728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی - چهارشنبه ۱ آبان۹۸

گزیده روزنامه‌های حکومتی
گزیده روزنامه‌های حکومتی

موضوع مشترک روزنامه‌های حکومتی روز چهارشنبه اول آبان انعکاس حرفهای جهانگیری است که خطاب به آخوندهای حکومتی گفته است FATF در جلسه سران سه قوه تصویب شده و به تایید خامنه‌ای هم رسیده است. در کنار آن ادامه حملات باند خامنه‌ای به روحانی به خاطر حرفهایش در ۲۴ مهر دیده می شود. تحولات منطقه و بحرانهای اقتصادی از دیگر موضوعات روزنامه های اول آبان است.

 

روزنامه های باند خامنه‌ای حرفهای جهانگیری را انعکاس داده اند و به جهانگیری و روحانی حمله کرده اند:

کیهان:‌ اسحاق جهانگیری، در جلسه هم‌اندیشی با علما و روحانیون در اظهارنظری تأمل‌برانگیز گفت: با توجه به تصویب لوایح FATF و CFT در جلسه سران سه قوه و تایید رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام هرچه سریع‌تر این لوایح را تصویب کند.

این ادعا در حالی است که رهبر به هیچ عنوان لوایح مرتبط با FATF را تایید نکرده‌اند... اقدام غیراخلاقی و رفتار دوگانه این طیف پس از اعلام نظر صریح رهبر معظم انقلاب در مورد لوایح زیان‌بار مرتبط با  FATF نشان داد که این جریان نه مصلحت و منافع مردم و کشور بلکه اهداف دیگری را دنبال می‌کنند... رحمانی فضلی در اظهارنظری تأمل‌برانگیز گفته است آیین‌نامه‌های مورد نیاز برای FATF در دولت تصویب شده و تا چهار ماه آینده مسئله باید پیگیری شود.

این در حالی است که لوایح خسارت‌بار مرتبط با FATF به تایید شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام نرسیده است. اظهارنظر قابل تأمل وزیر کشور در حقیقت ایستادگی مقابل قانون است.

کیهان:  باید مراقب بود که دیگر خدای نخواسته مسئولی ‌اشتباه نکند و برجام دیگری را روی دست ملت نگذارد و صدها سال ایران را به عقب برنگرداند و دیگربار، مایه و سود را با هم نسوزاند و مردم را بدهکارِ تقریبا هیچ و پوچ نکند. در این حال، حسن روحانی، در آیین آغاز رسمی سال تحصیلی دانشگاه‌ها سخنانی را بیان نمود که جای تعجب و تحیر و تحسر دارد... متهم کردن نظام، به اتهام ناروا و طرح همه‌پرسی پوششی، ناراحت‌کننده است... نه نیازی به وادادگی است و نه احتیاجی به جنگ و نه حاجتی به دوقطبی‌سازی جنگ و صلح و ماهیگیری انتخاباتی. دشمن به زانوی لرزان طمع می‌کند.

عصرایرانیان: از تعیین تکلیف جهانگیری برای مجمع تشخیص مصلحت، تا زیر پا گذاشتن قانون اساسی!  تکرار ماجرای برجام این بار در تصویب لوایح FATF

رسالت: مصطفی میرسلیم: برای ما در شرایط تحریم ظالمانه‌ای که قرارگرفته‌ایم نه تنها ورود در این میثاق‌ها کمکی به رفع تحریم نمی‌کند بلکه راه را برای اثربخشی تحریم‌ها هموارتر می‌کند.

امید بستن به این نوع میثاق‌ها که پشت پرده همه آنها آمریکا است و اروپا پادویی آن را می‌کند در شرایط کنونی حُسنی برای ما ندارد ولی متأسفانه عده‌ای هنوز و علی‌رغم عهدشکنی آمریکا و بدقولی اروپا چشم امید به آنها دارند

سیاست روز: اختیاراتی که رئیس جمهور بارها از آن سخن گفته و از کمبود آن گلایه کرده چیست؟ چرا آقای روحانی درباره این موضوع روشن سخن نمی‌گوید تا همگان به ویژه افکار عمومی از این کمبودها آگاه شوند؟

 

در روزنامه های همسو با باند روحانی از ضمن انعکاس حرف جهانگیری از حرفهای روحانی در مورد رفراندم و بن بست ۴۱ساله نظام دفاع کرده اند:

همدلی: بلاتکلیفی لوایح FATF ادامه دارد؛ اصرار دولت، انکار مجمع

ستاره صبح: تصویب و یا عدم تصویب لوایح FATF می‌تواند در کوتاه‌مدت اثر مثبت یا منفی بر اقتصاد و زندگی مردم داشته باشد؛ چراکه این موضوع باید در سطح نخبگان حکومتی حل می‌شد و به سطح جامعه انتقال پیدا نمی‌کرد، اما اکنون این لوایح دغدغه افکار عمومی است؛ زیرا بحث پیچیده و کارشناسانه FATF به سطح رسانه‌ها و افکار عمومی کشانده شده،

ستاره صبح: غلامرضا مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به سخنان جهانگیری گفته است: «در موضوع تصویب این لوایح تابع نظر رهبری هستیم».

ابتکار: جهانگیری گفت: «خوب است مردم در جریان همه امور از جمله مذاکرات درون دولت،‌ مجلس،‌ شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گیرند و مطلع شوند. با توجه به تصویب لوایح FATF و CFT در جلسه سران سه قوه و تایید مقام معظم رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام هر‌چه سریع‌تر این لوایح را تصویب کند. وی ادامه داد: نمی‌توان دست و پای فردی را بست و از او خواست تا در دریا شنا کند».

 

برخی از بحرانهای دیگر رژیم در روزنامه های چهارشنبه دیده می شود:‌

جوان: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: «وزارت خارجه هنوز وارد جنگ اقتصادی نشده است»

ستاره صبح: حسن عابدی جعفری وزیر اقتصاد دوران جنگ گفت: «اگر از اقتصاد تولید داخلی بعد از دوران جنگ حمایت می‌شد و واردات کاهش می‌یافت اکنون ایران مانند ژاپن بود».

مردم سالاری: طبق اعلام مرکز آمار، در فصل بهار امسال نرخ تورم ۳۷.۶ درصد و تورم خوراکی‌ها ۵۶.۴ درصد بوده است.

آفتاب یزد: طی ۴۰ سال گذشته مشکلات ساختاری نظام بانکداری باعث شده تا بانکها به جای هدایت نقدینگی به تولید تنها بنگاهداری کنند و پولهای سرگردان مردم سمت خرید ارز نرفته تا این را به سمت صنایع سوق دهند. به این خاطر بسیاری از صنایع ما در بخشهای مختلف تعطیل شدند ودولت از آنها حمایتی نکرد.

 

در روزنامه های همسو با روحانی برخی از اعترافات در مورد ناکارآمدی و ترفندهای این باند دیده می شود:

آرمان: «رئیس‌جمهور در این نزدیک به ۷سال اکنون یادش افتاده که حافظ و مجری قانون اساسی است؟ آیا این یک بازی ژورنالیستی نیست؟ چطور اکنون به این فکر افتاده که این موضوع باید مورد بررسی قرار بگیرد؟... جالب است که احمدی‌نژاد و رئیس دولت اصلاحات نیز اواخر دوره کاری خود به یاد این موضوع افتادند».

همدلی: «‌زیدآبادی گفت: آنچه که به عنوان جریان اصلاح‌طلبی الان هست نه استراتژی منسجمی دارد، نه اهدافش روشن است و نه توانسته اهدافش را مشخص کند...آنچه که جریان ‌اصلاح‌طلبی می‌نامیم نه تنها ابتکار عملی ندارد، بلکه مشکل‌گشا و به معنایی در نقش پیشمرگ جناح مقابل در حال نقش بازی است»...

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f001188b-5d1f-4248-9e75-8690ae470248"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات