728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی – سه‌شنبه ۲۷شهریور ۹۷

گزیده روزنامه های حکومتی
گزیده روزنامه های حکومتی

روزنامه‌های حکومتی امروز سه‌شنبه ۲۷شهریور مهم‌ترین مطالب خود را به سفر روحانی به نیویورک، موضوع اف.ای.تی.اف، بحرانهای اقتصادی اجتماعی و دجالگریهای دین فروشانه برای مراسم ایام عزاداری محرم اختصاص داده‌اند. زوزه‌های سایبری رژیم به‌خاطر توقیف شدن حسابهای توییتریش، در قبال مجاهدین و مقاومت ایران هم موزیک متن ثابت این روزهای روزنامه‌های هر دو باند حاکم است که با متون یکسان دیکته شده عمق سوزش نظام را به نمایش گذاشته‌اند. شکست رژیم در سوریه و در نتیجه توافق رؤسای جمهور روسیه و ترکیه با کنار گذاشتن رژیم هم مضمون مشترک روزنامه‌های هر دو باند حاکم است.

 

روزنامه جوان از باند خامنه‌ای سوزش نظام را با حمله به رئیس جمهور ترکیه به نمایش گذاشته و از جمله نوشته است« اردوغان بلافاصله بعد از نشست سه‌جانبه اخیر در تهران، دستور فوری داده تا یک لشکر کامل پیاده زرهی ارتش ترکیه به ادلب وارد شوند و در کنار القاعده و النصره، در مقابل ارتش سوریه و روسیه و مقاومت، صف‌آرایی کنند».این روزنامه باند خامنه‌ای سپس برای رئیس‌جمهور ترکیه خط‌ و نشان کشیده و نوشته است:« اردوغان باید بداند و می‌داند که برای حمایت از تروریست‌‌‌ها و توهم عثمانی‌گری جدید وارد سوریه شده و بر اساس تمامی قوانین، همانند آمریکا و چند کشور اروپایی، اشغالگر است». جوان ارگان بسیج سپاه پاسداران سپس حسرت رژیم برای سرکوب مقاومت مردم سوریه را این‌گونه واگویه کرده است:« همان‌گونه که در تهران تأکید شده و در دیدار با پوتین تصریح شده، ترکیه پاسخگوی تعهدات در آستانه است و اگر قادر نیست نقاط مراقبت را تعطیل و مرزهایش را مسدود نماید تا سوریه و هم‌پیمانان مشروع آن، یکسره‌سازی باقیمانده تروریسم در سوریه را در زمانی کوتاه به سرانجام برسانند. اردوغان نمی‌تواند شریک دزد و رفیق قافله باشد و هم از تروریسم دفاع کند و هم خود را شریک صلح و راه‌حل سیاسی معرفی کند».

 

جهان صنعت هم از باند روحانی در مورد نشست سوچی و دیدار پوتین – اردوغان نوشته است: «با اندکی واقع‌بینی مشخص می‌شود که این نشست نه‌تنها در ادامه و تکامل نشست تهران نیست بلکه با نیاتی که از طرف آنکارا دنبال می‌شود تا میزان قابل توجهی با غایات و اهداف آن نشست متفاوت می‌شود.در این رویکرد‌ها اردوغان در‌صدد بر هم زدن نقشه راه نشست تهران است‌» جهان صنعت که همسو با باند روحانی است در ادامه نوشته است« در این شرایط مهم‌ترین بازنده بحران سوریه، تهران است که زمینه آن به دست پوتین و اردوغان فراهم شده است. در شرایط حاضر به‌نظر می‌رسد شرایط ذهنی و ادراکی برای پذیرش در‌خواست اردوغان از سوی پوتین فراهم شده است. تحت این شرایط اگر پوتین به پذیرش کامل درخواست اردوغان تن دهد، این بحران سوریه است که وارد فاز جدید آن می‌شود. این شرایط دست بازیگران دیگر بحران سوریه از جمله آمریکا را در این بحران باز می‌کند و نه تنها موجب تاخر صلح و ثبات در سوریه می‌شود بلکه شرایط را برای سازماندهی مجدد نیرو‌های شورشی در بحرانی کردن بیشتر سوریه و حتی بر‌اندازی بشار اسد فراهم می‌کند».

 

اف.ای.تی.اف موضوع حملات روزنامه‌های باند ولی‌فقیه به باند رقیب است.

کیهان خامنه‌ای نوشته است: «اجماع‌سازی علیه آمریکا و دلار» می‌تواند مانع مهم و پایداری در مسیر «اجماع‌سازی علیه جمهوری اسلامی» باشد. متأسفانه دولت و وزارت‌خارجه به جای پیگیری این موضوع مهم، به‌دنبال تصویب FATF هستند که برخلاف فضاسازی‌ها، موجب خواهد شد علاوه‌بر اروپا، دیگر کشورها هم نتوانند با ایران داد و ستد کنند!».

وطن امروز هم نوشته است« برخی رسانه‌های متمایل به دولت این‌گونه القا کرده‌اند که عدم الحاق ایران به FATF موجب افزایش نرخ ارز شده و مشکلات اقتصادی موجود به همین علت است، غافل از این‌که کارشناسان اعتقاد دارند سود عدم الحاق ایران به FATF بسیار بیش از زیان آن است».

 

فساد و ناکارآمدی نیز، موضوع حملات روزنامه‌های باند خامنه‌ای به باند روحانی است. از جمله رسالت نوشته است« عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس گفت: دولت در اجرای برنامه ششم توسعه، تخلفات آشکاری داشته است». و در ادامه افزوده است« رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس با بیان این‌که مقصر اصلی همه فسادهای خودرو، قاچاق، رانت و ثبت سفارشات شخص وزیر صنعت است، گفت: وزیر صنعت با استیضاح عزل و برکنار می‌شود».

 

مذاکره جویی با آمریکا به‌رغم دود و دمهای ضداستکباری مضمون مشترک مطالب روزنامه‌های باند روحانی است.

آرمان پیام رئیس‌جمهور آمریکا در اجلاس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که سراسر حمله به رژیم است را با تیتر«چراغ سبز واشنگتن به تهران» درج کرده است. آرمان در مطلب دیگری در مورد حضور روحانی در جلسه شورای امنیت سازمان ملل به ریاست رئیس‌جمهور آمریکا نوشته است« در واقع این پاسخگویی در زیر یک سقف، خود یک بستر نرمی فراهم می‌کند که هم مذاکره مستقیم و پشت یک میز انجام نشود و هم مذاکره‌ای صورت گرفته باشد. ما از یک طرف علاقه یا زمینه‌ای نمی‌بینیم که با ترامپ مذاکره کنیم اما از سوی دیگر علاقه‌مند هستیم که در قالب هنجارهای بین‌المللی که یکی از اصول آن مصالحه سیاسی است، مسائل را با دنیا و خود وی و به دور از پیغام و پسغام مطرح کنیم».

 

در روزنامه‌های حکومتی امروز در هر دو باند حاکم با اشاره به تحولات اخیر در کشور عراق، مطامع باندهای حاکم و ادامهٔ دخالتهای رژیم در این کشور دیده می‌شود. همچنین روزنامه‌های هر دو باند کاشی این تحولات را به اسم رژیم زده‌اند:

جمهوری اسلامی با عنوان«گزارش منابع عراقی از توافق نهایی درباره نخست‌وزیر عادل المهدی» نوشته است« او با دیگر همفکران خود در دوران بعد از انقلاب اسلامی ایران، راهی کشور مان شد و از بنیان‌گذاران مجلس اعلای اسلامی عراق محسوب می‌شود» و سپس افزوده« سال‌ها حضورش در ایران و بودن در کادر رهبری مجلس اعلای اسلامی عراق هم باعث شده در زمره جریانهای اسلامی شیعی در عراق به حساب آید».

روزنامه ابتکار از باند روحانی هم نوشته است:« انتخاب محمد الحلبوسی و عادل المهدی از نظرگاه سیاسی یک پیروزی برای همسایه مهم و تاثیر‌گذار یعنی ایران تلقی می‌شود» این روزنامه بلافاصله در بیانی متناقض افزوده است« اما باید دید این دو انتخاب تا چه حد در سرنوشت اقتصادی ایران در شرایط خاص کنونی می‌تواند مفید یا غیرسازنده باشد». ابتکار با اشاره به شرایط تحریم فروش نفت رژیم افزوده است« ساده‌انگاری است اگر گمان کنیم دولت و مجلس عراق در مسیری قدم خواهند نهاد که نتیجه‌اش کاهش تولید نفت باشد. و هر‌گونه افزایش تولید نیز یعنی تصاحب بازار نفت ایران و کمک به نادیده انگاشته شدن یکی از مهمترین اعضای مؤسس اوپک در بازار جهانی نفت و در سهمگین‌ترین تحریم‌های تاریخ علیه ایران».

روزنامه حمایت از باند خامنه‌ای در سرمقاله‌اش با عنوان« ماراتن سیاسی عراق در خط پایان» نوشته است« سد بلندی که آمریکا، انگلیس و عربستان برای ایجاد اخلال در انتخاب رئیس پارلمانی با ویژگی تمایل به محور مقاومت ایجاد کرده بودند، با رأی قاطع نمایندگان به محمد الحلبوسی شکست » حمایت در ادامه افزوده است« عبدالمهدی وامدار کسی نیست و بازیگری است که از عهده نقش خود به‌خوبی برمی‌آید. علاوه بر این، با جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت روابط حسنه‌ای دارد و روی کار آمدن وی به‌طور حتم در کاهش شیطنت‌های آمریکا و عربستان در مرزهای غربی کشور مؤثر خواهد بود».

ادعای روزنامه‌ حمایت وابسته با قضاییه آخوندی در حالی است ابتکار از باند روحانی در مطلب دوم خود در مورد تحولات عراق نوشته است« تمامی گمانه‌زنی پیش از اعلام رسمی عبدالمهدی در مورد این‌که پیشینه او حکایت از نزدیکی‌اش به ایران می‌دهد یا این‌که آمریکایی‌ها از وی برای تشکیل کابینه حمایت کرده‌اند، امری است که به‌صورت پیش‌فرض‌های مختلف مطرح می‌شود و باید تا روزهای آینده و تشکیل دولت برای بررسی و تحلیل صحت‌وسقم این گمانه‌زنی‌ها منتظر ماند».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5e8d1ea6-2fa2-4705-ad05-bb3022cf666a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات