728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی – دوشنبه ۲۸مرداد۹۸

گزیده روزنامه های حکومتی
گزیده روزنامه های حکومتی

روزنامه‌های حکومتی در روز دوشنبه ۲۸مرداد مهم‌ترین عنوانها و مطالب خود را به بحران درونی رژیم و رویارویی آخوند یزدی و آملی لاریجانی اختصاص داده‌اند. در کنار آن موضوع فساد بیشترین مطالب را به خود اختصاص داده است. در روزنامه‌های باند روحانی دود و دم حول سفر ظریف به کویت دیده می‌شود. برخی از سایر بحرانهای رژیم در سایر مطالب و عنوانها دیده می‌شود.

 

روزنامه‌های باند خامنه‌ای نسبت به پیامدهای اجتماعی رویارویی دو گماشتهٔ خامنه‌ای در رأس قضاییه آخوندی که هر دو هم عضو مجلس خبرگان و شورای نگهبان رژیم نیز هستند ابراز نگرانی نکرده و هشدار داده‌اند، و تلاش کرده‌اند دشمنان خارجی نظام را مقصر جلوه دهند:

کیهان: ماجرا از دستگیری اکبر طبری معاونت اجرایی حوزه ریاست، رئیس‌ سابق قوه قضاییه آغاز شد؛ دستگیری این فرد که با اتهامات متعددی مواجه است، بهانه‌یی شد تا موج سنگینی از حملات و هجمه‌ها علیه آملی لاریجانی شکل بگیرد. ضد انقلابیون خارج نشین با استفاده از بستر فضای مجازی، سردمدار این حملات و تهمتها بودند... انتشار این‌گونه اخبار و سخنان و نامه‌ها حتی در صورت صحت نیز نتیجه‌یی جز دل‌گیری عموم مردم و شادی دشمنان به‌دنبال ندارد.

جوان: در مذمت جدل تند و علنی محمد یزدی و صادق آملی لاریجانی؛ مردم کجای دعوای شما هستند؟!... جدل تند و علنی این روز‌های دو فقیه شورای نگهبان با یکدیگر، مؤیدی بر این ادعاست که نه فقط آن هشدار سال ۹۱رهبری، بلکه بسیاری دیگر از اصول مسلم کشورداری را آقایان نه بلد هستند و نه علاقه‌یی دارند بیاموزند و به کار برند. شرایط کشور از لحاظ اقتصادی مناسب نیست و این موضوع را چه ناشی از عملکرد ضعیف دولتمردان بدانیم و چه ناشی از کارشکنی خارجی و چه هر دو، نباید باعث شود فراموش کنیم که این مردم دیگر ظرفیت باز شدن پنجره‌های جدید برای چالش را ندارند. باعث تأسف است، اما رؤسای قوه قضاییه سابق و اسبق را توصیه می‌کنیم تا اگر بحثی پیرامون «از کجا آورده‌ای؟»‌ها دارند، آن را از مسیر قانونی خود، یعنی دستگاهی که ۱۰سال بر مسند آن نشستند، پیگیری کنند و نه پشت بلندگو!... به توئیتر و تلگرام فیلتر شده بروید، سایت‌های معاند و فیلترشده را بخوانید و ببینید چگونه آبروی نظام برخاسته از آرمانهای اسلامی یک ملت و امام‌شان را حراج زده‌اید. ببینید با علنی و بزرگ‌سازی کردن اختلافاتی که نیازی نبود در این سطح و با این ادبیات مطرح شود، چگونه زبان طعنه زنان علیه رهبری و نظام و انقلاب اسلامی را دراز کرده‌اید

 

در روزنامه‌های باند روحانی نیز وجوهی از سرریزشدن این فضاحت به کل نظام اذعان شده است. برای نمونه به یک روزنامه نگاه می‌کنیم:

آرمان: حسین ابراهیمی، عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز: سخنانی که یزدی در مورد حوزه مجلل آملی بیان کردند را دیگران هم در حوزه گفته‌اند...کریمی رئیس شورای استفتائات دفتر مقام معظم: اگر رهبری یک نفر فدایی داشته باشد روحانی است. «برو کنار» گفتن به رئیس‌جمهوری را در درجه اول مجلس باید تشخیص دهد. این کار یزدی نیست و ربطی به او ندارد.

آرمان: محسن غرویان: مسأله‌یی که می‌شد با تذکراتی ساده به اتمام برسد و رسانه‌یی نشود، اما به اینجا ختم شد.

خمینی فرمودند من اگر قدرت داشتم هر از چند گاهی مراجع را کنار یکدیگر جمع می‌کردم که بنشینند و با هم یک چایی بخورند. این جمله ایشان واقعاً جمله‌ای تاریخی است... به‌نظر می‌رسد از بگومگوهای اخیر بیش از همه مقام معظم آزرده خاطر شدند؛ چرا که اینها شخصیتهایی هستند که به‌نحوی منصوب رهبری بوده و هستند و این‌که حریم‌ها بشکند برای ایشان سخت است.

 

فساد و ابعاد حیرت‌آور آن موضوعی است که در روزنامه‌های تمامی باندها دیده می‌شود

جهان صنعت: فساد در صنایع شیر ایران

جهان صنعت: لازم است این نکته نیز ذکر شود که نام علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ایران نیز اخیراً در پرونده زمین‌خواریها و ساخت و سازهای غیرمجاز لواسان عنوان شده است.گفته می‌شود عمده پرونده‌های ساختمانی و تخلفات جابه‌جایی پول‌ها در ساخت و سازهای غیرمجاز لواسان، به نام پسر سه ساله علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ایران ثبت شده است.

جوان: زاکانی: محمد حسین شیرعلی یکی از متهمین اصلی پرونده فساد کلان اقتصادی شرکت بازرگانی پتروشیمی در زمان وقوع جرم از مدیران وزارت اطلاعات بوده با سوءاستفاده از جایگاه خویش از برخی از مفسدان حمایت نموده و با تبانی با آنها خود نیز آلوده به فساد بوده و اینک از کشور متواری شده است.

رسالت: آیا سواحل دریا از تصرف نهادهای دولتی آزاد می‌شود؟ سواحل در بند دولت

 

یک روزنامه باند روحانی نسبت به پیامدهای فساد فراگیر در نظام هشدار داده است:

آرمان: یحیی آل اسحاق: بزرگترین اثری که در زاویه برخورد سیاسی و عدم برخورد با متخلف واقعی به جای می‌ماند، ضربه به اعتماد عمومی است که خطر بزرگی است... خطر اینجاست که تصور و وجدان عمومی این است که هر کار مثبتی هم که شکل بگیرد روی رابطه فساد شکل بگیرد که این خطرناک است.

 

ضرورت عقب‌نشینی از سیاست‌های منطقه‌یی و هشدار نسبت به انزوای منطقه‌یی در یک روزنامه باند روحانی دیده می‌شود:

آرمان: پیروز مجتهدزاده: تأمین امنیت خلیج‌فارس برای ملت ایران جنبه حیاتی دارد. بنابراین سیاست می‌بایستی از جنبه شخصی‌سازی خارج شده و باید در راستای رفاه و امنیت مردم کشور مان به‌کار برده شود... برای رسیدن به امضای پیمان عدم تجاوز میان ایران و کشورهای خلیج‌فارس می‌بایستی همان کاری را انجام دهیم که پیش از این انقلاب انجام دادیم. به‌گونه‌یی که با تمامی کشورهای عربی روابط خوبی وجود داشت. لذا باید بدانیم دنبال کردن برخی سیاست‌ها چه هزینه‌ای برای کشور خواهد داشت.

 

برخی از سایر بحرانها در تیترهای صفحات اول دیده می‌شوند:

آرمان: محسنی اژه‌ای: مردم نمی‌توانند تبعیض را تحمل کنند

ابرار اقتصادی: رئیس اتاق بازرگانی تهران: راه‌کارهای دولت برای جبران کسری بودجه تورم زاست

کیهان: سودجویی واردکنندگان لوازم التحریر، علت ورشکستگی نوشت‌افزارایرانی

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/23d9f2bd-3340-4f81-a278-835020e30b86"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات