728 x 90

مجلس ملی فرانسه؛ اجلاس کمیته پارلمانی برای یک ایران دمکراتیک با حضور و سخنرانی خانم مریم رجوی – قسمت آخر

اجلاس کمیته پارلمانی ایران دموکراتیک در پارلمان فرانسه
اجلاس کمیته پارلمانی ایران دموکراتیک در پارلمان فرانسه

مجلس ملی فرانسه

اجلاس کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک

۲۲ دی۱۴۰۰

 

سخنرانیهای

نمایندگان مجلس ملی فرانسه

یانیک فاونک، هروه سولینیاک، فیلیپ گوسلن

ژان میشل کلمان، والری توما، براهیم حموش، میشل فانژه

و ژان فرانسوا لوگاره، فرانسوا کولکمبه و ژرار وسپیر

 

 

یانیک فاونک بکو- معاون کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک در مجلس ملی فرانسه:

مجلس ملی فرانسه همچنان در کنار مردم ایران و خانم رئیس جمهور رجوی خواهد بود.

ممنون خانم رئیس. من نیز می خواهم خانم رئیس جمهور رجوی، از طرف گروه پارلمانی خود، گروه UDI (اتحادیه دموکرات و مستقل)، تبریکات گرم خود را به شما و نزدیکان شما عرض کنم و طبعا آرزوهای گرم و صمیمانه برای آزادی و آرامش مردم ایران ؛ همانطور که می دانیم، رژیم به دلیل بی اعتمادی به مردم داخل کشور، به دنبال گسترش عمق استراتژیک خود با نفوذ و ابزار سازی در جوامع شیعی بوده است. این رژیم سعی می کند مشکلات داخلی خود را به سمت بحران های بیرونی فرافکنی کند تا توجه جهان را از وضعیت بحرانی داخل کشور منحرف کند. همچنین سعی می کند ضعف خود را در درون پنهان کند.

 

با این حال، حتی در مناطق نفوذ هم وضعیت رژیم بد است. من دو نمونه می‌آورم : انتخابات اکتبر، که شکستی تلخ برای ویترین سیاسی شبه نظامیان طرفدار رژیم تهران در پارلمان عراق بود، نشان می دهد در جایی که حداقل حاکمیت قانون و انتخابات آزاد و منصفانه وجود دارد، بعید است که نیروهای تاریک اندیش خشن ومطیع آخوندها پیروز شوند. بیایید شورش عراقی ها در اکتبر ۲۰۱۹را به یاد بیاوریم. جمعیت شیعیان جنوب، علیه حضور رژیم و نفوذ دو گروه وابسته به آن شوریدند، کنسولگری های رژیم در نجف و بصره نیز به آتش کشیده شد. این نیروها با زور، وحشیانه واکنش نشان دادند و اقدام به ترور نخست وزیر الکاظمی کردند که به شدت در میان سایر کشورها و به ویژه از سوی فرانسه محکوم شد. نمونه دوم، پس از عراق، لبنان شاهد شورش مردمی ۲۰۱۹ علیه دولت تحت نفوذ حزب الله به دلیل کمبودها و ورشکستگی اقتصادی نظام بود. در اینجا دوباره حزب الله به خشونت وحشیانه متوسل می شود. حزب الله مخالفان را ترور می کند و سعی می کند به زور یک قاضی بازپرس را برکنار کند که به نقش حزب الله در انفجار جنایتکارانه بندر بیروت پرداخته است.

اروپایی ها باید یک بار برای همیشه تصمیم بگیرند از مردم ایران به شکلی ملموس و آشکار حمایت کنند تا پیامی روشن هم به مردم و هم به حاکمان ارسال کنند. این بدان معناست که ما نباید فریب موضوع هسته‌ای را بخوریم. ما نباید تحت تأثیر تجاوزگری رژیم و اعمال وحشیانه آن مانند گروگان گیری یا اقدامات تروریستی قرار بگیریم. ما باید قاطعانه در موضوع حقوق بشر عمل کنیم. در پایان، برای احترام به زمان صحبت، می خواهم از خانم رئیس CPID برای کارهای سازنده و کثرت‌گرایانه‌ای که در این پنج سال قانون‌گذاری انجام دادیم تشکر کنم. من طبیعتاً امیدوارم، همانطور که همکارمان آندره شاسین بسیار خوب گفت، مجلس بعدی قانونگذاری به همان اندازه مثمر ثمر باشد تا اطمینان حاصل شود که مجلس ملی ما همچنان در کنار مردم ایران و شما، خانم رئیس جمهور رجوی ،خواهد بود.

 

هروه سولینیاک - معاون کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک در مجلس ملی فرانسه:

ما پارلمانترهای فرانسوی به مبارزان مقاومت و آنها که برای بازگشت دموکراسی مبارزه می‌کنند، می‌گوییم بطور گسست ناپذیر در کنار شما هستیم

خیلی ممنون خانم رئیس . همچنین میخواهم به‌نوبه خودم به خانم رجوی و از طریق شما به مردم ایران بهترین آرزوهای خودم را به‌مناسبت سال جدید ابراز کنم. امیدوارم که در سال جدید ما شاهد برکناری رژیمی باشیم که بیش از حد سرکار بوده است و جایش را به یک حکومت دموکراتیک بدهد.

من هم شریک هستم در صحبتهای همکارانم در باره نقشی که میتواند کمیته پارلمانی فرانسه برای ایران دمکراتیک ایفا کند در امر دفاع از پیشرفت دمکراتیک در ایران. ما باید صدای مردم فرانسه را در این رابطه بیان کنیم.

شما خانم رئیس جمهور به تلاش برای سوء قصد در ویلپنت در ماه ژوئن 2018 اشاره کردید. سوءقصدی که خوشبختانه خنثی شد. ولی آنها قصد داشتند خشونت را به خاک فرانسه و اروپا بیاورند. آنها می‌خواستند اینکار را به وسیله یک دیپلومات انجام بدهند. اینکه یک دیپلومات رژیم ایران وسیله‌یی برای انتقال بمب شود بسیار گویا است. این امر توسط یک دادگاه بلژیک محکوم شد. ما شاهد تنشهای دیپلوماتیک با رژیم تهران بودیم. اما این سوءقصد آنطور که باید با شدت کافی محکوم نشد . با توجه به ابعاد این سوءقصد و تلفاتی که در صورت موفقیت این پروژه مرگبار می‌توانست برجای بگذارد .

موضوع هسته ای اگر چه مهم است اما نباید ما را از مسئله وضع حقوق بشر در ایران دور کند. این سوءقصد می توانست خطرهایی برای مردم فرانسه به‌همراه داشته باشد، چون آنها را هم هدف قرارداده بود. این سوءقصد گردهمایی شورای ملی مقاومت ایران را هدف قرارداده بود. ما در کمیته پارلمانی برای ایران آزاد این سوءقصد را به شدت محکوم می‌کنیم.

موضوع دیگر که می‌خواهم مطرح کنم گزینش رئیس جمهور جدید رژیم ایران ابراهیم رئیسی یکی از عاملان عمده کشتار 1988 است که در واقع یک نسل کشی بود. او باید تحت تعقیب بین المللی قرار بگیرد. قتلها و ناپدید شدنهای اجباری و شکنجه همچنان در ایران جریان دارد. زیرا این رژیم جز از طریق ایجاد وحشت نمی‌تواند حکومت کند.

ما می‌دانیم از وقتی رئیسی به قدرت رسیده، قوه قضاییه نقض حقوق بشر در ایران را تشدید کرده و اینکار در مصونیت کامل انجام می شود. که در اصفهان کشاورزان را که بسیاری قتلها صورت گرفته و مردم با شکنجه و کشتار و نقض آزادیها روبرو هستند. اخیرا نیز این روند شوم رژیم را بر آن داشت که در اصفهان کشاورزان را که نان آور مردم هستند هدف قراردهد. وقتی که یک رژیم به کشاورزان حمله می‌کند و به روی کسانی که نان آور جامعه هستند شلیک می‌کند، بسیار پرمعناست

ما وظیفه داریم که صدای خود را علیه این جنایت بلند کنیم.

در پایان یک پیام مشترک داریم و آن اینکه به مردم ایران بگوییم که پارلمانترهای فرانسوی نسبت به وضعیت ایران آگاه هستند و در نتیجه در کنار مردم ایران هستند. ما طی ماهها و سالهای اخیر شاهد بودیم که مقاومت ایران هر روز متشکل تر شده و پایه هایش را قوی می‌کند. این امر موجب نگرانیهای زیادی در درون رژیم ایران شده است. ما به مبارزان مقاومت و آنها که برای بازگشت دموکراسی مبارزه می‌کنند می‌گوییم که بطور گسست ناپذیر در کنار شما هستیم.

 

 

 

فیلیپ گوسلن - نماینده مجلس ملی فرانسه:

وضعیت در داخل ایران متحول شده و جوانان و مردم در حال برخاستن هستند. امیدی وجود دارد که می‌تواند به سرعت تحقق یابد

متشکرم خانم رئیس، میشل عزیز. خانم رئیس جمهور، دوستان عزیز، همکاران عزیز، حمایت من از سالهای طولانی و از ابتدای حضور در کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک، حمایت قاطع و مصمم من از این کمیته و در واقع پشت سر کمیته، حمایت های آن از یک ایران آزاد و یک ملت بزرگ با تاریخ غنی امروز و در آینده ادامه دارد حمایتی مصمم. فراتر از فرهنگ مردان و زنان مربوطه. همچنین جایگاه یک کشور بزرگ در این بخش از جهان

در عین حال احساسی فرهنگی، تاریخی، ژئوپلیتیکی و استراتژیکی است که این حمایت را تعیین و تجدید می کند. من می خواهم کمی به سازماندهی خود بازگردم. واضح است که ما می‌دانستیم، مانند گذشته، فراتر از موضع‌گیری‌های خاص در مورد موضوعات دیگر که می‌تواند ما را از جدا کند، یا ما را متلاشی کند. ما توانسته‌ایم با تنوع خود ، تنوع بزرگ خود، خود را در نبرد در کنار شما در کنار مردم ایران ببینیم تا شاهد مشارکت نمایندگان مجلس ملی فرانسه در یک دغدغه بزرگ، یعنی موضوع اصلی دنیای معاصرمان باشیم.

ما هرکدام به عنوان معاون یا عضو، جای خود را امتحان کردیم تا میشل (رئیس کمیته) را همراهی کنیم و من نیز می خواستم آن را علناً و در حضور شما بگویم، از او برای این تعهد تشکر می کنم. همچنین این فرصتی بود که گاهی اوقات کمی بیشتر یکدیگر را کشف کنیم و دوستی برقرار کنیم. و من معتقدم که این اعتماد بین اعضای کمیته است که به ما امکان می دهد بهتر از شما حمایت کنیم و به این کار ادامه دهیم. من متوجه شدم که چیزهای زیادی وجود دارد که در چند سال تغییر کرده است و ارزیابی ای که ما در حال حاضر در حال تهیه آن هستیم و قبلاً در مجمع قبل از کریسمس ترسیم کرده بودیم یک ارزیابی دلگرم کننده است.

در این دوره از سال ۲۰۱۷، اوضاع در ایران بسیار تغییر کرده است.وضعیت اقتصادی، وضعیت ژئواستراتژیک ایران و همچنین شرایط داخلی ما اکنون می دانیم که از زمان حمله نافرجام در ویلپنت که خوشبختانه بی نتیجه بود نشان داد که رژیم ایران یک رژیم تروریستی است و دیپلمات های آن اتباع یا شهروندان عادی ایرانی نیستند. اینها افرادی هستند که از سوی رژیم ایران منصوب شده اند و دست به حملاتی در اروپا زده اند. این اقدام به وضوح می توانست جان تعداد معینی از شهروندان ما را به خطر بیندازد، از جمله کسانی مانند ما که در ویلپنت با میشل و سایرین بودیم. دادگاه آنتورپ حکم صادر کرد و همه چیز روشن است. ما همچنین می‌دانیم رئیس جمهور رژیم ایران نقش مهمی در قتل‌عام‌ها ایفا کرده است که هیچ‌کس نمی‌تواند آن را مورد مناقشه قرار دهد. دهها هزار قربانی به معنای واقعی کلمه که با خانواده ها و دوستانشان، صدها هزار نفر هستند که به طور مستقیم آسیب دیده اند. مردم ایران و وضعیت داخلی به خوبی متحول شده است، زیرا جوانان در حال برخاستن هستند. مردم در حال حرکت هستند ، امیدی وجود دارد که می‌تواند به سرعت، در هر صورت سریع‌تر از آن چیزی که فکرش را میکنیم، تحقق یابد، بدون شک با سختی و مشکلات زیادی همراه است ولی هیچ کس آن را مورد مناقشه قرار نمی دهد.

در هرحال می‌خواهم به شما و به مردم ایران در مورد حمایت بی دریغ مان اطمینان بدهم.

 

 

ژان میشل کلمان نماینده مجلس ملی فرانسه

شما برخلاف کشورهایی که پس از سرنگونی دیکتاتور فروپاشیده‌اند، آنچه را که نیاز ایران دموکراتیک فردا است دارید. مبارزات شما باید در سطح عالی به رسمیت شناخته شود.

جای قدردانی از جنبشی است که شما، خانم (رجوی)، سال هاست که نماینده آن هستید، و این پایداری، این استقامت، جنبش مقاومتی را که شما رهبری آن را بر عهده دارید، ارج می نهیم. من معتقدم شما برخلاف سایر کشورهایی که شاهد فروپاشی دولت‌ها پس از سرنگونی دیکتاتور بوده‌ایم، آنچه را که نیاز ایران دموکراتیک فردا است دارید و این می تواند فورا تحقق یابد. خیلی زود،. ایران امروز آماده دموکراسی است .بسیاری از ما منتظر این روز هستیم زیرا ایران کشوری وسیع و زیبا با تاریخ بزرگی است که جایگاهی اساسی در خاورمیانه دارد. و من بر این باورم که حضور شما در رأس کشور ایران امروز به نفع جامعه بین‌الملل است. شما از پیش پایه های یک برنامه سیاسی را گذاشته بودید، سخنان امروز شما مصداق وضعیت فعلی و بسیار قابل توجه بود.

البته ما رنج هایی را که [ملت ایران] برای رسیدن به این نقطه متحمل شده فراموش نمی کنیم. رنج های دیگری نیز در راه است. آنچه قبلاً در مورد رنج کشاورزان محروم از آب نشان دادید نیز دنیایی دیگر است و راهی برای به بردگی گرفتن مردم. من معتقدم که مبارزات شما باید در سطح عالی به رسمیت شناخته شود.من همچنین می خواهم به همکاران شما که در باد، باران و آفتاب در پیاده روهای مجلس پذیرای ما می شوند، سلام کنم.

 

 

‌والری توما - نماینده مجلس ملی فرانسه

خانم رجوی شما یکی از بهترین نبردها را برای هدایت کشورتان به سوی دموکراسی پیش می برید

خانم رئیس جمهورسپاسگزارم، در ابتدا اجازه دهید به شما بگویم که چقدر مبارزه شما را تحسین می کنم. متشکرم. شما یک زن خارق‌العاده هستید که یکی از بهترین نبردها را برای هدایت کشورتان به سوی دموکراسی انجام میدهید. بنابراین، آرزو می کنم سال ۲۰۲۲ سال موفقیت برای شما و مردم ایران باشد. من فکر می‌کنم که کار نمایندگان پارلمان فرانسه که در CPID (کمیته پارلمانی برای ایران دمکراتیک) گرد هم آمده‌اند، نقشی اساسی در حمایت نمایندگان پارلمان فرانسه و بخشی از مردم فرانسه از شما دارند و این بسیار مهم است.

من همچنین فکر می کنم که این کار مهمی است که با دولت خودمان بحث کنیم، برای حساس کردن دولتمان نسبت به موضوعاتی که برای ما حساس تر است. جلساتی که با شما داریم همچنین به ما این امکان را می دهد که بفهمیم و بهتر بفهمیم که در ایران چه می گذرد و چه اتفاقی در آن می افتد. . من معتقدم که ما نیز نقش عمده ای در روشنگری افکار عمومی مردم فرانسه داریم.

همانطور که دفعه قبل گفتم، شاید ما دیدگاهی از ایران در فرانسه داریم که بیش از حد بر مشکل هسته ای متمرکز است. و بنابراین، به نظر من مهم است که مردم فرانسه از تاریخ ایران، از آنچه در آنجا اتفاق افتاده و از آنچه امروز در آنجا به وقوع می‌پیوندد، آگاه شوند. من فکر می‌کنم که ما همه علاقه‌مندیم که اقدامی انجام دهیم. ما بسیار قوی‌تر خواهیم بود زمانی که با یکدیگر هم صدا بشویم و حمایت قوی تری بکنیم. بنابراین، اگر من دوباره انتخاب شدم، اگر در پایان این دوره نمایندگی اینجا باشم یا حتی به نمایندگی انتخاب مجدد نشدم، اما به همراهی شما ادامه می دهم، آرزو می کنم و متعهد می شوم که مبارزه شما را به میان مردم فرانسه ببرم . بازهم متشکرم.

 

نماینده براهیم حموش – نمایند مجلس ملی فرانسه

مأموریتی که مقاومت ایران دنبال می کند، برپایی ایرانی دموکراتیک است. ما با شما و در کنار شما ایستاده‌ایم.

متشکرم میشل، خانم رئیس، خانم رئیس. ما دو رئیس داریم، برابری کاملا رعایت شده است. در هر صورت، مایلم در ابتدا برای هر کدام از شما سال خیلی خوبی را آرزو کنم، هر چند می دانم که سال نو ایرانی و نوروز چند ماه دیگر فرا می رسد. به اعتقاد من سال 2022، سال مهم و تعیین کننده‌ای است.. همانطور که گفته شد، دعوت و دیدار با شما به طور مرتب در مجلس ملی خود نشانه بسیار گویایی است، زیرا مجلس ملی با همه وزن و اهمیت خود، چه نمادین و چه تاریخی، قلب تپنده جمهوری است. مجلس ملی نمادی است از آنچه تاریخ کشور ما با چندین انقلاب، پی ریزی کرد. می دانیم که در سال 1979 در ایران انقلابی به وقوع پیوست. من آرزو دارم و مطمئن هستم که در راستای تکامل بشری، ما شاهد انقلابات دیگری در ادامه انقلاب 1979 خواهیم بود. انقلابی که همانطور که من آرزوی آن را دارم، پایه و اساس آن ارزش های انسانی خواهد بود.

کشور ایران نشان داده که میراث تاریخی‌اش یک نقطه قوت است. به علاوه، در مسیر پیشرفت و ترقی، من باور دارم که ایران به طور اجتناب ناپذیری از دموکراسی و نظامی برخوردار خواهد شد که به ارزش های بزرگ بشری، یعنی محبت، همراهی و مساعدت پایبند باشد. و ما تمام تلاش مان را خواهیم کرد که تاریخ آینده ایران شاهد نظامی کثرت گرا باشد. امروزه ما زنان و مردانی را می بینیم که به شایستگی این را نمایندگی می کنند. ما شهادت‌ها را گوش کردیم. ما این فیلم را با احساس بسیار تماشا کردیم و به گمان من، فراتر از تصاویر، صدایی است که ما نشنیدیم. هر چند فریاد های او، دردهایش، غیبت هایش و قتل عام هایش را شنیدیم که اینها هم متاسفانه، بخشی از تاریخ انسانها هستند.

من میخواهم آرزو کنم که ما دیگر تاریخ را نه با خون، بلکه با قلم روزنامه نگاران، روشنفکران، سیاستمداران و همه افراد انسان‌گرا بنویسیم. هر چند هیچ تحولی بدون حضور زنان و مردان رقم نمی خورد ولی این نهادهای [مدنی و سیاسی] هستند که آن را تداوم می بخشند. و شما یکی از این نهادها می باشید و ماموریتی که شما به خوبی انجام می دهید، برپایی ایرانی دموکراتیک می باشد، یعنی پارلمانی که در آن زنان و مردان با هم گفتگو می کنند، در احترام کامل تبادل نظر می کنند و نه اینکه بند و زندان بسازند. ما به شما کمک و با شما همراهی می‌کنیم. اما شما هم به ما کمک می‌کنید، شما هم با ما همراهی می‌کنید چرا که مبارزه برای ارزش‌ها، نه یک مبارزه دو طرفه، بلکه مبارزه‌ای جهانی است که در آن مسلماً زنان و مردانی با حسن نیت وجود خواهند داشت. ما با شما هستیم همچنانکه شما با ما. زیرا که در مسیر نبرد برای آزادی و برادری، شما همواره در کنار ما قرار دارید.

 

میشل فانژه عضو کمیسیون خارجی مجلس ملی فرانسه

حمایت پارلمانترهای فرانسوی از همه گرایشات سیاسی از مردم ایران فوق‌العاده است. ما برای حمایت از مردم ایران در صحنه هستیم

خانم رئیس ،خانم دووکلور و همکاران عزیز در مجلس ملی فرانسه ، از شما تشکر میکنم. تصاویری که دیدیم واقعا درد آور و تاثیر گذار بود. مخصوصا برای من که اولین بار است در این جلسه شرکت می‌کنم. خیلی منقلب شدم. اولین چیزی که من را در هنگام ورود به این جلسه تحت تاثیر قرار داد این بود که دیدم یک حرکت از جانب پالمانتر های فرانسوی از همه گرایشات سیاسی برای حمایت از مردم ایران وجود دارد این واقعا فوق العاده است. من هم مانند خانم والری توماس وآقای ژان میشل کلمان، عضو کمیسیون روابط خارجی مجلس هستم. واقعیت این است که موضوع ایران معمولا از پنجره مسئله هسته ای ومذاکرات وین مطرح میشود، بخصوص که آمریکایی ها مجددا در این مذاکرات شرکت خواهند کرد. ما میدانیم که رژیم ایران در حال توسعه غنی سازی اورانیم است و ما به تدریج به ساختن بمب اتمی توسط این رژیم نزدیک می‌شویم.

اما از طرف دیگر ما در ایران با یک واقعیت دیگری نیز روبرو هستیم و آنهم دیکتاتوری دهشتناکی است که در آنجا حکمفرماست. در اینجا باید گفت که کارهای زیادی در این رابطه انجام گرفته و من از همه شما، از جمله خانم میشل دووکلور سپاسگزارم. من به نوبه خود می‌خواهم بر حمایت خودم تاکید کنم. من داوطلب ادامه این مبارزه هستم و معتقدم باید به برقراری دموکراسی در ایران کمک کرد. ما شاهد تحولات زیادی در ایران هستیم و من امیدوارم که سال2022 سال تغییرات باشد. احساس من این است که این محقق خواهد شدو ما برای حمایت از مردم ایران در صحنه خواهیم بود. با تشکر

 

ژان فرانسوا لوگاره عضو شورای منطقه یی ایل دوفرانس

خانم مریم رجوی ارزشهای دموکراتیک را نمایندگی می‌کنند و جایگزین دموکراتیک ایران توسط ایشان نمایندگی می شود.

من تشکر میکنم از خانم میشل دووکولور بخاطر این ابتکار کمیته پارلمانی در مجلس ملی فرانسه و نیز درود می‌فرستم به خانم مریم رجوی. من دو بار این فرصت را پیدا کردم که در ماه مارس 2018 و ژوییه 2019 به اشرف سفر کنم. در آن موقع هنوز اشرف ۳ کاملا ساخته نشده بود و زمینش گل و لای بود. این یک شهر فوق العاده است. در عرض 16 ماه بطور عجیب این شهر ساخته شد، با آن موزه شهدا و شکنجه شدگان که ما تصاویری از آن را دیدیم.

یک احساس عجیبی از درایت، انرژی ، شوق و احساسات به انسان دست می‌دهد وقتی که در خیابانهای اشرف ۳ قدم میزنید. شما اگر تا بحال فرصت دیدار از آنجا را نداشته اید، قویا توصیه میکنم که اینکار را بکنید. این یک گواهی فوق العاده است.

این نخبگان تمدن ایرانی که بدترین شکنجه ها را دیده اند اکنون در اشرف ۳ گرد هم آمده و یک آرمان مشترکی را نمایندگی می‌کنند.

این یک دیدار بسیار مهم است. در پایان می‌خواهم بگویم که من نیز در کنار پارلمانترهای فرانسوی از ابتکار کمیته پارلمانی حمایت می‌کنم .

از شما ممنونم که مرا به این جلسه دعوت کردید هرچند که من هیچوقت نماینده نبودم. اما به عنوان شهردار منطقه یک پاریس من از مقاومت ایران حمایت می‌کردم. ما این امکان را داشتیم که هرسال ماه اوت یاد قربانیان قتل عام ۱۳۶۷ را گرامی بداریم.

شما گفتید که تمامی دیکتاتورها فناپذیر هستند. تاریخ هم به همین موضوع گواهی داده است. ولی بعضا این اتفاق افتاده است که دیکتاتور ها با رژیم هایی دور از انتظار جا به جا شده اند. پیشرفت دموکراسی پایان دیکتاتوری است. خانم رجوی همین ارزشهای دموکراتیک را نمایندگی می‌کند. کمی قبل تر تعداد زیادی از نمایندگان به همین موضوع گواهی دادند، ‌صرف نظر از وابستگی های سیاسی شان.

در پایان ما چه چیز مشترکی داریم. ما همگی ارزشهای جمهوریخواهانه ای داریم که متعلق به خودمان هستند، متعلق به فرانسه هستند. خانم رجوی هم دارای همین ارزشهاست. ارزشهایی که در صحبت هایشان و در برنامه ۱۰ ماده ای شان ارائه میدهند دقیقا همان ارزشهای جمهوریخواهانه ما هستند.

به همین دلیل است که من می‌گویم، ‌همانطور که امروز هم گفتم،‌ پایان رژیم دیکتاتور ایران نزدیک است. این یک حقیقت انکار ناپذیر است ولی ما باید برای آن تلاش کنیم. ما باید پیشروی های بزرگی در قبال افکار عمومی فرانسه به دست بیاوریم و توضیح بدهیم که جایگزین دموکراتیک (ایران)‌ توسط مریم رجوی نمایندگی میشود.

 

فرانسواکولکومبه- بنیانگذار سندیکای قضات فرانسه

حضورشما یک نقش بسیار مهمی بازی می‌کند، مشخصا یک گروه اپوزیسیون مهمی همچون شما که توسط یک زن هدایت می‌شود. رژیم می‌خواهد آنرا با بمبگذاری نابود کند

 

ژرار وسپیر - مدیر تحقیقات در بنیاد مطالعات خاورمیانه (فمو)

با توجه به فعالیت هزاران کانون شورشی در ایران امید برای تغییر در آینده ای نزدیک واقعی است

به‌عنوان یک ناظر و تحیلگر من شاهد تحولات در ایران هستم. باید بگویم که از ۵ سال پیش کمیته پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک کار بسیار چشمگیری انجام داده و دامنه فعالیتش را در میان نمایندگان مجلس گسترش داده است. بعد از اشاره به کار فوق العاده ای که تا به حال انجام شده میخواهم به سیاست ایران بپردارم. ابتدا یک موضوع سیاسی. باید بدانیم که بلافاصله بعد از اینکه آمریکا صادرات نفت رژیم ایران را متوقف کرد، ناطق نوری رئیس پیشین مجلس رژیم ایران گفت مشکل ما مسئله قرارداد هسته ای نیست بلکه مشکل این است که ما تا چند وقت دیگر قادر خواهیم بود سر کار بمانیم؟

بنابراین باید بدانیم که بالاترین نهادهای رژیم ایران به این نتیجه رسیده‌اند که تیک تاک ساعت به حرکت در آمده و آغاز پایان آنها فرا رسیده است. دومین مورد مربوط به اظهارات آخوند جوادی امام جمعه شهر مشهد است که احساس خطرش را چنین بیان کرد: باید از آنروز بترسیم که مردم ایران بلند شوند و ما روحانیون را به دریا بیاندازند.

پس ملاحظه می‌کنید که هم در سطح سیاسی و هم مذهبی تحلیل مشترکی وجود دارد.

ملاحظه سوم در رابطه با خود مردم ایران است. باید بدانیم که مردم ایران بالاخره حرف نهایی را خواهد زد. اما با توجه به فعالیتهای صدها و چه بسا هزاران کانون شورشی در ایران که هر روز و هر شب دست به عملیات ایذایی علیه نهادهای رژیم می‌زنند، می‌توان گفت امید برای تغییر در آینده نزدیک واقعی است. زیرا جوانان ایرانی وارد صحنه شده‌اند تا به دفاع از آرمانهایشان بپرازند.

پایان

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8ae2d393-f17e-454d-b6b9-c994ebb00bdd"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات