728 x 90

ماجرای هاتگرام و تلگرام طلایی!

هاتگرام و تلگرام طلایی
هاتگرام و تلگرام طلایی

پس از قیام دیماه ۹۶و نقشی که تلگرام در زمینه پیوند دادن گروه‌های مختلف مردمی برای تجمعات ضدحکومتی ایفا ‌کرد، ارگانهای سانسور و امنیتی رژیم اقدام به فیلتر آن کردند، و آخوند حسن روحانی این تصمیم را «تصمیم عالیترین سطح نظام» اعلام کرد.

بسیار واضح است که منظور روحانی از«عالیترین سطح نظام» کسی جز علی خامنه‌ای نبود که قیام‌کنندگان او و نظامش را به ستوه آوردند و شعارهای براندازانه آنها در تلگرام منعکس ‌شد. شعارهایی از قبیل:

«سید علی حیا کن مملکت رارها کن»

«آخوند خدایی می‌کند ملت گدایی می‌کند»

«آخوندها حیا کنید مملکت رو رها کنید»

«وای به روزی که مسلح شویم»

و...

 

به همین دلیل روز ۱۰اردیبهشت ۹۷به دستور دادستانی تلگرام برای همیشه فیلتر شد.

در حالی که ۴۰میلیون ایرانی کاربر آن بودند و این تعداد کاربر بیش از ۷۵۰هزار کانال به زبان فارسی راه‌اندازی کرده و اکثر این کانال‌ها علیه حاکمیت فعالیت می‌کردند.

پس از فیلتر تلگرام وزارت اطلاعات و ارتباطات دولت آخوند حسن روحانی برای جاسوسی از کاربران در داخل کشور و همچنین جاسوسی در فضای مجازی دو پوسته داخلی هاتگرام و تلگرام طلایی را راه‌اندازی کرد.

 

کوچ دادن کاربران به سمت دو بدافزار توسط وزرات اطلاعات

پس از فیلتر تلگرام وزارت اطلاعات و ارتباطات با کوچ دادن کاربران آن به سمت این دو بدافزار جاسوسی، از این طریق از ۳۰تا ۳۵میلیون کاربر آنها جاسوسی کردند، و مانع دسترسی آنها به اطلاعات آزاد و همچنین مانع دسترسی آنها به رسانه‌های ضدحکومتی خصوصاً رسانه‌های مبلغ براندازی و سرنگونی رژیم شدند.

سال گذشته حسن بیگی، عضو کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع به‌ نقل از آخوند محمود علوی وزیر اطلاعات گفت: «تلگرام طلایی متعلق به جمهوری اسلامی ایران است». (تلویزیون شبکه دو ۶اردیبهشت ۹۸)

عبدالصمد خرم‌آبادی، دبیر پیشین کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، هاتگرام و طلاگرام را ۲فیلترشکن داخلی با مدیریت واحد دانست که «با امکانات وزارت ارتباطات دسترسی کاربران ایرانی را به پیام‌رسان فیلتر شده تلگرام فراهم می‌کنند».(سایت باشگاه خبرنگاران ۲تیر ۹۸)

مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون فعلی امنیت مجلس ارتجاع نیز اذعان کرد که هاتگرام و تلگرام طلایی از سوی یک دستگاه امنیتی در داخل کشور راه‌اندازی شده‌اند.

 

دو بدافزار ایمن و بومی!

آخوند علوی وزیر اطلاعات دولت روحانی تلگرام طلایی و هاتگرام را«ایمن و بومی» نامید و به کاربران اطمینان خاطر داد: «وزارت ارتباطات نیز با حمایت کامل از این دو پوسته، ارتباط بیش از ۳۰میلیون کاربر را با تلگرام برقرار کرد.»(کیهان ۸اردیبهشت ۹۸)

در زمینه استفاده جاسوسی از مردم توسط هاتگرام و تلگرام طلایی حمیده زرآبادی عضو مجلس ارتجاع اعتراف کرد:« بعد از فیلتر شدن تلگرام، دو اپلیکیشن تلگرام طلایی و‌هاتگرام به‌عنوان دو سوپر فیلترشکن فعالیت خود را آغاز کردند و عملکرد آنها به‌گونه‌یی بود که کاربر بدون نیاز به وی پی ان به تلگرام متصل می‌شد؛ در واقع یک پوسته تشکیل و اطلاعات کاربران کاملاً رصد می‌شد».(روزنامه مردم‌سالاری ۹اردیبهشت ۹۸)

 

کار کرد دو بد افزار برای رژیم

به‌دلیل جاسوسی وزرات اطلاعات و ارتباطات از طریق این دو پوسته بود که گوگل آنها را از «گوگل پلی» حذف کرد و به کاربران ایرانی که آنها را روی دستگاههایشان داشتند هشدار داد هاتگرام و تلگرام طلایی ناامن و جاسوس هستند و این دونرم‌افزار را از گوشی‌های آنها حذف کرد.

 

در زمینه کار کرد هاتگرام و تگرام برای جاسوسی از کاربران آنها آخوند نصرالله پژمانفر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ارتجاع اذعان کرد: «تلگرام طلایی و هاتگرام مورد پشتیبانی وزارت ارتباطات و وزارت اطلاعات بود و آنها مثلاً می‌خواستند پوشش امنیتی برای مراقبت از کاربران داشته باشند».(خبرگزاری فارس ۱۶اردیبهشت ۹۸)

اکنون که گوگل هاتگرام و تلگرام طلایی را از گوشیهای کاربران حذف کرده است، راهی به جز خاموش کردن سرورهای این دو اپلیکیشن برای حاکمیت آخوندی باقی نمانده است و در واقع دست پیش را گرفته تا پس نیفتد.

سایت باشگاه خبرنگاران جوان حکومتی مدعی است که حاکمیت آخوندی برای مقابله با بلاکچین و پول مجازی هاتگرام و تلگرام طلایی را پس از یک سال فعالیت غیرقانونی مسدود کرده است!

درصورتی که این دو پوسته ابزار جاسوسی وزارت اطلاعات و ارتباطات از مردم بود و این دو بدافزار پیش از این از طرف شرکت گوگل از گوشی‌ها حذف شده بودند.

 

نگرانی اصلی از فضای مجازی

اکنون سؤال این است که چرا حاکمیت آخوندی از فضای مجازی و تبادل اطلاعات آزاد چنین هراسی دارد که اقدام به فیلتر تلگرام کرد وبا کوچ دادن کاربران ایرانی تلگرام به سوی هاتگرام و تلگرام طلایی از ۳۰تا ۳۵کاربرایرانی آنها جاسوسی می‌کرده است؟.

پاسخ بسیار روشن است و ولی‌فقیه ارتجاع در مهرماه سال ۹۷به صراحت نگرانی اصلی نظام را از فضای مجازی ابراز کرد.

پاسدار جلالی سرکرده پدافند غیرعامل به وحشت و نگرانی رژیم اینچنین اذعان کرد: « فضای مجازی تبدیل شد به همین واژه‌ای که حضرت آقا اشاره کردند؛ تبدیل به یک بمب شیمیایی می‌شوند، یعنی می‌توانند جمعیت را تحت تاثیر دو عملیات قرار دهد».

اشاره پاسدار جلالی به سخنان خامنه‌ای در استادیوم آزادی است که گفت: ««سلاح شیمیایی را وقتی می‌زنند، تانک و تجهیزات را از بین نمی‌برد؛ تجهیزات می‌ماند و انسان‌ها از بین می‌روند و از قدرت استفاده‌ از ابزار می‌افتند... این را کسانی که مسئولیت این بخش از کشور را -بخش ارتباطات را- دارند، درست توجه کنند. ما در جلسات حضوری هم به اینها تذکر داده‌ایم... حالا هم می‌گوییم؛ توجه کنند که آنها ابزاری نشوند برای این‌که دشمن راحت بتواند سلاح شیمیایی خودش را علیه این مردم به کار ببرد».(سایت خامنه‌ای ۱۲مهر ۹۷)

پاسدار جلالی به‌روشنی به نگرانی اصلی خامنه‌ای و نظامش از فضای مجازی اعتراف می‌کند: « در واقع چندین آشوب در سال گذشته در داخل کشور داشتیم که محمل و بستر آن شبکه‌های اجتماعی خارجی بود؛ شبکه‌های اجتماعی که خارج از کشور برنامه‌ریزی و کنترل می‌شوند. بنابراین ادله نمی‌خواهد که اینها می‌توانند آشوب به‌پا کنند و هدایت کننده مرم باشد، بالاخره این اتفاقات سال گذشته به وجود آمد و همه دستگاه‌های اطلاعاتی می‌دانند که این حوادث زیر سر این سیستم است و در واقع شبکه‌های بیرون آدمهایی را سازماندهی و تجهیز می‌کنند و آموزش می‌دهند و حتی منابع پولی آنها را جابه‌جا می‌کنند برای این‌که بتوانند کارهای تروریستی انجام دهند» (سایت باشگاه خبرنگاران جوان ۲۸خرداد ۹۸)

از ترس قیام و فعالیت‌های سازمان‌یافته است که تلگرام طلایی و هاتگرام با پشتیبانی وزارت ارتباطات و اطلاعات برای جاسوسی از مردم راه‌اندازی شدند و برای راه‌اندازی آنها ۴۰۰میلیارد تومان از پول همین مردم صرف جاسوسی از خودشان شد.

اکنون نیز حکومت آخوندی در نظر دارد توسط وزارت اطلاعات مردم را به سمت پیام رسانهای داخلی خود کوچ دهد، تا بتواند بیش‌از‌پیش ارتباطات آنها را مورد جاسوسی قرار بدهد و به خیال خود از فعالیت‌های سازمان‌یافته در فضای مجازی و قیامهای مردمی در آینده جلوگیری کند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4f111890-02a0-4dd1-8696-e8b2ab52b4d8"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات