728 x 90

سناتور لیندزی گراهام: الزامی است دست به اقدامی قاطع برای بازدارندگی تجاوز بیشتر رژیم ایران بزنیم

سناتور لیندزی گراهام
سناتور لیندزی گراهام

سناتور لیندزی گراهام عضو برجسته سنای آمریکا درباره حملات رژیم ایران به تأسیسات نفتی عربستان سعودی گفت: توجیه بسیار عالی توسط معاون رئیس‌جمهور برای کنفرانس جمهوریخواهان سنا در رابطه با حمله علیه تأسیسات نفتی انجام شد. این عملاً اقدامی جنگی است و هدف باید احیای بازدارندگی تجاوز رژیم ایران باشد. من تلاشهای دولت را برای ایجاد ائتلاف منطقه‌یی و توجیه کنگره در مورد اقدامات اتخاذ شده و ارائه طرح اقدام برای احیای بازدارندگی علیه رژیم شیطانی ایران تحسین می‌کنم. مشکل با رژیم ایران با مرور زمان بدتر می‌شود برای همین الزامی است که ما دست به اقدامی قاطع برای بازدارندگی تجاوز بیشتر رژیم ایران و حامیان او بزنیم.

 

روز گذشته سناتور میچ مک کانل، رهبر فراکسیون اکثریت جمهوریخواهان در سنای آمریکا، حمله رژیم آخوندی به تأسیسات نفتی عربستان سعودی را یک حمله ناشایست با پیامدهای قابل توجه در بازار جهانی انرژی خواند و گفت: من امیدوارم که شرکای بین‌المللی ِ ما، در تحمیل پیامدهای این حمله بی‌ثبات‌کننده و حساب نشده به رژیم ایران، به ما بپیوندند.

مک کانل گفت: در صورتٍ لزوم، از آزاد کردن ذخائر استراتژیک نفتی برای تثبیت بازار استقبال می‌کند.

 

 

سناتور جیم ریش، رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، پیرامون پاسخگویی آمریکا در صورت حمله به نیروهای آمریکایی هشدار داد.

وی گفت: رژیم ایران نباید عزم آمریکا را دست کم بگیرد. هر حمله‌ای علیه نیروهای آمریکایی مستقر در خارج باید با پاسخی کوبنده روبه‌رو شود. نباید برای هیچ هدفی استثنا قائل شد.

 

 

سناتور دموکرات کریس کونز گفت: فراخوان برای یک عمل نظامی علیه رژیم ایران می‌تواند به‌جا باشد.

سی ان اس نیوز نوشت: سناتور کونز، عضو کمیته روابط خارجی سنا گفت: آن‌چه روشن است این است که شبه‌نظامیان حوثی ِ مورد ِ حمایت ِ رژیم ایران، پهپاد پیشرفته برای اجرای چنین عملیاتی ندارند.

کونز گفت: امیدوارم که رئیس‌جمهور ترامپ همراه با ژنرالها و دیپلوماتها و مشاورانش در اطلاعات دریافتی دقیق شوند. رژیم ایران، خطرناکترین حکومت ِ تأمین‌کننده تروریسم است. عمل نظامی علیه رژیم ایران می‌تواند ایده بجایی باشد.

وی گفت ما در حال حاضر در نقطه‌ای هستیم که رژیم ایران ما را به آزمایش کشیده است که آیا جلویش می‌ایستم یا خیر. و در شرایطی که به‌متحدان ما مثل اردن، اسرائیل یا عربستان حمله کند ما باید اقدامی جدی علیه این رژیم، انجام دهیم.

 

 

سی بی اس به نقل از مقامات آمریکایی خبر داد: محل دقیق حملات به تأسیسات نفتی عربستان در نقطه یی درجنوب ایران بوده است.  

این منبع نوشت: مقامات  آمریکا گفته‌اند: ایالات متحده منشا حملات به تاسیسات نفتی سعودی را شناسایی کرده است.

آنها اضافه کردند که تعدادی از  موشکها و پهپادهایی که به اهداف شرکت آرامکو در عربستان شلیک شده است، از داخل خاک ایران و از جنوب این کشور تاسیسات نفتی عربستان را هدف قرار داده‌ است.

مقامات آمریکا  به شبکه خبری "سی بی اس" گفته‌اند این حملات از نقطه‌ای در شمال خلیج فارس صورت گرفته است.

گفته میشود سیستم دفاعی عربستان رو به جنوب که سمت حمله از جانب حوثیها دریمن است تنظیم شده بود . به همین خاطر رژیم آخوندی فرصت را مغتنم شمرده و از شکاف شمالی برای شلیک موشک و پهپاد به تاسیسات نفتی استفاده کرده است.

به این ترتیب ، در اثر این تحول بزرگ در منطقه ، فصل جدیدی آغاز میشود و رژیم باید پاسخگوی تجاوزاتش باشد.

 

رئیس‌جمهور آمریکا درباره همکاری آمریکا و عربستان گفت: وزیر پمپئو و دیگران به عربستان سعودی خواهند رفت که ببینند آنها چه فکر می کنند. آنها به‌زودی بیانیه‌ای خواهند داد و آنها چیزهایی می‌دانند که بسیاری از آن مطلع نیستند.

وی اضافه کرد: آنها قریب به‌یقین می‌دانند که حملات از کجا صورت گرفته است. ما منتظر آخرین تحقیقات هستیم و فکر می‌کنم شما شگفت‌زده نخواهید بود که ببینید چه‌کسی اینکار را کرده است.

 

دولت عربستان اعلام کرد: حمله به تأسیسات نفتی عربستان ادامه حملات تجاوزکارانه‌یی است که از این پیشتر نیز ایستگاههای پمپاژ این شرکت را با اسلحه ساخت رژیم ایران هدف قرار داده است.

در بیانیه  وزارت خارجه عربستان آمده است: در یک تجاوز خرابکارانه بی‌سابقه، تأسیسات تأمین نفت بازارهای جهانی در عربستان سعودی مورد حمله تروریستی قرار گرفت. طبق بیانیه وزارت انرژی عربستان این حمله باعث توقف تولید ۵۰ درصدی نفت شرکت آرامکو شد.

عربستان سعودی این تجاوز سنگین را که صلح و امنیت بین‌المللی را تهدید می‌کند محکوم و تأکید می‌کند که هدف اصلی این حمله اخلال در تأمین انرژی جهانی بوده و این هجوم تروریستی ادامه فعالیتهای تجاوزکارانه‌یی است که پیش از این نیز، ایستگاههای پمپاژ شرکت آرامکوی سعودی را با استفاده از اسلحه ساخت رژیم ایران، هدف قرار داده است.

 

در بیانیه وزرات خارجه عربستان هم‌چنین آمده است: عربستان سعودی ضمن ابراز قدردانی از تمامی طرفهای منطقه‌ای و بین‌المللی که این حمله را محکوم کردند، جامعه بین‌المللی را به برعهده گرفتن مسئولیتهایش در محکومیت طرفی که در پشت این حمله قرار دارد، فرامی خواند  و خواهان مقابله آشکار با این‌گونه اقدامات وحشیانه است که عصب اقتصاد جهانی را نشانه گرفته است. عربستان سعودی از کارشناسان بین‌المللی و از سازمان ملل دعوت خواهد کرد تا واقعیتها را بررسی و در روند تحقیقات شرکت کنند.  عربستان در روشنی نتایج تحقیقات، تمامی اقدامات لازم را جهت تأمین امنیت و ثبات خود اتخاذ خواهد کرد و با قاطعیت تأکید می‌کند که توانایی دفاع از سرزمین و ملت خود و ارائه پاسخ قوی به این‌گونه تجاوزها را دارد.

 

مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا، گفت پنتاگون در هماهنگی با سایر وزارتخانه‌ها و سایر متحدانمان، پیرامون حمله بی‌سابقه صورت گرفته و دفاع از نظم مبتنی بر قواعد بین‌المللی که رژیم ایران آن‌را ندیده می‌گیرد، کار می‌کنند.

مارک اسپر گفت در کاخ سفید وزارت دفاع و دیگران، فرمانده کل قوا را در مورد وضعیت موجود توجیه کردند.

وی افزود: در خلال آخر هفته با ولیعهد عربستان و وزیر دفاع عراق در مورد حمله به تأسیسات نفتی عربستان سعودی صحبت کرده است.

 

بوریس جانسون نخست وزیر انگلستان حمله به تأسیسات نفتی عربستان سعودی را به عنوان یک نقض آشکار قوانین بین المللی محکوم کرد.

 

 

دامینیک راب وزیر خارجه انگلستان نیز گفت: حمله با تأسیسات نفتی عربستان یک عمل بسیار وخیم  است که در خور یک واکنش حداکثری و روشن و متحد بین‌المللی است.

وی این حمله را نقض گستاخانه قوانین بین‌المللی خواند و تأکید کرد که انگلستان به‌طور محکم پشت عربستان ایستاده است.


 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/af164628-dc41-465d-b3a7-da8d85fa1a78"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات