728 x 90

مروری بر رسانه‌های حکومتی -چهارشنبه ۳مهر ۹۸

مهمترین مطالب وعنوانهای روزنامه های حکومتی
مهمترین مطالب وعنوانهای روزنامه های حکومتی

روزنامه‌های حکومتی در روز سوم مهر اغلب عنوانها و مطالب خود را به سفر روحانی به نیویورک و بیانیه سه کشور اروپایی در محکومیت حمله رژیم به تأسیسات نفتی عربستان اختصاص داده‌اند. در کنار این مطالب بازتاب انزوای رژیم در درون خودش دیده می‌شود.

 

در روزنامه‌های باند ولی‌فقیه در واکنش به بیانیه سه کشور اروپایی، به باند روحانی حمله کرده‌اند

 

کیهان:‌کلید تدبیر در تهران گم شده در نیویورک دنبالش نگردید

 

کیهان:‌ ظریف وزیر امور خارجه در نیویورک گفته است شاخه زیتون روی میز است. ظریف! ترامپ و ماکرون و جانسون زبان شاخه زیتون را می‌فهمند؟! سه کشور اروپایی طرف قرارداد ایران در برجام بیانیه رسمی ‌داده و در قضیه حمله به آرامکو، ایران را متهم کرده‌اند.

کیهان: یکی از علت‌های رفتار گستاخانه اعضای اروپایی برجام به این دلیل است که آنها به این نتیجه رسیده‌اند که دولت روحانی، فقط یک برنامه دارد و آن چیزی نیست جز «حفظ برجام به هر قیمت».بنابراین طرف اروپایی در حالی که جنازه برجام بر روی زمین است، از توافق جدید صحبت می‌کند!

کیهان: حسین شریعتمداری: ملاقات روحانی با ماکرون ساعتی پس از آن صورت گرفت که فرانسه، انگلیس و آلمان با صدور بیانیه‌یی مشترک و بی‌آن که هیچ سند و نشانه و یا قرینه‌ای داشته باشند، ایران را مسئول حمله به تأسیسات نفتی عربستان اعلام کرده بودند. کمترین انتظار از روحانی این بود که برای حفظ حرمت و عزت ایران اسلامی از ملاقات با رئیس‌جمهور فرانسه خودداری کند.

 

رسالت: چندهفته‌یی است که روحانی و حلقه اطرافشان، زمزمه مذاکره سر می‌دهند و حتی روز گذشته، با برخی رؤسای اروپایی دیدار کرده است.

همانها که، ایران را عامل حمله به تأسیسات آرامکو معرفی کردند و علیه کشور مان بیانیه دادند.

رفتارهای اخیر رئیس‌جمهور در حوزه سیاست خارجی، جداً قابل‌فهم نیست...

 

رسالت:‌مهدی محمدی:‌ «احتمال دیدار حسن روحانی با دونالد ترامپ بسیار ضعیف است، مگر این‌که رئیس‌جمهور قصد انجام ریسک بی‌سابقه‌ای داشته باشد که تبعات داخلی بسیار جدی برای او خواهد داشت... جانسون اعلام کرده خواهان توافق جدیدی با ایران است. این همان چیزی است که ترامپ نیز مطرح کرده است... اگر آمریکا نیز به برجام برگردد نباید درباره یک توافق جدید مذاکره کرد، چون یک توافق جدید عملاً به‌معنای این خواهد بود که آمریکا تعهدات ایران را وسیع‌تر و بلندمدت‌تر می‌کند، بدون این‌که فشارها بر ایران کاهش محسوسی پیدا کند».

 

وحشت از اجماع جهانی علیه رژیم و پیامدهای آن در روزنامه‌های هر دو باند حاکم دیده می‌شود. روزنامه‌های هم‌سو با روحانی، باند رقیب را مسبب این انزوا دانسته و تلویحا پیشنهاد مذاکره و عقب‌نشینی داده‌اند:

 

فرهیختگان: بیانیه تروئیکا میخ آخر بر تابوت اعتماد به اروپا؛ این بیانیه‌ایران را به استفاده غیر‌صلح‌آمیز از صنعت موشکی خود متهم کرده و از همین مسیر هم تلاش کرده اجماعی علیه صنعت موشکی ایران و لزوم مذاکره برای محدود‌شدن آن را فراهم کند.

 

جهان صنعت:‌ مهم‌ترین پیامی که از اجماع ضد‌ایرانی محافل عربی و اعضای اروپایی برجام مخابره می‌شود آن است که حلقه محاصره و پروژه آزار و ایذای ایران تنگ‌تر می‌شود.

 

آرمان: علی بیگدلی: با صدور بیانیه سه‌جانبه طرف‌های اروپایی تا حدودی متأسفانه فضای عمومی ناظر بر مجمع تغییر کرد.

انتشار این خبر هم امتیازی به عربستان بود و هم این‌که آن حلقه ائتلاف بین‌المللی و اجماع جهانی که ترامپ به‌دنبال آن بود تا حدودی شکل گرفت. همچنین تا حدودی صدور این بیانیه باعث ایجاد فاصله میان ایران و اتحادیه اروپا شد.

 

آفتاب یزد: مهدی مطهرنیا: حمله به پهپاد آمریکایی با فرمان جنگ او روبه رونشد، بلکه وی زمینه‌های گوناگونی را برای صبر در ارتباط با تهران در خلیج‌فارس دنبال کرد تا بتواند شرایطی را فراهم کند که ارو پای رودرروی ایالات متحده در کنار ایالات متحده قرار گیرد؛ اتفاقی که در بیانیه تروئیکای اروپایی علیه ایران رخ داد. اکنون نیز باید به این نکته توجه داشت که او اگر ‌چه از جنگ سخن نمی‌گوید و همواره بر آن است که در ارتباط با ایران زمینه‌هایی را فراهم کند که جامعه بین‌المللی، آمریکا را به‌عنوان یک کنشگر خواهان جنگ نداند، اما این کشور همه شرایط ایجاد فشار بیشتر به ایران تا مرز رودررویی نظامی را ایجاد خواهد کرد و بدین ترتیب تلاش می‌کند تا جامعه بین‌المللی را نیز در این راه همراه خود کند.

 

آرمان:‌قاسم محبعلی مدیر کل پیشین وزارت‌خارجه: باید تشنج‌زدایی صورت بگیرد، وضعیت اقتصادی ایران بهبود پیدا‌ کند، سرمایه‌گذاری در کشور صورت پذیرد، امکان فروش نفت ایران و دریافت پول‌های آن فراهم شود... لذا وظیفه دولت حل این مشکلات است نه این‌که صرفاً رئیس‌جمهور به سازمان ملل رفته سخنرانی کند، بازگردد و بگوید که سخنرانی خیلی شیک و زیبایی کردم

 

روزان: تروئیکای اروپایی در مسیر پیوستن به آمریکا

 

ستاره صبح: شرایط دیپلماتیک به زیان ایران شد؛ ایران یک طرف؛ غرب طرف دیگر

 

ستاره صبح: زمان نرمش میان ایران و غرب است

 

برخی از سایر بحرانهای رژیم در روزنامه‌های هر دو باند حاکم دیده می‌شود:

 

جوان: روایت مظاهری از شب شوم اقتصاد ایران: اجرایی شدن تخصیص دلار ۴۲۰۰تومانی به همه متقاضیان عاملی شد تا حجم زیادی از ذخایر ارزی کشور به هدر رود

 

آرمان:‌ وقتی سایر مؤلفه‌های اقتصادی از قبیل رکود، تورم و موضوعات بین‌المللی را کنار هم قرار می‌دهیم و در قالب یک فرمول اقتصادی می‌سنجیم، متأسفانه بوی ثبات به مشام نمی‌رسد. وضعیت بازار ارز هم، همیشه در طول بیست و اندی سال، این‌گونه بوده

روزان: هیچ، سهم زنان از تأمین اجتماعی

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2a45b0d6-806e-4afd-a7f8-ecf2576dbe5a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات