728 x 90

محمدباقر قالیباف - آیا می‌شود با یک دستمال کثیف شیشه‌ای را تمیز کرد؟

قالیباف - خامنه‌ای
قالیباف - خامنه‌ای

پاسدار قالیباف از مهره‌های اصلی سرکوب و جنگ‌افروزی و از سردمداران دزدی و چپاول در رژیم آخوندی روز ۸خرداد در اقدامی شتاب‌زده، به ریاست مجلس ارتجاع گماشته شد. شیوه و سرعت انتصاب پاسدار قالیباف به‌عنوان رئیس مجلس ارتجاع رخداد بی‌سابقه‌ای در رژیم آخوندی بود که توجه عناصر رژیم را نیز به خود جلب کرده است.

سایت حکومتی اتحاد خبر ۹خرداد۹۹ درباره گماشته‌شدن قالیباف طی مطلبی او را به‌عنوان یکی از سردمداران دزدی و چپاول در رژیم آخوندی معرفی کرد و نوشت: اکنون محمدباقر قالیباف رئیس قوه مقننه‌ای است ... که می‌خواهد با فساد مبارزه کند. سؤال مهم این است آیا می‌شود با یک دستمال کثیف شیشه‌ای را تمیز کرد؟ آیا متهم به فساد مالی می‌تواند محور با مبارزه با فساد باشد؟ گذشت زمان البته همه چیز را روشن...

سایت حکومتی به گوشه‌یی از دزدی و غارت اموال مردم توسط قالیباف اشاره کرد و نوشت:

  • شائبه فساد مالی از گِرد وجود رئیس جدید پارلمان هنوز پاک نشده است.
  • سایت معماری نیوز برای اولین بار مدعی شد که شهرداری تهران در زمان تصدی محمدباقر قالیباف به برخی از مدیران شهرداری، اعضای شورای شهر، یک نماینده مجلس، یک مقام نیروی انتظامی و چند مقام و مأمور حراست، در شمال تهران، املاکی با قیمت‌های نجومی را با ۵۰درصد تخفیف واگذار کرده است و در بسیاری موارد قیمت کارشناسی املاک نیز کمتر از نرخ واقعی برآورد شده و برای پرداخت ۵۰درصد باقی مانده وام‌های کلان با باز پرداخت ناچیز در نظر گرفته شده است. بعضی نمایندگان مجلس شورای اسلامی از لزوم ورود این قوه به تحقیق و تفحص از شهرداری تهران سخن گفتند.

  • روزنامه اعتماد در شماره چهارشنبه ۱۰شهریور خود با عنوان «شهرداری زیر تیغ تحقیق و تفحص» گزارش داده که «اعضای اصلاح‌طلب شورای شهر با تقدیم طرحی دربارهٔ بررسی واگذاری املاک نجومی خواستار ورود این نهاد به موضوع شدند.
  • عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور روز جمعه ۱۲شهریور اعلام کرد که دستور پیگیری تخلفات منسوب به شهرداری و شورای شهر را داده ‌است.
  • در ۶آبان ۹۵ دادستان کل کشور از تخلف در واگذاری املاک به ۴۵نفر از مدیران شهرداری و خارج از شهرداری که عضو تعاونی نبوده‌اند و ۱۵۰نفر که تخفیف بالا و خارج از ضابطه گرفته‌اند و ۲۹نفر خارج از شهرداری که آپارتمان گرفتند خبر داد.

  • احمد توکلی در این باره گفت: «تخلف شهرداری و شورای شهر تهران محرز است» گزارش او دربارهٔ املاک نجومی مفصلاً در سایتها منتشر شد که طبق گزارش او از لیست ۱۸۰نفره واگذاریها، واگذاری به ۱۲۲نفر محرز شده‌ است. به این ترتیب ۱۷هزار متر مربع (عمدتاً در مناطق ۱، ۲، ۳ و ۲۲ تهران) با ارزش کارشناسی ۸۲میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان و با ۲۴میلیارد و ۳۰۰میلیون تومان تخفیف غیرقانونی واگذار شده‌ است.
  • تعدادی از نمایندگان مجلس در اوایل شهریورماه۱۳۹۵ گفتند که طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران در سه محور «صدور مجوز و پروانه‌های ساخت بی‌حساب و کتاب، انتصاب ناصحیح در شهرداری تهران و واگذاری بی‌حساب و کتاب املاک به اعضای شورای شهر» را تدوین می‌کنند.
  • اما در نهایت ۲۴اسفند ۱۳۹۵ نمایندگان مجلس، تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری تهران در واگذاری املاک و پروژه‌ها به اشخاص حقیقی و حقوقی را رد کردند.
  • این‌که چرا و چگونه مجلس به این تصمیم رسید که از خیر تحقیق و تفحص از شهرداری تهران در زمان تصدی محمدباقر قالیباف بگذرد بر ما چندان روشن نیست. اما محمود صادقی، با بیان این‌که اگر مسأله‌ای وجود نداشت، شهرداری باید از تحقیق استقبال می‌کرد، شهرداری را به «لابی‌گری» و «واگذاری امتیاز تراکم ۱۰میلیارد تومانی به برادر یکی از اعضای کمیسیون عمران مجلس» متهم کرد.
  • فاطمه سعیدی، در مجلس نیز مخالفت نمایندگان با تحقیق و تفحص از شهرداری را ناشی از «فشار سنگین حامیان و اطرافیان شهردار تهران و لابی‌های عجیب با نمایندگان، انتخاب زمان نامناسب (آخرین سه‌شنبه سال) برای قرار دادن این موضوع در دستور کار و غیبت دهها نماینده در جلسه» عنوان کرد.
  • محمود صادقی در نوزدهم تیر۱۳۹۷ هم‌چنین افشا کرد که بر اساس گزارشهای کارمندان مجلس در جریان تصویب طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران یکی از نمایندگان به ارزش یک میلیارد تومان هولوگرام تغییر کاربری و تعدادی دیگر از نمایندگان مجلس کارت پول پنج میلیون تومانی دریافت کردند.
  • پروانه سلحشوری، که قید نمایندگی در مجلس یازدهم را زد و کاندیدا نشد‌، روز سه‌شنبه، ۲۴ دی۱۳۹۸، در صفحه توئیتر خود، ضمن اعتراض به صحبت‌های عباسعلی کدخدایی مبنی بر فساد اقتصادی نمایندگان رد صلاحیت شده، به پرونده‌های فساد اقتصادی قالیباف و تأیید صلاحیت او اشاره کرد.
  • مصطفی میرسلیم، اخیراً از رایج شدن «روش‌های ناپسند در جمهوری اسلامی» ابراز تأسف کرده که به ‌گفته او، زمینه‌ساز خریداری آرای نمایندگان در مجلس است. او با بیان این‌که «کار خرید آرای نمایندگان خیلی صریح در مجلس انجام می‌شود و برخی نمایندگان رأی خود را حراج می‌کنند»، مدعی شده است: «برای پس گرفتن یک طرح تحقیق و تفحص ۶۵میلیارد تومان فقط به یک رئیس کمیسیون در مجلس پرداخت شده است».
  • میرسلیم البته اشاره‌یی به اسم رئیس کمیسیون متخلف هم‌چنین موضوع آن طرح تفحص نکرده اما واکنش برخی سیاسیون اصلاح‌طلب و اصول‌گرا، از این حکایت دارد که ظاهراً منظور همان تفحص جنجالی از «املاک نجومی» بوده است. (همشهری آنلاین)

سایت حکومتی در آخر نوشت: آنچه مسلم است این‌که هرگز به پرونده فساد مالی قالیباف شفاف رسیدگی نشد. این‌که چرا با لابی و فشار سنگین اجازه تحقیق و تفحص ندادند خود به ابهامات می‌افزاید.
اکنون محمدباقر قالیباف رئیس قوه مقننه‌ای است که می خواهد با فساد مبارزه کند. سؤال مهم این است آیا می‌شود با یک دستمال کثیف شیشه‌ای را تمیز کرد؟ آیا متهم به فساد مالی می‌تواند محور با مبارزه با فساد باشد؟

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/78cf636e-fa5f-4304-8f13-845f1aaa0346"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات