728 x 90

شیوه‌های غارت و چپاول مردم

شیوه‌های غارت و چپاول مردم ...
شیوه‌های غارت و چپاول مردم ...

رژیم آخوندی همواره تا توانسته مردم را غارت و سفره‌هاشان را خالی کرده، اما در شرایط فعلی که رژیم زیر فشار تحریم‌ها و کرونا و در حالت خفگی اقتصادی قرار دارد، باز هم برای فرار از خفگی به چاپیدن مردم روی آورده است.

البته شیوه چپاولگری رژیم زیاد است. غارت مردم توسط گاه به‌صورت رو و آشکار و گاه به‌صورت مخفی و پیچیده است.

اخذ مالیات از مردم

یکی از شیوه‌های رایج برای چپاول مردم اخاذی از طریق گرفتن مالیات است.

دولت آخوند روحانی بودجه عمومی سال۹۹ را ۴۸۴هزار میلیارد تومان اعلام کرد، که قرار است ۱۹۵هزار میلیارد تومان آن از محل اخذ مالیات تأمین شود.

گرفتن این حجم از مالیات از مردم در شرایطی است که در کشور رکود حاکم است و بسیاری از کسبه و مردم نمی‌توانند مالیات بپردازند، به همین دلیل هم رسانه‌ها و بسیاری از مهره‌های حکومتی معتقدند در سال۹۹ برای دولت این حجم از مالیات قابل تحقق نیست.

قصد دولت ضدمردمی روحانی برای گرفتن این حجم سنگین از مالیات از مردم در شرایطی است که کارتل‌های عظیمی که خامنه‌ای روی آنها چنبره زده، ریالی نمی‌پردازند.

پیش از این بهزاد نبوی از مهره‌های رژیم گفت ۶۰درصد ثروت ملی در اختیار ۴ نهاد زیر نظر خامنه‌ای است.

نهادهایی مانند ستاد اجرایی فرمان امام، قرارگاه ضد خاتم‌الانبیای سپاه پاسداران، آستان قدس و بنیاد مستضعفان. (سایت الف ۳۰شهریور ۹۸)

سؤال بسیاری از مردم ایران این است چرا آنها باید با دادن مالیات هزینه‌های دولت ضدمردمی را تأمین کنند، ولی خامنه‌ای این میزان از ثروتهای مردم را تصاحب کرده است.

البته در همه کشورها مالیات بخشی از بودجه را تشکیل می‌دهد، اما در شرایطی که رکود حاکم است مالیاتها را کاهش می‌دهند و یا می‌بخشند. حتی بسیاری از کشورها در چنین شرایطی با کمکهای بلاعوض اجازه نمی‌دهند تولید بخوابد. اما در حاکمیت آخوندی و در شرایطی که کرونا در کشور فراگیر شده، گرانی بیداد می‌کند و رکود سنگینی در صنایع ایجاد شده ـ به‌نحوی که به‌نوشته رسانه‌های حکومتی ۷۰درصد صنایع تعطیل شده و ۴میلیون نفر به لشگر بیکاران اضافه شده است ـ باز هم مالیات بخش عمده‌یی از بودجه را تشکیل می‌دهد.

چاپ پول و افزایش نقدینگی

یکی دیگر از روش‌های چپاول از مردم ـ بعد از مالیاتهای سنگین ـ و شاید اصلی‌ترین و در دسترس‌ترین راه برای این رژیم چاپ پول و ایجاد نقدینگی است.

دولت ضدمردمی با دلیل و بی‌دلیل پول چاپ می‌کند، و اسم آنرا استقراض از بانک مرکزی می‌گذارد.

یکی از دلایل چاپ پول کسری بودجه وحشتناکی است که دولت همه ساله با آن دست به گریبان است، که برای جبران کسری بودجه و تأمین مخارجش پول بدون پشتوانه چاپ می‌کند و این کار به‌سرعت باعث رشد نقدینگی می‌شود.

اثرات سوء افزایش نقدینگی

افزایش نقدینگی باعث رشد سریع تقاضا برای کالا و خدمات، و چون در کوتاه مدت عرضه کالا و خدمات محدود است، باعث افزایش قیمتها و ایجاد تورم می‌شود.

به گفته کارشناسان اقتصادی میانگین تورم نباید بالاتر از ۲درصد در سال باشد، اما در ایران به‌طور متوسط ۳۴درصد و ایران چهارمین کشور با تورم بالا است.

البته این ۳۴درصد رقمی است که رژیم به‌صورت رسمی اعلام می‌کند، اما تورم واقعی خیلی بیشتر از این است.

در زمینه نرخ تورم سایت حکومتی دیپلماسی ایرانی نوشت: «تورم بالای ۴۰درصد کشور سبب شده است که آستانه تحمل مردم به اوج برسد». (دیپلماسی ایرانی ۶خرداد ۹۹)

یک مقام صندوق بین‌المللی پول در اردیبهشت ۹۹ پیش‌بینی کرد نرخ تورم به ۵۰درصد افزایش پیدا کند و قیمتها نیز افزایش ۵۰درصدی داشته باشند.

در حال حاضر حجم نقدینگی به بیش از ۲۵۰۰ تریلیون تومان رسیده است، در سال۹۲ و در زمان روی کارآمدن دولت آخوند حسن روحانی حجم نقدینگی ۴۵۰ تریلیون تومان بود، اما حجم نقدینگی در پایان سال۹۸ به ۲۵۰۰ تریلیون تومان رسیده که نسبت به سال۹۲ نزدیک به رشد ۶برابری داشته است و به‌گفته مقامات رژیم از اول انقلاب رشد نقدینگی ده‌هزار برابر شده است.

بنابراین رژیم هرجا که لازم داشته با دست باز پول چاپ کرده که نتیجه آن افزایش نقدینگی و به تبع آن بالا رفتن تورم و گران شدن کالاها و به غارت رفتن دسترنج و جان و مال و عمر کارگران شده است.

حقوق کارگران

بنا به اعتراف مقامات حکومتی از سال۹۰ درآمد سرانه مردم یک‌سوم شده، یعنی یک کارگر برای یک کیلو گوشت باید سه برابر بیشتر از سال۹۰ کار کند و زحمت بکشد.

در سال۹۰ حداقل دستمزد یک کارگر۳۳۰هزار تومان و قیمت یک سکه تمام بهار آزادی ۴۰۰هزار تومان بود. یعنی دست مزد یک کارگر حدود هشتاد درصد یک سکه تمام بهار آزادی در ماه بود.

روز سه‌شنبه دهم تیرماه قیمت سکه هشت میلیون و نهصد هزار تومان بود و حداقل دستمزد تقریباً دو میلیون تومان است، در این صورت کارگر باید بیش از چهار ماه کار کند تا بتواند یک سکه تهیه کند تازه اگر قیمتها ثابت بماند، و این نشان می‌دهد از سال۹۰ تا به‌حال نزدیک به چهار برابر دسترنج کارگر از دست رفته است.

۷۰درصد نقدینگی

هفتاد درصد نقدینگی دست یک درصد افراد جامعه است، یعنی یک درصد از جمعیت ایران که عناصر و وابستگان حاکمیت هستند نزدیک به ۱۷۵۰ تریلیون تومان پول دارند.

روزانه ۱۱۵۰میلیارد تومان به نقدینگی کشور اضافه می‌شود، به این معنی که روزانه از جیب هر ایرانی ۱۴هزار تومان ـ معادل ۴۲۰هزار تومان در ماه ـ به شکل افزایش تورم و قیمتها ربوده می‌شود.

این در شرایطی است که یارانه پرداختی به مردم ماهانه ۴۵هزار و ۵۰۰تومان است.

چاپ پول توسط نیروی تروریستی قدس

البته چاپ پول تنها در حیطه بانک مرکزی نیست، نیروی تروریستی قدس هم هر میزان بخواهد پول چاپ می‌کند.

آمریکا در سال۲۰۱۷ دو شرکت آلمانی را که به سپاه قدس دستگاه چاپ اسکناس فروخته بود تحریم کرد.

این شرکتها متهم هستند تجهیزاتی به‌منظور چاپ اسکناس جعلی به دو شرکت و دو فرد ایرانی فروخته‌اند، این اسکناس‌های جعلی مورد استفاده سپاه قدس قرار گرفته است.

این در حالی است که مردم ایران با فقر دست و پنجه نرم می‌کنند، بار گرانی و تورم را به دوش می‌کشند، ثروتهای آنها توسط سردمداران و عناصر حکومتی دزدیده می‌شود و به گواه برخی از مهره‌ها و رسانه‌های حکومتی بسیاری نان شب ندارد. با این حال همین گرسنگان و تهیدستان در نظام جنایتکار آخوندی باید هزینه کارهای تروریستی این رژیم را نیز باید بپردازند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2b289952-bd11-4cfb-b639-83ef814887c2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات