728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی - پنجشنبه ۲مرداد ۹۹

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

روزنامه‌های حکومتی دوم مرداد هم‌چنان در تلاش برای لاپوشانی شکست رژیم در رسیدن به اهدافش در جریان سفر نخست‌وزیر عراق به ایران هستند. برخی پیروز جلوه دادن نظام را با دود و دم وجهه همت قرار داده و برخی مثل کیهان خامنه‌ای با چنگ و دندان نشان دادن تروریستی تلاش کرده‌اند برای نظام اقتدار بتراشند.

کیهان در یادداشت روزش به قلم پاسدار سرتیپ سعدالله زارعی از جمله نوشته است: «تأکیدهای پی‌درپی (خامنه‌ای) در دیدار با نخست‌وزیر عراق بر شرور بودن آمریکایی‌ها، این پیام را هم به‌صورت قاطع به طرف آمریکایی و متسامحین عراقی منعکس کرد که ایران حضور نظامی آمریکا در عراق را تحمل نمی‌کند و توان خود را برای اخراج آن از این کشور به کار می‌گیرد».

روزنامه همشهری هم توئیت پاسدار شمخانی را طوری انعکاس داده که گویی تازه متوجه مرگ پاسدار سلیمانی شده و آمریکا را تهدید کرده است: «هشدار صریح شمخانی | ترامپ اعتراف کرد؛ انتقام سخت‌تری در راه است».

روزنامه شرق هم ضمن یادآوری انتظار رژیم از نخست‌وزیر عراق برای جوشکاری روابطش با عربستان با طرح این سؤال که: «آیا روابط میان (نظام) و عربستان با وجود ابراز تمایل از سوی (نظام)، در کوتاه‌مدت قابل ترمیم است؛ ؟ ». و پاسخ داده است: «مسأله اصلی اختلاف عمیق دیدگاه عربی- (با نظام) در مسأله اسراییل است». این روزنامه در ادامه به تنها چیزی که از رابطه با عراق عاید رژیم می‌شود اشاره کرده و نوشته است: «به‌نظر می‌رسد در این شرایط بتوان به تفاهمی برای ادامه روابط بازرگانی و رفت و آمد زوار بدون دخالت ارز خارجی بر مبنای محاسباتی معادل دلار یا یورو در روز قطعیت معامله دست یافت».

در روزنامه‌های باند خامنه‌ای و روحانی مطالب زیادی اندر فواید قرارداد میهن برباددهٔ رژیم با چین نوشته‌اند، اما برخی روزنامه‌های باند مغلوب در دعوای باندی به پاره‌یی از واقعیتها اعتراف کرده‌اند.

مردم‌سالاری از جمله نوشته است: «بیم امروز افکار عمومی نسبت به تجربه تلخ سخنرانیهای داغ و امیدبخش مقامات در قضیه برجام و تعهدات ٢٥ساله و نتیجه تلخ‌تر آن است که مردم حضور ذهن دارند و نسبت به کارآمدی دولت برای بهبود شرایط و تأمین منافع ملی آن‌گونه که ادعا می‌کند» برد برد «تردید دارند و اعتماد ندارند!».

جهان صنعت هم نوشته است: «در میان استدلال‌های موافقان همکاری بلندمدت با چین، هسته مرکزی این دیدگاه مشترک این است که اگر (نظام) و چین قراردادی با ویژگی‌های آنچه از سوی وزارت امور خارجه منتشر شده ببندند نظام سیاسی آمریکا تضعیف می‌شود و رژیم تحریم‌های آمریکا را نابود می‌کند. به‌نظر می‌رسد اگر همه قوت این قرارداد احتمالی با چین در این مقوله خلاصه شود چینی‌ها در پنهان و خلوت خود بسیار شاد خواهند شد که (نظام) در بدترین وضعیت و در حالی که تحت شدید‌ترین فشارها قرار دارد دنبال نجات‌دهنده می‌گردد و از سر استیصال به چین پناه برده است. در این شرایط قدرت چانه‌زنی (نظام) کاهش می‌یابد و اگر کار به جایی برسد که قرارداد واقعاً منعقد شود این به زیان (نظام) خواهد بود».

روزنامه‌های باند خامنه‌ای تمامی بحرانهای موجود، از کرونا تا اقتصادی را بر سر باند رقیب سرشکن کرده‌اند.

رسالت نوشته است: «گویا دولت تدابیر خاصی برای مقابله با شیوع این ویروس در نظر نگرفته است. گویا دولت تدابیر خاصی برای مقابله با شیوع این ویروس در نظر نگرفته است.

گویا سیاست آقایان به‌ویژه رئیس‌جمهور، بر مبنای دست‌کم یک‌بار ابتلای هر فرد به این ویروس است. پیش‌فرض‌های آقایان که مدعی هستند تمام مردم باید یک‌بار به کرونا مبتلا شوند با این حجم از مقابله و هزینه معنا ندارد! این تئوری درست و علمی نیست و امیدوار هستم رئیس‌جمهور صحبت خود را تصحیح کند».

کسب و کار هم به‌نقل از رزاقی اقتصاددان از باند خامنه‌ای نوشته است: «در حال حاضر نظام بانکی با تولید همراه نیست و تولید کرونازده نیاز به حمایت دارد.

هر روز خبر تعطیلی یک کارخانه را می‌شنویم یا شاهد تعدیل نیرو و کاهش ظرفیت مراکز صنعتی کشور هستیم

در شرایطی قرار داریم که مسئولانی در سمتهای اجرایی حضور دارند که از خود رفع تکلیف می‌کنند. آنها زمینه ورشکستگی تولید در ایران را رقم زدند و امروز به هیچکس پاسخ نمی‌دهند». این روزنامه حکومتی در ادامه ناگزیر به بحران بی‌راه‌حلی در نظام اذعان کرده و افزوده است: «اساساً ریشه تمام مشکلات داخلی کشور در بعد اقتصادی و معیشتی ناشی از عدم مدیریت، نبود نظارت و فقدان یک برنامه و راهبرد اساسی در تقابل با مشکلات است که تولید را نیز نشانه رفته است».

تقسیم کرسی‌ها در مجلس ارتجاع سر و صدای محافل سهم خواه نظام در هر دو باند را در آورده است.

آرمان به‌نقل از محمد مهاجری از باند خامنه‌ای نوشت: ««با انتخاب شبهه‌ناک

مهرداد بذرپاش به ریاست دیوان محاسبات، شان مجلس یازدهم باز هم پایین‌تر آمد. مبارک باد سهم پایداریچی‌ها!

منتظریم با سهم دادن به زاکانی در انتصاب وی به ریاست مرکز پژوهش‌ها یک گام بلند دیگر برای تنزل جایگاهه مجلس برداشته شود. چه می‌کنه این قالیباف!». آرمان در ادامه نوشته است: «ظاهراً برنامه مشترک پایداریها و احمدی‌نژادی‌ها به‌خوبی در حال اجراست!».

جهان صنعت از باند مغلوب هم در مطلب طنزش نوشته است: «وقتی مهرداد بذرپاش با بورسیه رانتی و معدل ۹۹/۱۲ میشه رئیس دیوان محاسبات دیگه چی‌رو می‌شه باور کرد! مهم‌ترین محاسباتش رو زمانی که مدیرعامل سایپا بود در مورد قیمت و کیفیت این خودرو انجام داد و نتایج این محاسبات رو داریم در کف خیابون و جاده‌ها می‌بینیم. البته آخرین محاسبه‌ای که انجام داد بسیار دقیق بود و جواب داد و اون محاسباتش در مورد چگونگی رسیدن به صندلی دیوان محاسبات بود که از حق نگذریم از دقت بالایی برخوردار بود و به هدف خورد.

تازه علیرضا زاکانی هم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شد. به شخصه از فردا کار و زندگیم رو تعطیل می‌کنم و منتظر گزارشهای مرکز پژوهش‌های مجلس می‌مونم. پژوهش‌های جذابی در راه خواهند بود».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/74e2b136-3766-4708-90c9-98f063649e71"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات