728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی – سه‌شنبه ۲بهمن ۹۷

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

عمده‌ترین عنوانهای روزنامه‌های حکومتی امروز سه‌شنبه دوم بهمن، به اظهارات روحانی در مورد فیلترینگ، واکنشهای هراس‌آلود روزنامه‌های هر دو باند حاکم به اجلاس لهستان و دعوا بر سر لوایح پالرمو و CFT بیشترین موضوع مطالب روزنامه‌های هر دو باند هستند.

فیگورهای ضدفیلترینگ روحانی را روزنامه‌های هر دو باند مسخره کرده‌اند.

کیهان خامنه‌ای در مطلبی با عنوان«فیلترینگ واقعی؛ فراموشی وعده‌ها و سانسور مشکلات مردم است!» نوشته است: «روحانی به‌گونه‌یی از ضرورت شفاف‌سازی و کیفیت آن سخن می‌گوید که گویی مردم بایستی این کار را انجام دهند و یا منتقدان دولت مسئول به سرانجام نرسیدن این خواسته‌ها یا کند بودن انجام آن هستند! از رئیس‌جمهور بایستی پرسید مخاطب این تأکید‌ها و باید‌ها کیست؟! جز دولتی که روحانی ریاست آن را پنج و نیم سال است به عهده‌ دارد؟!»

کیهان در مطلب دیگری باند خامنه‌ای را مورد عتاب قرار داده و نوشته‌ است:‌ «این گلایه از عالمان دینی در میان است که چرا در مقابل این نظرات و دیدگاههای انحرافی تلاش چندانی نمی‌کنند».

آرمان همسو با روحانی هم نوشته است: «رئیس‌جمهور صرفاً سخنان زیبایی بر زبان جاری می‌کنند که این‌گونه سخن گفتن از عهده دیگران هم بر خواهد آمد اما سؤال این است که سخنان و دستورات ایشان تا چه اندازه مورد توجه قرار می‌گیرد؟... مشکل این است که فقط به حرف زدن اکتفا می‌شود و تقصیرها مدام به کردن این و آن انداخته می‌شود».

 

ضد و نقیض گویی و ابراز وحشت از پیامدهای اجلاس ورشو در روزنامه‌های هر دو باند حاکم دیده می‌شود.

کیهان خامنه‌ای در گزارش خبری خود در حالی که مدعی دست بالای رژیم در دیدار روز گذشتهٔ عراقچی و معاون وزیر خارجه لهستان شده اذعان کرده است در همین حال:« وزیر امور خارجه لهستان روز دوشنبه مدعی شد: ما نمایندگان ایران را دعوت نکردیم، چرا که باعث می‌شد نتوانیم مذاکراتی عادی داشته باشیم. ایرانی‌ها از زبانی استفاده می‌کنند که قبول آن – در این مورد برای لهستان - سخت است».

سیاست روز ابراز وحشت کرده است که: «احتمال این‌که منافقین نیز در این نشست ضدایرانی که در لهستان برگزار خواهد شد، وجود دارد».

آرمان در مورد اجلاس لهستان نوشته است: « هدف این است که موضوع ایران را به یک پدیده بین‌المللی تبدیل کند». و در ادامه با نگرانی افزوده است: « مسأله دیگر اتفاقاتی که در فرانسه، هلند و بلژیک اتفاق افتاد یا حواشی مربوط به سازمان مجاهدین، همه بسترهایی است که... تا فضا را علیه ما تنگ‌تر کند. مجموعه ‌این شرایط نشان می‌دهد اروپایی‌ها دارند از تعهدات برجامی‌شان به‌طور بسیار نرم و زیرکانه‌ای خارج می‌شوند».

 

واکنش به نامهٔ هیأت وزیران روحانی به خامنه‌ای در روزنامه‌های هر دو باند دیده می‌شود:

کیهان نوشته است: «هیئت وزیران اول گزارشی از فرجام برجام دهد سپس بر تصویب FATF تأکید کند!».

وطن امروز هم به‌ نقل از یکی از آخوندهای حوزهٔ قم در حمله به روحانی نوشته است: « فرد دیگری گفته است منتقدان CFT از اسلام چه می‌فهمند؟! همین شخص اگر یک روایت ساده را به او بدهید معلوم نیست بتواند آن را درست بخواند! بعد همین شخص به فقهای شورای نگهبان می‌گوید شما از اسلام چه می‌فهمید! این آیا صدای اسلام آمریکایی نیست؟ چرا فقهای قم نباید درباره این جسارت حرف بزنند و قیام کنند؟».

ایران ارگان دولت روحانی هم نوشته است:« نگرانی دولتی‌ها از این است که با عدم تصویب این لوایح امکان ارتباطات بانکی کشور حتی با کشورهای دوست و همکار مانند چین و روسیه از بین برود».

 

ابراز ناامیدی از رویکردهای اتحادیه اروپا برای رهاندن رژیم از تنگنای تحریمها موضوع مشترک روزنامه‌های هر دو باند حاکم است.

از جمله آرمان اظهارات آصفی سخنگوی پیشین وزارت‌خارجه رژیم را انعکاس داده که گفته است: « دو تحلیل وجود دارد؛ نخست این‌که اروپا و آمریکا نقش خود را با یکدیگر تکمیل و هم‌پوشانی کردند و به عبارت دیگر این یک بازی تعریف شده بود. تحلیل دیگر براین مبناست که اروپا واقعاً مصمم به کار بود، اما به هر دلیلی نتوانست. هر کدام از این تحلیل‌ها درست باشد نتیجه یکسان است؛ چرا که اروپا عملاً با اتلاف وقت، جمهوری اسلامی را در حالت انتظار قرار داده است... این کار اروپایی‌ها بسیار زشت بود که مطالب تازه و پرونده‌های جدیدی را باز کردند. از جمله موضوع تجهیزات دفاعی ایران، حملات تروریستی در اروپا و مسائل دیگر که ایران را تحت فشار قرار دهند. کار بدتر اروپایی‌ها که خود محملی شد برای این‌که بتوانند این موضوعات را مطرح کنند این بود که برجام را توافقنامه‌ای امنیتی مطرح کردند».

 

برخی از سایر بحرانهای رژیم در عنوانهای صفحات اول دیده می‌شود:

اخبار صنعت: غلامحسین شافعی: تصمیم های شتابزده بلای جان اقتصاد ایران

ابرار: هیچ تدبیر جدی در بودجه دیده نمی‌شود

ابرار: پمپئو بار دیگر ایران را به حمایت از تروریسم در منطقه متهم کرد

همدلی: عقب‌ماندگی شدید حقوق کارگران از هزینه‌های مسکن؛‌ اجاره ۶۰درصد بقیه زندگی ۴۰درصد

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3a64867b-e107-4464-89a7-ea529b1ae644"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات