728 x 90

فرافکنی تروریسم در وحشت از حسابرسی - مروری بر روزنامه‌های حکومتی

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

در روزنامه‌های حکومتی امروز دوشنبه ۱۷آبان علاوه بر بحرانهای حاد اقتصادی اجتماعی وجه غالب با مطالب مربوط به بحرانهای منطقه‌یی و بین‌المللی و مذاکرات برجامی است. در مورد بحرانهای اقتصادی- اجتماعی هم رویکرد جدید در باند مغلوب حملات صریح به خود رئیسی است.

 

فرافکنی تروریسم در وحشت از حسابرسی

ماجرای ترور نخست‌وزیر عراق در روزنامه‌های حکومتی تبدیل به بحرانی شده که سایر بحرانهای نظام را هم در خودش انعکاس داده است. به همین دلیل بیشترین مطالب را در روزنامه‌های هر دو باند غالب به خودش اختصاص داده. برخی روزنامه دو تا سه مقاله در این مورد نوشته‌اند.

در روزنامه‌های باند ولی‌فقیه بالاتفاق این عمل تروریستی را نمایشی و ساختگی و کار خود نخست‌وزیر عراق توصیف کرده‌اند. کیهان خامنه‌ای تیترش هست «ترور نافرجام نخست‌وزیر عراق واقعی یا نمایشی؟

رسالت از باند مؤتلفه با تیتر «ادعای ترور الکاظمی توسط منابع امنیتی عراق» حرفش را زده...

و روزنامه سیاست روز با تیتر «فتنه اتاق فکر خارجی با حمله مشکوک به منزل نخست‌وزیر عراق» اصل قصد ترور را زیر سؤال برده.

در روزنامه‌های باند مغلوب هم کم‌ و بیش همین فضا هست. مثلا پاسدار دانایی‌فر سفیر پیشین رژیم در عراق در روزنامه اعتماد مدعی شده که این اقدام توطئه علیه نظام هست و تلویحا به آمریکا و عربستان اشاره کرده. همین اشارات را پاسدار شمخانی داره که روزنامه آفتاب یزد انعکاس داد. در واقع ماجرای ترور نخست‌وزیر عراق در روزنامه‌های حکومتی تبدیل به بحرانی شده که سایر بحرانهای نظام را هم در خودش انعکاس داده.

 

برگشت امواج تروریسم در عراق به نظام آخوندی

نمونه‌ها خیلی گویا هستند. مثلا روزنامه آرمان در مطلبی با عنوان: «پیامدهای سوءقصد به نخست‌وزیر عراق» به خلع‌سلاح سلاح نیروهای نیابتی رژیم اشاره کرده و نوشته: «آنچه مهم به‌نظر می‌رسد، تبعات حملات پهپادی امروز است؛ چه نمایشی باشد؛ هم‌چنان که متحدان (نظام) می‌گویند و چه واقعی؛ هم‌چنان که دولت عراق و دیگر جریانهای سیاسی تأکید می‌کنند و معمولاً این روایت رسمی است که مورد پذیرش منطقه و جامعه بین‌الملل قرار می‌گیرد. از مهم‌ترین پیامدها می‌تواند طرح جدی مسأله «سلاح افسار گسیخته» و تبدیل آن به یک مطالبه ملی باشد. مقصود دولت و متحدانش همان سلاح حشدالشعبی است». در ادامه هم تأکید کرده: «طرح مخالفان عراقی، منطقه‌یی و بین‌المللی (نظام) در عراق جلوگیری از تبدیل شدن الحشدالشعبی به حزب ا... ی دیگر در منطقه است».

«ترور ناکام کاظمی و بحران بالقوه برای ایران» عنوان مطلب دیگری در آرمان است که ابعاد دیگری از این بحران برای رژیم را برجسته کرده و از جمله اشاره کرده حشدالشعبی پهپاد دارد به نظام هم وابسته است در نتیجه اتهام ترور الکاظمی به حشدالشعبی پای نظام را هم به میان می‌کشد.

در ادامه هم اشاره کرده متحدان نظام می‌توانند اسراییل و آمریکا را متهم کنند اما آن روی سکه هم مطرح است. آن روی سکه را هم به این ترتیب نوشته «گمانه بحران‌سازیِ برخی نیروهای داخلیِ مخالف احیای برجام نیز خواه ناخواه مطرح می‌شود و واقعیت ماجرا را بیش از اندازه سخت و بغرنج می‌کند. به نظرم داستان «میدان» در عراق به آخرین مراحل خود رسیده است و ورود «دیپلماسی» را طلب می‌کند. آیا نظام برای این سناریو در عراق آمادگی دارد؟ در ظاهر امر که ندارد. از باطن هم که فقط خدا آگاه است! پس آیا بی‌ثباتی عراق و ورود (نظام) به باتلاق احتمالی آن حتمی است؟».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/957d6263-62ac-49ed-96ce-5054f7a18426"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات