728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی - سه‌شنبه ۲۳مهر۹۸

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

روزنامه‌های حکومتی در روز سه‌شنبه ۲۳مهرماه مهم‌ترین مطالب خود را در واکنش به سخنان روحانی در کنفرانس مطبوعاتی‌اش اختصاص داده‌اند. در کنار آن دود و دمهای اطلاعات بدنام سپاه در مورد نمایش دستگیری روح الله زم، مزدور ریزشی نظام، تحت عنوان ضربه بزرگ به سازمانهای اطلاعاتی غرب صفحات اول روزنامه‌های حکومتی را پر کرده است. کشمکش بر سر اف.ای.تی.اف و برخی از سایر بحرانهای داخلی و بین‌المللی رژیم از دیگر عنوانهای روزنامه‌های سه‌شنبه است:

 

روزنامه‌های باند ولی‌فقیه حرفهای روحانی در کنفرانس مطبوعاتی را به سخره گرفته‌اند:

کیهان: حسین شریعتمداری: اگر روحانی معتقدند که ۱۸میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰تومانی بر باد نرفته بلکه آن را به مردم داده‌اند، پس چرا هیچیک از دولتمردان و از جمله خود رئیس‌جمهور حاضر نیستند مسئولیت آن را برعهده بگیرند و هر یک از آنها تصمیم در این‌ خصوص را به گردن دیگری می‌اندازند؟! سیف و عراقچی اعلام کرده و می‌کنند و برای صحت آنچه می‌گویند، دلیل و سند می‌آورند و تأکید می‌کنند که ۱۸میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰تومانی را به دستور رئیس‌جمهور به این و آن داده‌اند... که نهایتاً نیز برباد رفته است.

رسالت: نه سؤالات چنگی به دل می‌زند نه جوابهای روحانی.گویی در این ۲۰ماهی که از آخرین نشست خبری رئیس‌جمهور گذشته دل و دماغی برای داغ شدن فضای رسانه‌ای وجود ندارد. وقت جلسه تمام می‌شود و بسیاری از سؤالات خبرنگاران از جمله سؤال ما بی‌پاسخ می‌ماند.

 

روزنامه‌های هم‌سو با باند روحانی نیز بر دروغ‌درمانیها و سؤالات فرمایشی در کنفرانس مطبوعاتی روحانی تأکید کردند:

آفتاب یزد: این مصاحبه‌های تشریفاتی که خبرنگاران تعیین می‌شوند و سؤالات مشخص دارند خیلی افکار عمومی را در این شرایط اقناع نمی‌کند، چون مردم تمام دغدغه‌شان آن چیزی است که به عینه در سیاست و بر سر سفره‌شان در حوزه اقتصاد می‌بینند.

جهان صنعت: اما اگر دیروز درباره حقوق شهروندی و مسئولیت رئیس‌جمهور درباره احقاق این حقوق سؤال نمی‌شد بعید به‌نظر می‌رسید که حسن روحانی برنامه یا اراده‌ای برای ورود به این مسأله داشته باشد چنان که در مقدمه سخنانش نیز از ورود به این‌گونه مسائل پرهیز کرد و ترجیح داد عمل نکردن به وعده‌هایش در این باره هم‌چنان مسکوت بماند... روحانی دیروز سخنی که برایش مسوولیت‌آور باشد نگفت یا دست‌کم اظهارات مسوولیت‌آور و وعده‌های تعهدآور را با اماواگرهای فراوان‌ بیان کرد مثل وقتی که از وی صریحاً پرسیده شد آیا ایران گام چهارم را برمی‌دارد؟ او ترجیح داد این سؤال را نشنیده بگیرد و از جواب دادن به آن خودداری کند

آرمان: از نظر روحانی نه مشکل و مسأله‌یی در سیاست خارجی ایران وجود دارد و نه ایران با کشورهای همسایه‌اش در اختلاف و تنش به‌سر می‌برد و نه سایه درگیری در اطراف کشور وجود دارد و نه تحریم‌ها که معلول دشمنی با غرب هستند، اقتصاد ایران را با دشواری مواجه کرده‌ است. نه صف‌های طولانی در برابر سفارتخانه‌های کشورهای غربی از سوی ایرانیان تحصیل‌کرده و نسل‌های بعد از انقلاب تشکیل شده و نه شکاف طبقاتی رو به افزایش است و نه فساد هر روز ابعاد تازه‌یی پیدا می‌کند... و نه هیچ مشکل و مسأله دیگر... روحانی امیدوار است با این‌گونه سخن گفتن اسباب رضایت خاطر برخی گروهها را فراهم آورد.

ابتکار: سخنان روز گذشته رئیس‏ جمهور پرداختن به موضوع قیمت سوخت بود که تلویحاً گفته شد اگر بنا بر افزایش قیمت باشد، پول آن نه صرف بودجه دولت که باید در جیب مردم برود. گزاره‏ای که ناخودآگاه ذهن افکار عمومی را به سمت چاهی می‏برد که رئیس‏ جمهوری پیشین با هدفمندی یارانه‏‌ها برای اقتصاد حفر کرد.

 

در روزنامه‌های هر دو باند حاکم به فساد حکومتی در توزیع کتب درسی اذعان شده است:

آرمان: تخلف برخی مسئولان در توزیع کتب درسی/ والدین سراغ بازار آزاد نروند

جوان: با سپری‌شدن بیش از سه هفته از آغاز سال تحصیلی جدید هنوز بسیاری از دانش‌آموزان کتب درسی به دستشان نرسد و والدین ناگزیر شوند برای پیدا کردن کتاب‌های درسی فرزندانشان راهی بازار‌های آزاد شوند و کتاب‌های درسی را به چهار برابر قیمت اصلی تهیه کنند! بنا‌ به تأکید رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی کشور، شکل‌گیری این بازار سیاه هم مانند بازار‌های سیاه دیگر از تخلفات برخی مسئولان حکایت دارد.

 

در روزنامه‌های هر دو باند حاکم گریز از پذیرش لوایح مربوط به اف.ای.تی.اف دیده می‌شود:

همدلی: علی بیگدلی: ایجاد شرایط سخت‌گیرانه گسترده برای اجرایی شدن موضوع اینس‌تکس توسط اتحادیه اروپا و نیز وضعیت فعلی برجام، باعث شده که عملاً ارزش این چهار لایحه برای اروپا هم معنا و مفهوم پیشین را نداشته باشد. بنابراین این موضوعات نه برای ایران و نه برای اروپا اهمیت و کارآیی گذشته را ندارد...با تهدید اروپا مبنی بر این‌که اگر ایران گام چهارم را بردارد، اروپا هم به‌طور کامل از برجام خارج خواهد شد، می‌توان پایان برجام را در آینده نزدیک مشاهده کرد. همان‌طور که گفته شد با نبودن بسترهایی چون برجام و اینس‌تکس، دیگر صحبت کردن از موضوعاتی چون پالرمو، اف.ای.تی.اف و همچنین سی.اف.تی عملاً بی‌مورد بوده و برای هیچ‌کدام از طرفین کارآیی ندارد. بنابراین تأیید یا رد این موضوعات هم دیگر هیچ نتیجه‌یی در برنخواهد داشت.

 

کیهان: غلامرضا مصباحی مقدم: با تأیید این خبر که بررسی دو لایحه پالرمو و سی‌اف‌تی در مجمع تشخیص مصلحت نظام متوقف شده است اظهار کرد: از آنجایی که تحریم‌های آمریکا شامل حال هر گونه دور زدن تحریم هم می‌شود، پالرمو و سی‌اف‌تی موجب می‌شود که آمریکا به‌راحتی بتواند دور زدن تحریمها را کشف کند. ما که نمی‌توانیم با دست خودمان تحریم‌ها را برای خودمان تشدید کنیم.

 

برخی از سایر بحرانهای رژیم در روزنامه‌های هر دو باند دیده می‌شود:

آرمان: احمد توکلی: فساد بیشتر از آن است که تصور می‌کردیم

ایران: سود ۱۲۵۰میلیارد تومانی دلالآن گندم

جوان: تنزل ۱۰پله‌ای شاخص رقابت‌پذیری

همدلی: اعتراض دانشجویان پلی‌تکنیک به مشکلات این دانشگاه: دانشگاه پولکی نمی‌خواهیم

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f2e12376-bb61-4def-a486-3534e1414a45"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات