728 x 90

رو شدن شیادبازیهای حسن روحانی توسط باند خودش!

رو شدن شیادبازی‌های حسن روحانی
رو شدن شیادبازی‌های حسن روحانی

آخوند حسن روحانی در ماههای اخیر، هر بار که به صحنه آمده مدعی شده است که اوضاع اقتصادی رو به بهبود است و بهتر هم خواهد شد، در مورد تحریمها هم گفته این تحریمها اثر ندارد.

او در جدیدترین اظهارات خودش در جلسهٔ روز ۲۳آبان ۹۷ و در جلسه هیأت دولت مدعی شد: «نظام از هر زمان دیگر مستحکم‌تر است».

آخوند روحانی شرایط انفجاری جامعه و نفرت مردم از نظام را هم به این صورت بیان کرد که: «بعد از تحریمهای آمریکا مردم امیدوارترند. ممکنه مردم از نظام گلایه داشته باشند، اشکالی ندارد، با صدای رسا گله و نقدشان را بگویند».

شاهد صدق! اظهارات روحانی اعزام نیروهای سرکوبگر برای خفه کردن صدای اعتراض کارگران هفت‌تپه بود!

اما واقعیت این است اوضاع اقتصادی که روحانی مدعی است مردم را امیدوارتر کرده است، توسط مهر‌های وابسته به باند خودش زیر ضرب قرار گرفته است.

حسین کمالی، وزیر اسبق کار که هم‌سو با باند روحانی است، گفت: «یک بار به آقای رئیس‌جمهور گفتم که دچار اعتمادسوزی شده‌ایم. اعتماد بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی است. مسئولان ما حرف زدند اما طور دیگری عمل کردند». حسین کمالی در ادامه به نفرت مردم از رژیم اذعان کرده و می‌گوید: «کجای دنیا وقتی مسائل و مشکلاتی پیش می‌آید و اعتراضات صورت می‌گیرد به پایه ایدئولوژیک آن کشور می‌رسد. چرا مسئولان ما اجازه می‌دهند که مسائل و مشکلات برعهده اسلام، نظام و رهبری گذاشته شود؟».(کیهان ۲۵آبان ۹۷)

در حالی که روحانی و کارگزارانش برای اثبات بی‌اثری تحریم‌ها ادعای تثبیت نرخ ارز و طلا را کرده‌اند، آرمان روزنامهٔ همسو با این باند، ترفند شیادانهٔ دولت روحانی را برملا کرده و نوشته است:

«عده‌ای از کارشناسان معتقدند از همان زمان که ترامپ تهدیدهای خود مبنی بر لغو برجام را آغاز کرد، دولت با اتخاذ سیاست‌های مختلف تا جایی که توانست زمینه‌های رشد قیمت ارز و سکه را به‌وجود آورد تا اولاً اخبار منفی پیش از اجرای تحریم‌ها پیش‌خور شوند و حبابی در بازار به‌وجود آورند که قیمتها را حتی از میزان تاثیر تحریم‌ها بالاتر ببرد تا دولت با ترکاندن این حباب پس از تحریم‌ها نشان دهد که اقتصاد ایران وابسته به سایر کشورها نیست».(آرمان ۲۶آبان ۹۷)

مجیدرضا حریری، کارگزار رژیم در اتاق بازرگانی ایران هم علت افزایش یا کاهش نرخ ارز را «نوسانات مسائل سیاسی» در رژیم دانست و تأکید کرد: «پارامترهای اقتصادی تاثیر چندانی در این امر ندارد».

جهان صنعت همسو با روحانی با تأکید بر نقش دولت در بازی با قیمتها نسبت به پیامدهای آن هشدار داده و نوشته است: «همواره بازی‌سیاسی دولت است که حرف آخر را می‌زند و اقتصاد همواره تسلیم خواسته‌های سیاستمداران کشور می‌شود. بنابراین کنترل قیمت ارز دیگر نه سیاستی امیدوار‌کننده که حتی می‌تواند نشان‌دهنده فضای مخرب اقتصادی کشور باشد». برخلاف ادعاهای روحانی و جهانگیری این روزنامه تأکید کرده است: «افت‌وخیزهای تند قیمتی در بازار همه و همه از سیاست‌هایی خبر می‌دهد که حافظ منافع دولت است و اقتصاد هیچ‌گاه سهمی از این سیاست‌های دولتی نداشته است».(جهان صنعت ۲۶آبان ۹۷)

حرف آخر در مورد ادعاهای اقتصادی شیخ شیاد روحانی را محمدقلی یوسفی زده است. او یک اقتصاددان همسو با حامیان روحانی است که می‌گوید: «نه نشانه‌ای از ثبات اقتصادی در کشور به چشم می‌خورد و نه حرکتی برای رفع تنشهای بین‌المللی وجود دارد. بنابراین از سویی دولت در کنار بی‌ثباتی در درآمدهایش، با هزینه‌های بالایی دست و پنجه نرم می‌کند. وجود درگیری اقتصادی با آمریکا و اروپا نیز می‌تواند چالشی جدی برای تأمین برخی اقلام مصرفی باشد که در بخش ارزی و صادرات و واردات نیز ایجاد اختلال می‌کند».

این کارگزاران حکومتی ادعای دیگر روحانی مبنی بر امیدوار شدن مردم بعد از تحریمها را هم به چالش کشیده و می‌گوید: «چون سیاست‌های اقتصادی اتخاذشده توسط مسئولان برای دورزدن مردم بوده است و مردم حمیت قسمتی را در جامعه احساس نمی‌کنند و از آنجا که دستاوردی از جنگ اقتصادی یادشده از سوی دولت نمی‌بینند، راغب به مشارکت کافی در شرایط موجود و حاضر به تحمل این میزان از سختی‌های اقتصادی نیستند».(جهان صنعت ۲۶آبان ۹۷)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/6169046e-c89e-417f-a1eb-cb4ade59c601"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات