728 x 90

سوز و گداز از مجاهدین و اذعان به واقعیت شکنجه در زندانها - مروری بر روزنامه‌های حکومتی

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

در روزنامه‌های حکومتی روز پنجشنبه چهارم شهریور کرونا هم‌چنان به مثابهٔ مهلک‌ترین بحران نظام مطرح است. در روزنامه‌های باند خامنه‌ای کماکان تلاش برای در بردن ولی‌فقیه ارتجاع از پیامدهای فتوای ضدانسانی منع خرید واکسن ادامه دارد. کیهان خامنه‌ای از جمله در مطلب خود با عنوان «مقصران وضعیت کنونی کشور چه کسانی هستند؟» برای تبرئهٔ خامنه‌ای از دولت روحانی تا وزارت بهداشت مجیزگویی خامنه‌ای، تا دول صادر‌کننده واکسن و... و... همه را مورد حمله قرار داده است.

سوز و گداز از مجاهدین و اذعان به واقعیت شکنجه در زندانها

عکس‌العمل روزنامه‌های حکومتی به واکنش‌های تند اجتماعی نسبت به تصاویر منشتر شده از زندان اوین، سوزوگداز از مجاهدین است.

شرق واکنش آخوند انصاری عضو مجمع تشخیص نظام را انعکاس زده که از تصاویر منتشره از شکنجه‌ها در زندان اوین به مجاهدین «گریز» زده و نوشته است: «از رهگذر امنیتی، وجود حفره‌های امنیتی در نظامات حفاظت‌شده کشور هم مایه تأسف و هم قابل بررسی جدی و علت‌یابی است؛ به‌خصوص با توجه به این‌که مدتی است ما شاهد چنین حفره‌های امنیتی در مراکز حساس کشور هستیم. مسأله سرقت اسناد مربوط به موقعیت‌های هسته‌یی کشور و شورآباد، موضوع فخری‌زاده و موارد دیگری از نفوذ (مجاهدین) در دستگاههای نظامی، اطلاعاتی و امنیتی نشان می‌دهد ما در این حوزه‌ها دچار خلل‌ها و نقصانهایی هستیم».

شرق در مطلب دیگری ادعای رضایی عضو کمیسیون امنیت مجلس را انعکاس داده که مدعی شده «: در یک سال اخیر از تعدادی از زندانها بازدید داشتم، شاهد بودم که شرایط با آنچه رسانه‌های آلبانی و دیگر کشورها روایت می‌کنند، متفاوت است».

به‌رغم این حرفهای انحرافی روزنامه‌های هر دو باند حاکم ناگزیر به اعتراف به شکنجه در زندانها شده‌اند. حتی جوان وابسته به سپاه پاسداران به بهانه در بردن سر سرکوبگر نظام به استمرار شکنجه اذعان کرده و نوشته است: «آنها خیال‌شان جمع است که کسی دوربین‌ها را چک نمی‌کند یا اگر هم چک کند و ببیند، می‌گذرد. همین خیال جمعی آنان است که این ذهنیت ترسناک را ایجاد می‌کند که این بدرفتاری نه «موردی» بلکه به یک «روال» در زندان تبدیل شده است» .

تراکم بغضی که پایان خوشی برای نظام ندارد

در روزنامه‌ها مطالب مختلفی در مورد بحرانهای اقتصادی – اجتماعی و آمیختن آنها با بی‌برنامگی و شعار زدگی باند رئیسی دیده می‌شود که هر یک از وجهی به نظام هشدار داده‌اند.

شرق به قلم هاشمی طبا کاندید دور قبل نمایش انتخابات ریاست‌جمهوری نظام نوشته است: «اگر معتقد به پاسخ‌گویی مسئولان هستیم، همه و همه باید پاسخ‌گو باشند. عدم پاسخ‌گویی به بهانه‌های مختلف از جمله حفظ شأن، مقام و قداست، موجب تراکم سؤال و بغض شده و پایان مطلوبی نخواهد داشت».

ابتکار به جزیره‌ای بودن کابینهٔ رئیسی و بی‌برنامگی آن اشاره کرده و نوشته است: «بدون رویکرد سیستمی حل مشکلات اقتصادی ایران دور از دسترس و یک فانتزی ذهنی است».

بن‌بست نظام در عرصه بین‌المللی در روزنامه‌های هر دو باند حاکم به اشکال مختلف دیده می‌شود.

کیهان خامنه‌ای نوشته است: «بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که فعالیت‌هایشان در ایران محدود شده در حال تدوین برنامه‌های اقتضایی جهت پر کردن شکاف‌های اطلاعاتی از برنامه هسته‌یی ایران در حالت فرضی شکست مذاکرات برجام هستند».

اعتماد هم در مطلبی با عنوان: «برجام و FATF دو سنگ بزرگ پیش روی دیپلماسی و اقتصاد» با اشاره به دو موضوعی که دلواپسان هر یک را جام‌زهر توصیف کرده‌اند، نوشته است: « مسأله‌یی که در بلندمدت مهم‌ترین عامل کند شدن تحرک ما در دیپلماسی بوده در حال حاضر فقط مسأله برجام است، اولویت اصلی و تنها اولویت وزیر خارجه جدید، حل مسأله برجام است». در ادامه هم افزوده است: « در کنار مسأله برجام، موضوع خروج از فهرست کشورهای پرریسک کارگروه اقدام مالی (FATF) است. مسأله تصویب قوانین مرتبط با FATF هم باعث شده است که ما از مبادلات مالی گسترده و تعامل‌های بانکی بین‌المللی محروم شویم».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b343904d-b8f7-40be-bd9d-27e0820b3f84"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات