-8a54-aac805337db0"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات