728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی - دوشنبه ۲۵فروردین۹۹

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

وحشت از ارتش قیام

روزنامه‌های حکومتی هر چند به فرموده وزارت سانسور تلاش کرده‌اند شکستن قرنطینهٔ نیم‌بند توسط نظام را تنها چاره جلوه دهند، اما وحشت از سرنگونی جنگ گرگها را شعله‌ور کرده و ناچار به برخی فاش‌گوییها شده‌اند. از جمله روزنامه جهان صنعت در مطلب خودش با عنوان دولت سرگردان بین نان و جان نوشته است:« جمهوری اسلامی کرونا را تبدیل به معضلی امنیتی کرده است. با وجود چنین نگاه امنیتی به جامعه و بیماری کرونا، جامعه متشتت، فقدان نظام تولیدی، وجود انبوه مشاغل خرد و خدماتی، تراکم فقرا و مهاجران و حاشیه‌نشینان در سطح کشور بسان یک بمب اجتماعی است که می‌تواند هر لحظه منفجر و منجر به ناآرامی اجتماعی شود».

 

تکاپوی باند مغلوب برای پیشگیری از قیام

اعتماد روزنامه دیگر باند مغلوب به نظام توصیه کرده است:« به‌منظور پیشگیری از بروز مشکلات اجتماعی-امنیتی، لازم است که تمهیدات مناسبی اتخاذ شود ».

 

جنگ گرگ‌ها؛ اذعان به خودداری خامنه‌ای از پرداخت هزینه قرنطینه

در جنگ گرگها روزنامه‌های باند مغلوب بر نقش نهادهای تحت‌امر خامنه‌ای برای جلوگیری از پرداخت هزینهٔ قرنطینه و چپاول مردم دست گذاشته‌اند. آرمان نوشته است: «طی سال‌های اخیر موضوع عدم شفافیت اموال، منابع و درآمدهای بنیاد (مستضعفان)و برخی نهادهای عمومی دیگر مطرح شده است؛ موضوع عدم پرداخت مالیات از چالشهای اخیر این مجموعه بوده است. مجموعه، بنیاد مستضعفان علاوه بر اموال مصادره شده، دارای ۱۲هلدینگ و مجموعاً ۱۷۵شرکت اقتصادی است». این روزنامه در ادامه نوشته است اگر این بنیاد به وظیفه‌اش عمل کند، «انتظار بسیاری از مردم را برآورده می‌کند». ستاره صبح هم حرفهای آخوند مهاجری از باند مغلوب را انعکاس داده که در دعوای باندی نهادهای تحت‌امر خامنه‌ای را خطاب قرار داده و گفته است: «ستاد اجرایی فرمان امام،بنیاد مستضعفان و آستان قدس اگر پولشان را برای مردم مستضعف هزینه نکنند به چه‌کاری می‌آیند؟»

 

اعتراف به شکست طرح حکومتی برای شکستن قرنطینه نیم بند

روزنامه همشهری هم ابراز وحشت عزیزی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ارتجاع را انعکاس داده که در وحشت از «بازگشت عوارض اجتماعی» به نظام توصیه کرده است: «باید ۲تا ۳ماه هزینه‌های مردم را هم تأمین کنیم ». و در ادامه تأکید کرده در صورت ندادن قیمت هزینه قرنطینه « عوارض اجتماعی و اقتصادی آن خیلی بیشتر از زمانی خواهد بود که کشور را تعطیل کنیم».

 

ضرورت برون‌رفت نظام از تحریم‌ها، غلط کردم گویی از سیاست‌هاست

در روزنامه‌های باند مغلوب در وحشت از قیام و انزوای جهانی نظام در اثر تحریم‌ها بر ضرورت عقب‌نشینی از مواضع مداخله‌جویانه نظام تأکید شده. ستاره صبح در این مورد از جمله نوشته است: «پرسش این است که چرا بیش از ۱۹۰کشور دیگر مثل ایران زیر فشار تحریم‌ها نیستند؟ این‌ها موضوعات پرسش‌برانگیزی هستند که لازم است در شرایط کرونایی بازگو شوند تا شاید روزنه‌ای برای کاهش تحریم‌ها ایجاد شود. شعارهای تند و هم‌چنین اقدامات تند مثل حمله به سفارت آمریکا، حمله به سفارت انگلیس، حمله به سفارت عربستان و هم‌چنین شعارهای تند علیه برخی کشورها زمینه را برای تشدید تحریم‌ها فراهم کرده است».

 

بازتاب ادعاهای روحانی در روزنامه‌های هم‌سو با خودش

خشم انفجاری جامعه از طرح ضدمردمی نظام، روزنامه‌های هم‌سو با روحانی را هم ناگزیر کرده است ادعاهای او را مسخره کنند. آرمان در ستون طنزش از عنوان «همه چیز آرومه ما چقدر خوشحالیم» از جمله نوشته: « همیشه دوست داشته‌ام در کشوری زندگی کنم که دولتمردان آنجا زندگی‌ می‌کنند.

دولتمردان اصولاً در جایی زندگی می‌کنند که مردم عادی آنجا زندگی نمی‌کنند. آنها از شرایط کشوری حرف می‌زنند که ما آن را نمی‌شناسیم. در کشور آنها خبری از بیکاری و کرونا و مشکلات اقتصادی نیست! مردم هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوند، نان سنگک تازه و پنیر خامه‌ای و کله‌پاچه دریافت می‌کنند و موسیقی متن این کشور«همه‌چی آرومه، من چقدر خوشحالم» است».

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e4b594ce-9e94-4b9b-8fbb-0f2c148aa9f0"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات