728 x 90

سیاست در مورد ایران، اجماع بر سر تغییر

سخن روز
سخن روز

کنفرانس «سیاست در قبال ایران، ضرورت تحریم و حسابرسی از رژیم» که روز جمعه ۲۸شهریور برگزار شد، ۱۰هزار نقطه در سراسر جهان را در یک ارتباط زنده آنلاین با اشرف۳ برقرار می‌کرد. این کنفرانس، در آستانهٔ برگزاری اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل گامی بلند از سوی مقاومت ایران به‌سوی آزادی ایران بود؛ با این اجلاس که در آن وحدت دو حزبی برجسته‌ترین سیاسیون و سناتورهای آمریکا و نمایندگان کنگره و برخی از سیاسیون اروپا، بر سر مسأله حساس ایران به‌نمایش گذاشته شد، یک وزنهٔ بسیار سنگین سیاسی در کفه مقاومت ایران قرار گرفت و در حساسترین نقطه زمانی، سمت و مسیر درست استراتژیک در مورد ایران را مشخص کرد.

همه شخصیتهای شرکت‌کننده در این کنفرانس بر نکاتی کلیدی در مورد ایران اتفاق‌نظر داشتند:

اجماع بر سر تغییر

نخست همگان اتفاق‌نظر داشتند که در شرایط کنونی همهٔ تحولات داخلی و بین‌المللی نشان می‌دهد که زمان یک تغییر اساسی، بنیادین و غیرقابل اجتناب در ایران فرا رسیده است.

دیوید جونز نماینده پارلمان انگلستان تصریح کرد ایران در حال حاضر در یک نقطه سرفصلی قرار گرفته است. رودی جولیانی در توصیف این موقعیت گفت: اکنون همه شواهد نشان می‌دهد که این رژیم آخرین دوران خودش را طی می‌کند.

ویژگی این مرحله را ژنرال جک کین ـ معاون پیشین ستاد نیروی زمینی ارتش آمریکا بر عامل اصلی و کلیدی این تغییر یعنی مردم ایران تأکید کرد و گفت: «مردم ایران به‌خوبی تشخیص داده‌اند که رژیم ضعیف‌تر و آسیب‌پذیرتر از هر زمان دیگر است. مردم ایران به‌خوبی می‌بینند و احساس می‌کنند که تعادل علیه رژیم ایران چرخیده و مردم نوک پیکان همین تغییر هستند. آنان رژیم را در مسیر تغییر قرار داده‌اند».

سناتور کلی ایات نیز در همین رابطه گفت: «زمان آن فرا رسیده که مردم ایران بتوانند منتخبان خودشان را انتخاب کنند».
سناتور ایات افزود: «آخوندها باید بروند. این را همه سخنرانان و از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در واشنگتن روی آن تأکید دارند. این دیدگاه ماست چون می‌دانیم یک آلترناتیو وجود دارد. برنامه ۱۰ماده‌ای خانم رجوی یک برنامه عالی است. این آلترناتیوی است که یک ایران صلح‌جو را می‌خواهد بر پایه انتخابات آزاد. آزادی بیان. جدایی دین و دولت و یک ایران غیراتمی، بنا نهد».

باب بلکمن نماینده پارلمان انگلستان به‌وجه تاکتیکی حساسیت زمان کنونی اشاره کرد و گفت: «در روزهای آینده در اجلاس سالانه در نیویورک رهبران جهان و سفرا با هم جمع می‌شوند، این اجلاس چه حضوری برگزار بشود و چه مجازی باید چند موضوع را در برنامه‌اش بگنجاند.
اول از همه تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ملل ‌متحد علیه رژیم ایران.
دوم. اعمال مجدد همه تحریم‌های شورای امنیت علیه رژیم ایران و تحریم‌های بین‌المللی علیه رژیمی که در تهران حاکم است».

ماهیت و عملکرد فاشیسم دینی حاکم بر ایران

عموم سخنرانان رژیم آخوندی حاکم بر ایران در مورد ماهیت، سیاست و عملکرد فاشیسم دینی حاکم بر ایران اتفاق‌نظر داشتند. آنها رژیم را مطلقاً اصلاح‌ناپذیر و عامل اصلی بی‌ثباتی و جنگ در منطقه و سرکوب و کشتار مردم ایران می‌دانستند.

تام مک کلینتاک نماینده کنگره آمریکا، بر قتل‌عام ۶۷ به‌عنوان شاخص ماهیت این رژیم انگشت گذاشت و گفت: تا به‌امروز، حکومت ایران هم‌چنان این جنایت را انکار می‌کند و هنوز هم مرتباً از سپاه پاسداران می‌خواهد علیه مردم خود که اعتراض مسالمت‌آمیز می‌کنند، دست به‌خشونت بزند.
در همین رابطه سناتور روی بلانت - رئیس کمیته سیاسی جمهوری‌خواهان در سنای آمریکا بر یک وجه از ماهیت رژیم، صدور تروریسم در خارج انگشت گذاشت و گفت:‌ «رژیم ایران نیروی مخربی است و تهدید کننده ثبات در خاورمیانه است. به‌تأمین مالی و تسلیحاتی شبه‌نظامیان عراق ادامه می‌دهد. به‌رژیم اسد نیرو و سلاح می‌دهد. از تروریستهای حزب‌الله در لبنان حمایت می‌کند و با نقض تحریم تسلیحاتی به‌حوثی‌ها در یمن کمک می‌کند».

سناتور تد کروز کاندیدای پیشین ریاست‌جمهوری و عضو برجسته سنای آمریکا بر وجه ضد‌بشری آخوندها و عملکرد رژیم در قبال مردم ایران انگشت گذاشت و گفت: «یک ضرورت تام و تمام وجود دارد که مقامات رژیم ایران را به‌خاطر نقض حقوق‌بشر و جنایات علیه بشریت مورد حسابرسی قرار بدهیم... رژیم از هیچ اقدام شنیعی خودداری نمی‌کند».

سناتور تد کروز بر وظیفهٔ جامعهٔ جهانی در برابر این رژیم وحشی و ضدبشری که به‌هیچ‌یک از قواعد جهان متمدن پایبند نیست تأکید کرد و گفت: «ما باید رژیم را مورد حسابرسی قرار دهیم... این رژیم نه فقط می‌خواهد مردم خودش، بلکه همه مردم آزاده در سرتاسر جهان را مورد تهدید قرار بدهد».

در همین رابطه نیز مارکو روبیو کاندیدای پیشین ریاست‌جمهوری و رئیس کمیته اطلاعات سنا با تأکید بر این‌که بایستی بین مردم ایران که یک تمدن بزرگ تاریخی را نمایندگی می‌کنند و حاکمان کنونی که مردم ایران را به‌اسارت گرفته‌اند و می‌خواهند ایران و منطقه را به‌نابودی بکشانند، تفاوت قائل شد و تصریح کرد: «نبرد واقعی این است که ایران را به‌مردم ایران برگردانیم».

آنتی‌تز و تنها جایگزین سیاسی رژیم آخوندی

همهٔ سخنرانان در این نکته هم اتفاق‌نظر داشتند که در حال حاضر یک آلترناتیو و جایگزین سیاسی مشروع قدرتمند و به‌لحاظ جهانی شناخته شده و معتبر، به‌نام شورای ملی مقاومت وجود دارد و جامعهٔ بین‌المللی با تمام قوا بایستی از آن حمایت کند.

رودی جولیانی در این رابطه گفت: هر انسان آگاهی می‌داند که مردم ایران مردمی تحصیل کرده متمدن و با فرهنگ و تمدنی دیرینه هستند و عطش دیرینه‌ای نیز برای آزادی دارند».

جولیانی افزود: «سازمانی که می‌تواند این امر را محقق کند، سازمان مجاهدین و شورای ملی مقاومت ایران است که یک آلترناتیو دموکراتیک برای این رژیم تروریست ارائه می‌دهند. آلترناتیوی تحت رهبری خانم رجوی که رهبری بسیار بزرگ است. رژیم ایران از دیدگاه خانم رجوی برای آینده ایران وحشت دارد. مهمتر از همه برنامه ۱۰ماده‌ای خانم رجوی است . خانم رجوی خواهان یک ایران آزاد است. ایرانی که منتخبانش رو مردم انتخاب می‌کنند».

سناتور تد کروز نیز از یک منظر عینی و پراتیک به‌موقعیت مجاهدین و مقاومت ایران اشاره کرد و خطاب به مجاهدین گفت: «ما شاهد افزایش اعتراضات طی دو سال اخیر در ایران بودیم. اما این رژیم هر چه وحشیگری و شکنجه کند و زندانیان سیاسی را اعدام و سرکوب کند شما به‌مبارزه خودتان و پیشتازی آن ادامه می‌دهید».

سناتور رابرت منندز با اشاره به‌این‌که مجاهدین و مقاومت ایران از حمایت بسیاری در جهان برخورداند ابزار امیدواری کرد که با پیروزی این مقاومت مردم ایران در امنیت و کرامت زندگی کنند.

تام مک کلینتاک نیز بر این نکته دست گذاشت که شورای ملی مقاومت ایران، به‌طور پیوسته پیشرفت کرده و بنابراین به‌هدف اصلی اعمال تروریستی جهانی رژیم تبدیل شده است.

تنها سیاست مشروع و موفق در قبال مسألهٔ ایران

عموم شرکت‌کنندگان در کنفرانس بر این نکته وحدت نظر داشتند که تنها سیاست مشروع و موفق در قبال این رژیم نفی و تحریم و طرد آن و حمایت از مردم و مقاومت ایران برای سرنگونی آن است. در این مورد، سخن سناتور جوزف لیبرمن کاندیدای پیشین معاون ریاست‌جمهوری آمریکا شنیدنی و قابل تأمل است. او با اشاره به‌ضرورت آزادی مردم ایران و تغییر این رژیم غیرقابل اصلاح توسط مقاومت ایران، از سیاست دولت آمریکا در برابر رژیم حمایت نمود و تأکید کرد: «من یک دموکرات هستم ولی اولین چیزی که می‌خواهم بگویم این است که پرزیدنت ترامپ از شما تشکر می‌کنم و از دولت شما به‌خاطر این‌که از توافق اتمی با رژیم بیرون کشیدید و به‌خاطر راه‌اندازی مکانیسم ماشه و نشان دادن این‌که چقدر غیرمسئولانه بود. آنهایی که داشتند در دستگاه قبلی با این رژیم تنظیم می‌کردند. در رابطه با توافقی که رژیم به‌طور مستمر آنرا نقض کرد و پولهایی که به‌دست آورد را نه برای مردم ایران بلکه برای حمایت از نیروهای تروریستی قدس سپاه پاسداران و بسیج خرج کرد».

سناتور مارتا مک سالی عضو کمیته قوای مسلح سنای آمریکا که او هم از حزب دموکرات است نیز تصریح کرد: «من از سیاست حداکثر دولت برای فشار علیه دولت ایران حمایت می‌کنم. بایستی در تمامی زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، دیپلماتیک ... روی این رژیم فشار گذاشت».

زمان تغییر فرا رسیده است

نکتهٔ دیگری که بر آن اتفاق‌نظر وجود داشت این بود که رژیم آخوندی باید تغییر کند و اکنون زمان این تغییر با اعتلا و گسترش مقاومت مردم ایران فرا رسیده و نیروی تغییر و نیروی رهبری کنندهٔ این تغییر سازمان مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت است.

در این رابطه سفیر رابرت جوزف معاون پیشین وزیر امور خارجه آمریکا خطاب به‌زنان و مردان مجاهد گفت: «شما مشعلهای واقعی آزادی هستید. شما رنج‌های غیرقابل بیان را برای برقراری حقوق‌بشر و برابری زن و مرد تحمل کرده‌اید. پیروزی شما مایه انگیزش نسلهای بعدی خواهد بود. از شما به‌خاطر فداکاری و مبارزه مستمرتان حمایت می‌کنم».

سناتور روی بلانت هم تأکید کرد: ما باید پیام مردم ایران را بشنویم که می‌گویند مرگ بر دیکتاتور!»

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b43c06c0-5e48-48c1-bf43-0166bf2d3b5d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات