728 x 90

سرنگونی محتوم نظام حرف اول رسانه‌های حکومتی

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

در روزنامه‌های حکومتی پانزدهم تیرماه، علاوه بر تابلوی بحرانهای داخلی و خارجی نظام، وحشت باندهای مغلوب از سرنگونی محتوم نظام حرف اول است.

روزنامهٔ حکومتی مستقل در مطلبی با عنوان: «مذاکره با ترامپ تضعیف شده بهتر است» به‌نقل از یک کارشناس این باند نوشته است: «آن چیزی که (نظام) در تابستان ۲۰۲۰ نگران آن است، شورشهای شهری است. با توجه به فقر گسترده، شیوع کرونا و جمعیت فقیر مستأصل که هیچ راه‌حلی برای آن یافته نشده، باید نگران بود. هر چند برخی از مسئولان هم این هشدار را داده‌اند. برخی از نشریات منتسب به جناح قدرتمند هم نسبت به این موضوع هشدار داده‌اند».

این روزنامه در مطلب دیگری با عنوان «طبقهٔ متوسط و توسعهٔ متوازن» از جمله نوشته است: «در جامعه ایران، به دلایلی که مبنای نظری و تاریخی ندارد، نسبت به نقش‌آفرینی طبقه متوسط در پیروزی انقلاب، تردیدافکنی می‌شود ... از همه بدتر این‌که گاها این طبقه، حامل سیاست «براندازی» خوانده می‌شود! در حالی‌که ثبات سیستم سیاسی (نظام)، بیش از طبقه متوسط، از جانب طبقه پایین و یا همان فرودستان و مستضعفانی که پایه ایدئولوژیک بنای حکومت بودند، در معرض تهدید است!»

روزنامه‌های هر دو باند حاکم، پشت بحرانهای مختلف اجتماعی و اقتصادی دست و منافع نظام را آدرس داده‌اند و به نقش رژیم اذعان کرده‌اند. و جالب این جاست که به‌یکدیگر هشدار هم داده‌اند.

ایران ارگان دولت روحانی دعواهای باندی بر سر سهم قدرت و غارت را عامل تشدید تنشها دانسته و هشدار داده: «هر گونه تنش آفرینی بر پایه منافع جناحی و شخصی و اظهارات و عملکرد نهادها، مسئولان و صاحبان تریبونهای تأثیرگذار که منجر به کند شدن روند حل مشکلات کشور شده و... تردیدی نیست که با بروز مشکلات معیشتی، شاهد نارضایتی‌های عمومی و کاهش تاب‌آوری اجتماعی در کشور خواهیم بود».

جهان صنعت با اشاره به دست داشتن دولت در گرانی ارز هشدار داده است: «اگر هم‌چنان دولت بزرگ‌تر شود، رشد اقتصادی منفی باشد، اصلاحات ساختاری صورت نگیرد و نقدینگی و تورم رو به افزایش گذارد، یارای مقابله با مشکلات و چالشهای پیش‌آمده را نخواهیم داشت».

و رسالت هم در مورد نقش رژیم در شیوع کرونا نوشته است: «از یک‌طرف دولت با کم‌طاقتی و برخوردهای عجله‌ای و حرف‌های بالا و پایین، نظر مردم را نسبت به موازین پیشگیری سست کرد. از طرفی نه‌تنها در رعایت مقررات پیشگیری تسهیلات خاصی به عموم مردم نداد، بلکه عملاً نتوانست در این ماه‌ها، جلوی گرانی افسارگسیخته کالاها و دشواری تأمین هزینه‌های زندگی مردم را بگیرد و حاصل این شد که مردم به‌دنبال معیشت روزانه رفتند و اکنون می‌بینیم پس از چند ماه، وضع ما نسبت به قبل تغییر محسوسی نداشته».

ادعاهای باند روحانی در نزدیک‌ترین محافل رسانه‌یی به او هم رد شده.

برای نمونه آرمان در مورد تحریم‌ها به‌نقل از ابوالفتح یک کارشناس حکومتی نوشته است: «کافی است آمریکایی‌ها اعلام کنند و منتظر زمان بمانند. شورای امنیت جلسه برگزار نمی‌کند، قطعنامه تصویب نمی‌شود و به‌طور اتوماتیک تمام تحریم‌ها باز می‌گردد».

ادعاهای گشایش اقتصادی هم اسباب ریشخند محافل رسانه‌یی هم‌سو با خود روحانی شده است. از جمله آرمان در مطلب طنز خود نوشته است: «پیشنهاد می‌کنیم حالا که رئیس دولت فرموده‌اند هر کسی باید پشت‌بام خانه‌اش را تبدیل به نیروگاه خورشیدی بکند، مردم دل به کار داده در زیرزمین‌های‌شان نفت و کلاً کود مناسب کشاورزی، تولید کنند. جیب‌های خالی‌شان را نیز بهتر است، برای ساخت زمین مناسب جهت کشت انواع سبزیجات، شخم بزنند. هم‌چنین مناسب است که جهت کاهش ازدحام، مردم به جای پیش ثبت‌نام خودرو، در پارکینگ‌های‌شان خط تولید خودروی ملی راه‌اندازی کرده و در تمام زمینه‌ها به خودکفایی برسند».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ce6038a4-b1d2-4fb5-a8a7-e3fdb4b5d11e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات