728 x 90

سپاه پاسداران؛ باج‌گیری با گروگان‌گیری (۱)

گروکانگیری و باج گیری تاکتیک سپاه پاسداران رژیم
گروکانگیری و باج گیری تاکتیک سپاه پاسداران رژیم

سپاه پاسداران چگونه پول در می‌آورد؟
«… شیوه پول درآوردن سپاه چه‌جوریه؟ سپاه یک جاسوس می‌گیره (جیسون رضائیان). (آمریکا) گفت تو رو خدا بدش، (گفتیم نه پولش را بده) یک میلیارد و ۷۰۰میلیون دلار می‌گیره دولت تا این جاسوس را تحویل بده. لذا با یک جاسوس گرفتن یک میلیارد دو میلیاردی که دولت میخواد بده به‌سپاه (درمیاره)…». (پاسدار حسن عباسی-سایت حکومتی عصر ایران- ۳بهمن ۹۸)


آنچه از نظر گذشت حرف‌های پاسدار حسن عباسی از فرماندهان سابق سپاه بود که در کارنامه خود مسئولیت توسعه رزم نیروی دریایی سپاه پاسداران و عضویت شورای مرکزی قرارگاه عمار را دارد. تعدادی از رسانه‌های حکومتی از جمله همین سایت حکومتی طی مطلبی در روز سوم بهمن ۹۸ به‌صحبت‌های پاسدار حسن عباسی در مورد شیوه پول در آوردن سپاه پاسداران توسط گروگان‌گیری اشاره کردند. شیوه‌ای تروریستی از سوی سپاه برای تهدید، شانتاژ و اخاذی از کشورهای غربی تحت سیاست مماشات کشورهای غربی در جهت پیشبرد سیاست صدور تروریزم رژیم آخوندی.

 

اما آیا این اعتراف فقط به‌پاسدار عباسی محدود می‌شود؟

«… مسأله دیگر این است که آمریکایی‌ها باید بدانند که هیچ کار نظامی علیه ایران نمی‌توانند بکنند… اگر آمریکایی‌ها بخواهند به‌ایران چشم بدی داشته باشند، به‌فکر حمله نظامی ‌باشند، مطمئن باشند که ما همان هفته اول هزار نفر آمریکایی را اسیر می‌گیریم که آنموقع برای آزاد کردن هر کدومشون باید چند میلیارد دلار بدند و البته خیلی از مشکلات اقتصادی ما هم ممکنه حل بشه اما توصیه می‌کنیم این فکر رو از سرشون بیرون بکنند. (پاسدار سبزعلی (محسن) رضایی، سرکرده پیشین سپاه پاسداران- تلویزیون رژیم، ۲۲تیر ۹۴)

 

تروریست معروف، «انیس نقاش» از مزدوران لبنانی رژیم آخوندی و از نزدیکان همین سبزعلی رضایی و پاسدار محسن رفیقدوست، که به‌جرم قتل و ترور مدت ۱۰سال را در زندانهای فرانسه به‌سر برده بود، نیز گوشه‌یی از اخاذی سپاه پاسداران با ابزار گروگان‌گیری را این‌طور برملا می‌کند:

«… من در زندان فرانسه بودم و در بیروت عملیات انجام می‌دادند. چهار گروگان فرانسوی در لبنان گرفته بودند… یک روز یک نفر از وزارت‌خارجه فرانسه پیش من آمد… گفتم شما چه می‌خواهید؟ گفت من الآن اطلاعی ندارم گروگانهای ما زنده هستند یا مرده… گفتم بله، البته با چند شرط…بند اول این است که این یک میلیون دلار باید به‌ایران برگردد. گفت چشم، گفت بعد چه؟ گفتم مسعود رجوی را از فرانسه اخراج کنید…». (تلویزیون رژیم، شبکه افق، برنامه جهان آرا- ۲۳بهمن ۱۳۹۵)

 

این مزدور در همین برنامه تلویزیون رژیم به‌این موضوع اشاره می‌کند که تا تروریسم و گروگان‌گیری هست چرا برویم سراغ مذاکره و دیپلماسی و می‌گوید:

«… من می‌دانم وضعیت در لبنان چگونه است. اینها گروگان می‌گیرند، شما هم اگر فوراً گروگان نگیرید نمی‌توانید مذاکره کنید. با خالی‌بندی نمی‌توانید در مذاکره بروید و با تو رو خدا مذاکره کنید…». (همان منبع)

 

در قضیه گروگان‌گیری ۵بریتانیایی در عراق و انتقال آنها به‌ایران، روزنامه انگلیسی گاردین طی مطلبی نوشت:

«… سپاه پاسداران مسئول گروگان‌گیری پنج بریتانیایی در عراق و انتقال آنان به‌ایران است…

گروگانها در ایران در زندانهایی نگه داشته می‌شده‌اند که در اختیار نیروی قدس سپاه پاسداران بوده‌اند… گروگان‌گیرها پس از این‌که موفق به‌گرفتن باج از دولت بریتانیا نمی‌شوند، سه تن از گروگانها را می‌کشند. نفر چهارم هم به‌احتمال بسیار دیگر زنده نیست. پتر مور، نفر پنجم، که در روز چهارشنبه (۳۰دسامبر) آزاد شد، متخصص کامپیوتر است. او جزو تیمی از کارشناسان بوده که مأموریت داشته‌اند به‌وزارت دارایی عراق کمک کنند تا رد آن میلیاردها دلار درآمد نفتی و کمک خارجی به‌عراق را پی بگیرند که به‌خزانه‌ٔ کشور راه نیافته‌ بود… طرح گروگان‌گیری را ایران پیش برد تا پی برده نشود که ایران در بالا کشیدن پول عراق دخالت دارد… گروگانها در دو اردوگاه نیروی قدس نگه‌داری شده‌اند، یکی واقع در قصر شیرین است و دیگری که "تهران پارس" نام دارد، در نزدیکی‌های قم است». (روزنامه انگلیسی گاردین- چهارشنبه ۳۰دسامبر ۲۰۰۹)

 

در ماجرای گروگان‌گیری سه کوهنورد آمریکایی توسط رژیم آخوندی، روزنامه بریتانیایی گاردین در مقاله‌یی تحت عنوان: «گروگانگیری یک ابزار گروکشی رژیم ایران است» نوشت:

«رژیم ایران… از شیوه‌های نامتقارن مختلفی برای تحکیم موقعیتش استفاده کرده است. به‌عنوان نمونه حمایتش از… تاکتیک گروگان‌گیری است که پس از انقلاب سال ۱۹۷۹ با سفارت آمریکا شروع کرد، مجدداً علیه انگلستان در سال ۲۰۰۷[بکار گرفت] و جدیدترین آن اخیراً در مورد سه کوهنورد می‌باشد… گروگان‌گیری برای رژیم ایران… در داخل ارزش تبلیغاتی دارد و بدینوسیله توجه مردم را به‌تهدیدات خارجی جلب می‌کند و مخالفان داخلی را به‌عنوان عوامل خارجی نشان می‌دهد». (روزنامه گاردین- ۳۰سپتامبر ۲۰۱۱)

 

(ادامه دارد)

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b1d7bfaa-3790-480c-a292-e9e780045012"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات