728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی - سه‌شنبه ۶اسفند۹۸

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

تمرکز اغلب روزنامه‌های باندهای حاکم بر کوچک نمایی بحران کرونا و وعده و گفتاردرمانی است. اما در لابلای گزارشهای خود ناگزیر به برخی از پیامدهای اقتصادی این بحران اعتراف کرده‌اند. اما در میان این گفتاردرمانیها برخی از محافل حکومتی در روزنامه‌های خودشون از انفجار خشم مردم ابراز نگرانی کرده و به رژیم هشدار داده‌اند.

آفتاب یزد: خبر این نماینده خاطر بسیاری از مردم را آشفته کرده بایستی معلوم شود دولت پنهان‌کاری کرده یا نماینده مجلس خلاف واقع گفته؟... این جدل‌ها هم آرامش ملت را برهم می‌زند و هم اعتمادسوز است.ای کاش قدری متوجه باشند آقایان!

 

آفتاب یزد: هر لحظه بر شایعات افزوده می‌شود، وزارت بهداشت یک آمار می‌دهد، نماینده مجلس آمار دیگری می‌دهد و هر لحظه بر آمار‌های غیررسمی فضای مجازی نیز افزوده می‌شود و از طرف دیگر رعب و وحشت جامعه را فراگرفته است، مسئولان در وزارت بهداشت پاسخگو نیستند! به‌نظر می‌رسد این موضوع عواقب بدتری از ویروس کرونا در پی خواهد داشت.

مستقل: مدیریت قرون وسطایی: در بسیاری از حکمت‌های دینی و پیش‌بینی‌های آخرالزمانی نشات گرفته از آنان، سوارانی هستند که بر شهرها می‌تازند و گرد مرگ بر مردمان می‌ریزند. اگر نام سواران‌، مرگ و قحطی باشد، امروزه با قطعیت می‌توان گفت که نام اسب‌ها بی‌کفایتی و بی‌مسئولیتی است.

 

روزنامه‌های باندهایی که موافق کنار آمدن با کشورهای اروپایی هستند در مورد پیامدهای اقتصادی تشدید تحریم‌ها و امکان بروز قیام و تشدید انزوای جهانی رژیم هشدار داده‌اند. روزنامه‌های باند رقیب هم به این مواضع حمله کرده‌اند.

وطن امروز: روحانی به بهانه تصمیم تازه کارگروه اقدام ویژه مالی (FATF) علیه نظام، ضمن هجمه به مجمع تشخیص مصلحت نظام، به‌صورت تلویحی اعضای این نهاد را زمینه‌ساز افزایش تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی بر کشور و مردم خواند... پیشنهاد می‌شود دولت به جای انداختن مسئولیت اوضاع اسفبار اقتصادی کنونی بر دوش دیگران و منتقدان، مسئولیت اخلاقی عملکرد خود در حوزه‌هایی چون مسکن، خودرو، تورم و سیاست خارجی فعلی را برعهده گرفته و از مردم عذرخواهی کند.

صمت: مهدی کرباسیان رئیس سابق هیات عامل ایمیدرو: این‌که برخی ادعا می‌کنند قرار گرفتن در لیست سیاه FATF تاثیری بر اقتصاد ایران نمی‌گذارد اصلاً صحیح نیست و جای تأسف دارد که مسئولان اقتصادی کشور برای آرام کردن جو سیاسی کشور این حرف را می‌زنند.

آرمان: قاسم محبعلی مقام سابق وزارت‌خارجه: باید توجه داشت که اتحادیه اروپا در سیاست‌های خود تا حدود زیادی بر آمریکا منطبق است و به احتمال فراوان با هماهنگی کامل با آمریکا مهره‌های خود را در روز چهارشنبه تکان خواهد داد و حتی درخواستهایی که از ایران دارند شاید با هماهنگی کامل با دولت ترامپ باشد و صرفاً مطرح‌کننده باشند.

 

 نکته قابل‌ توجه در روزنامه‌های هر دو باند این است که هر یک به شکلی از خیز حاکمیت برای کوتاه‌آمدن و تسلیم هم گفته‌اند. روزنامه‌های باند روحانی گفته‌اند آنهمه حذف و تسویه باند مغلوب علتی جز برداشتن مزاحمین از سر راه مذاکره نداشته است.

کیهان: عضویت‌مان در سازمانها و نهادهای بین‌المللی باید توسط مدیران مجرب و متخصص بررسی و پیگیری شود نه توسط عده‌یی از مدیران بی‌تجربه و ناآشنا به امور جهانی و جمعی لجباز که فقط به‌فکر انتقام گرفتن از جناح‌های سیاسی مخالف خود می‌باشند.

زیرا برای همکاری و الحاق کشورمان به نهادهای بین‌المللی باید مذاکرات فشرده‌ای صورت گیرد تا امتیازات خاصی به‌نفع کشور مان به‌دست آید.

 

آرمان: جاوید قربان اوغلی مقام سابق وزارت‌خارجه: مسأله FATF نیز درگیر منازعات سیاسی داخلی شده است و از آن به‌عنوان اهرمی برای تحت فشار قرار دادن دولت مستقر استفاده می‌شود. مشخصاً جناح اصول‌گرا نمی‌خواست این امتیاز را به دولت دهد... از این رو نیز نسبت به تصویب لوایح CFT و پالرمو پس از آغاز به کار مجلس آینده خوش‌بین هستم. نه این‌که مجلس آن را تصویب کند بلکه با توجه به بر سر کار‌بودن اصول‌گرایان، آنها به‌منظور زمینه‌سازی برای انتخابات ریاست‌جمهوری آینده این لوایح را به سرانجام می‌رسانند تا گشایش‌هایی در عرصه اقتصادی ایجاد شود. نظام پس از تغییر فضای سیاسی کشور در عرصه انتخابات و مستقر شدن مجلس یازدهم این مسأله را حل و فصل خواهد کرد.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/31c5c607-f221-4df5-95f2-26353015a8fc"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات