728 x 90

روحانی؛ دود و دم برای عقب‌نشینی ذلت‌بار

سخن رو
سخن رو

‌ به‌دنبال صحبتهای خامنه‌ای با سفرا و کارداران رژیم در کشورهای خارجی در روز شنبه ۳۰تیر، روز یکشنبه ۳۱تیر روحانی هم برای آنها سخنرانی کرد و حرف‌هایی زد که از جهاتی قابل‌تأمل هست.

‌ روحانی در برابر آمریکا خیلی رجزخوانی کرد و گفت با دم شیر بازی نکنید، اگر بکنید خودتان پشیمان می‌شوید، ما تسلیم نمی‌شویم، ما تا قطره آخر خون خودمان می‌ایستیم و... جریان چیست؟ چرا روحانی این‌ چنین رجزخانی کرد و به‌اصطلاح این‌طوری گرد و خاک کرد؟

 

علت گرد و خاک کردن روحانی

این روزها هر کدام از آدمهای رژیم وقتی رجزخوانی یا به‌قول معروف گرد و خاک می‌کنند، باید یقین کرد که بنا‌ به تجریه چندین و چند بار آزموده شده، آخوندها زیر این گرد و خاکها و دود و دمی که بپامی‌کنند، می‌خواهند یک عقب‌نشینی ذلت‌بار را پنهان کنند.

دقت در حرف‌های روحانی روشنگر ماهیت ذلیلانه موضع اوست. روحانی گفت:

«وقتی ما می‌گوییم هنگامی که نفت ایران صادر نشود، هیچ‌کس نمی‌تواند نفت صادر کند، به‌دنبال بستن تنگه هرمز هستیم در صورتی که راه‌های فراوانی وجود دارد و بستن تنگه هرمز روش ساده آن است، اما بسیاری تنگه‌های دیگر برای این کار در اختیار داریم».

همین‌طور که در جملات روحانی می‌توان به‌روشنی دید، رجز‌خوانی‌هایش میان‌تهی است! او حتی در همین رجز‌خوانی‌اش به‌روشنی حرف پیشنیش مبنی بر بستن تنگه هرمز را تصحیح کرده و می‌گوید، منظورش از بستن تنگه هرمز، نبستن تنگه هرمز بوده است! به همین علت است که هر ناظری به سرعت در می‌یابد که رجزخوانی‌های روحانی و کلاً آخوندها تماماً دود استتار است برای یک عقب‌نشینی بزرگ!‌

مضحک‌تر اما این است که خامنه‌ای از روحانی به‌خاطر همین حرف تنگهٔ هرمز تقدیر کرد!

و جالب است که بلافاصله پس از حرف‌های روحانی، اعتراض‌ها پیش از همه، از باند خودش شروع شد که به جای این شعارها و سخن بی‌محتوا، وظیفه‌اش را به او یادآوری می‌کنند که تو؛ وظیفه‌ات «سامان دادن به وضعیت اسفبار اقتصادی است که تیم فشل و فاسدت نقش کلیدی در آن داشته است. اصرار بر حفظ این تیم ناسالم آن هم به قیمت نابودی سرمایه ملی جه معنایی دارد»؟

 

رهنمود نهایی روحانی به دیپلمات‌هایش چه بود؟

او گفت:

«باید با کارآفرینان تماس گرفته، کار کرده و تجربه بیاموزیم».

روحانی گفت:

«سفارت‌خانه جمهوری اسلامی ایران و سفرای ما باید از امروز روزانه با یک شرکت اقتصادی در ارتباط بوده و با تمام نخبگان، سیاسیون، نمایندگان، اساتید دانشگاهها در تماس باشند و این تماس نباید در قالب تماس‌های دیپلماتیک که نیاز به وقت و روز است باشد بلکه باید سفرا بروند با همه مردم تماس بگیرند و سفیر باید بگوید که در هفته با چند شرکت دیدار داشته و چند کالا را برای صادرات و یا واردات هماهنگ کرده و نحوه پرداخت آن به چه شکل است. در بسیاری از موارد نیاز به حضور بانکها برای تبادلات نیست و اگر درست تنظیم شود، یک صندوق یا شرکت می‌تواند این کار را انجام دهد.

ما در کشور نیاز به فناوری و سرمایه‌ داریم و باید تلاش کنیم تا این دو از جهان به کشور وارد شود».

بی‌شک سفرا هم که این حرف‌ها را می‌شنیدند در دلشان می‌خندیدند که اگر راست می‌گویی! خودت بیا و بکن!

روحانی اضافه کرد:

«ما باید روابط خوب خود را با همسایگانمان مستحکم کنیم... ما روسیه را نه به‌عنوان شرق یا قدرتی بزرگ بلکه به‌عنوان یک همسایه می‌بینیم و حسن همجواری و گسترش روابط با مسکو را به نفع دو کشور می‌دانیم... باید از فرصت‌ها استفاده و مشکلات را تحمل کنیم... ما خواستار برقراری رابطه خوب با دنیا هستیم... اگر من امروز سفیر ایران در خارج از کشور بودم، بیش از هر زمان دیگر سر خود را بالاتر می‌گرفتم...».

 

‌ روحانی در رابطه با مواضع و سیاست منطقه‌یی رژیم چه گفت؟

در این زمینه هم روحانی گفت:‌

«بهترین روابط را با همسایگان خواهانیم... در شرایط جدید به‌دنبال اصلاح روابط عربستان، امارات و بحرین با ایران هستیم... امروز فرصتی به‌وجود آمده تا روابط خود را با همسایگانمان بیش‌‌از‌پیش گسترش دهیم و حتی اگر همسایه‌ای مانند عربستان هم از لجاجت‌ها و اقدامات خود دست برداشت و نسبت به روابط اظهار تمایل کرد، باید اختلافات را حل کرده و دوستی را برقرار کنیم. در مورد امارات و بحرین نیز این‌گونه است و ما در شرایط جدید به‌دنبال اصلاح روابط با این کشورها هستیم».

 

روحانی و اذعان به دوراهی تسلیم یا مقاومت!

روحانی یک بار هم گفت که ما ۲راه پیش رو داریم یا تسلیم یا مقاومت و گفت که ما مقاومت می‌کنیم، آیا این واقعاً‌ به این معناست که در آن دوراهی که همیشه صحبت آن هست، رژیم تصمیم خودش را گرفته است؟

واقعیت این است که رژیم در بن‌بست است و فی‌الواقع از هیچ طرف راهی ندارد. از حرف‌های تبلیغاتی و دود و دم که حرف‌های بی‌ارزشی هستند بگذریم، می‌ماند استیصال و سردرگمی رژیم. این حرف‌ها هم مصرف داخلی دارد و همه هم این نکته را می‌دانند. کما این‌که به‌رغم همه‌ رجزخوانی‌ها همگان دیدند که به‌رغم تمامی توپ و تشر‌های قبلی و خط‌ و نشان کشیدن‌های همین چند روزه، همین دیروز(یکشنبه) یک بخش از لوایح چهارگانه اف.ای.تی.اف و قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم در مجلس تصویب شد!

حقیقتی که ذره‌ذره در حال رخ‌نمودن است این‌که: آخوندها زانوزدن و سینه‌خیز رفتن به پای میز مذاکره را انتخاب کرده‌اند و گام‌به‌گام و به‌صورت میکرومتریک در حال رفتن به آن سمت هستند و با این دود و دم و گرد و خاک کردن‌ها می‌خواهند از خسارت‌های اجتماعی و سیاسی ناشی از این کار، کم کنند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a9b2a2d0-3e26-47e6-968c-9316098a901c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات