728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی – پنجشنبه ۱خرداد ۹۹

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

روزنامه‌های حکومتی در روز اول خرداد، صحنه بروز شکافها از رأس تا بدنهٔ نظام شده‌اند. روزنامه‌های باند مغلوب و هم‌سو با روحانی رو در روی خیز خامنه‌ای برای تشکیل دولت جوان حزب‌اللهی، علم تحزب و سپردن حاکمیت به احزاب بلند کرده‌اند.

ابتکار نوشته است: «برای شکل‌گیری احزاب قدرتمند در کشور نیاز است تا فضای سیاسی برای بروز گفتمانهای متکثر در سپهر سیاسی باز باشد».

و آرمان هم نوشته است: سخنان روحانی «که خواهان به‌وجود آمدن چند حزب قدرتمند به جای دهها حزب بود و راه نجات کشور را حزبی شدن جامعه دانست باید توسط اصلاح‌طلبان جدی گرفته شود».

با اتمام تاریخ مصرف مجلس فعلی آخوندی صفحات روزنامه‌ها محل تسویه حساب‌های باندی شده است. نیش و کنایه‌های لاریجانی به شورای نگهبان ارتجاع، و پاسخ شورای نگهبان ارتجاع به او صفحات روزنامه‌ها را پر کرده است. فاش‌گویی فلاحت‌پیشه عضو کمیسیون امنیت مجلس و پاتک باند خامنه‌ای هم از همین مقوله است.

همشهری به‌نقل از فلاحت‌پیشه نوشته است: «زمانی که به سوریه رفتم عده‌یی گفتند هزینه درست کردم، ولی باز هم تکرار می‌کنم ما شاید ۲۰ تا ۳۰میلیارد دلار به سوریه پول دادیم و باید از سوریه پس بگیریم. پول این ملت آنجا هزینه شده است.

چرا خیلی‌ها نگران شفافیت مالی هستند؟ به‌هرحال در این مملکتی که بیش از همه دنیا خبر از اختلاس می‌رسد، هر روز دادگاه مفاسد داریم...».

و پاسدار حسین شریعتمداری در کیهان پاسخ داده: «فلاحت‌پیشه، در مصاحبه‌یی که بلافاصله با استقبال گسترده رسانه‌های دشمن رو‌به‌رو شد، ادعا کرده است: «ما شاید ۲۰ تا ۳۰میلیارد دلار به سوریه پول دادیم و باید از سوریه پس بگیریم!

فلاحت‌پیشه اگر چه عضو کمیسیون امنیت ملی بوده است ولی این‌گونه اظهار ‌نظرهای غیرکارشناسی و عوامانه از ایشان دور از انتظار نبوده و نیست. اما، اظهار‌نظر اخیر وی را به سختی می‌توان مانند موارد قبلی به «کم‌دانی» و نگاه «عوامانه» او نسبت داد!

ادعای ایشان در حالی است که آمریکا مدعی است که ایران ۱۶میلیارد دلار در منطقه هزینه کرده است!».

ضدو نقیض‌گویی در مورد کرونا موضوع مشترک روزنامه‌های حکومتی است.

ستاره صبح به‌نقل وزیر بهداشت نوشته است: «جمعیتی از کشور که هنوز به بیماری ناشی از ویروس کرونا مبتلا نشده در خیلی از جاها بالای ۹۰درصد است و اگر اتفاق جدیدی بیفتد و این گرفتاری باعث خیز جدید بیماری در کشور شود، مهار آن برای ما بسیار نفس‌گیر است».

اعتماد هم نوشته است: «نکته عجیب، سکوت طولانی‌مدت مسئولان حوزه سلامت استان تهران از بابت اعلام آمار مبتلایان است. در حالی که وزارت بهداشت از ۴فروردین‌ماه اعلام تفکیک استانی بیماری را متوقف کرد اما تا امروز مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی در تمام استانها غیر از تهران، روزانه یا به تناوب از وضعیت استان خود گزارش داده و آمار ابتلا، فوت و بهبودی‌های جدید را اعلام کرده‌اند.

اما مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی در استان تهران تا امروز از اعلام هر گونه آمار از بابت تعداد مبتلا، فوت یا بهبود یافته خودداری کرده‌اند».

خوابیدن باد حباب بورس موضوع مورد اذعان روزنامه‌های هر دو باند حاکم است. وطن امروز در زیر تیتر «بورس نزولی شد» نوشته است: «بورس تهران در پایان معاملات روز گذشته شاهد کاهش ۱۵هزار و ۸۳۸ واحدی بود».

آرمان هم از باند مغلوب در زیر عنوان «افت دوباره شاخص بورس» نوشته است «شاخص کل بورس که پس از یک دوره ریزش روز گذشته در ادامه همین حرکت تعدیلی، به رقم ۹۸۶هزار و ۲۵۹واحد افت کرد».

بحرانهای اقتصادی اجتماعی موضوع مشترک روزنامه‌های هر دو باند حاکم است. هر باند، رقیبش را به‌عنوان مسبب اوضاع معرفی کرده و به این ترتیب به‌صورت جمعی تصویر جامعی از نظام دزد و ناکارآمد ارائه داده‌اند.

سیاست روز نوشته است: «پیمان جبلی معاون برون‌مرزی رسانه ملی بر لزوم درک صحیح مسئولان مربوطه از ظرفیت، اهمیت و حساسیت رسانه‌های برون‌مرزی صدا و سیما تأکید کرد و از دستگاه‌های تصمیم‌گیر درباره بودجه ارزی رسانه ملی که با تصمیمات غلط زمینه قطع شبکه برون‌مرزی الکوثر از ماهواره یوتلست، به‌دلیل انباشت بدهی را فراهم کردند، انتقاد کرد».

رسالت به‌نقل از حسینی‌کیا عضو مجلس آخوندی نوشته است: «نزدیک به دو و نیم تریلیون پول در دست مردم است که نتوانستیم آن را به سمت تولید و اشتغال ببریم و این سرمایه هر روز به بازارها از جمله مسکن، ارز، طلا و خودرو وارد و به‌دلیل نبود زیرساخت، تمام بازارها را ویران می‌کند. شدت ضربه آن در نوسان اما به هم ریختن بازار حتمی است». و در ادامه با اشاره به دزدیها افزوده است: «زمانی که انبارهایی با موجودی ۳هزار خودرو کشف می‌شود، مشخص است یک شبکه مافیایی وجود دارد که خودروی تولیدی به‌جای ورود به بازار، طور دیگری از خودروسازی خارج می‌شود. بنابراین شبکه مافیایی نیز در این نوسانات دخیل است».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/53b16c20-cd33-4dbc-9c3b-42b62d7c4100"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات