728 x 90

«مرگ بر دیکتاتور»

مرگ بر دیکتاتور
مرگ بر دیکتاتور

جمهوری رم در نیم قرن پیش از میلادمسیح، سه فرمانروای معروف داشت. یکی از آنها ژولیوس سزار بود. یکی دیگر کراسوس که در جنگ با اشکانیان کشته شد. پومپی فرمانروای دیگر هم، بر سر قدرت از سزار شکست خورد... و این‌چنین امپراتوری رم به‌دست دیکتاتور ژولیوس سزار تأسیس گردید. ده سال بعد دیکتاتور در سنای رم توسط سناتورها کشته شد (تاریخ امپراتوری رم).

مارک آنتونی دوست وفادار سزار، که نقش مهمی در سرکوب مخالفان وی داشت، خطابه‌یی تاریخی در رثای دیکتاتور ایراد کرد. در آن خطابه امپراتور یک انسان شریف، مردمی، حافظ امنیت کشور و پایه‌گذار غلبه و استیلا بر مناطق وسیعی از اروپا نامیده شد.

در قسمتی از خطابهٔ او آمده است: من بارها شاهد بودم که سزار تاج فرمانروایی را پس می‌زد. او اهل جاه‌طلبی نبود! (خطابه‌ٔ تاریخی مارک آنتونی در سوگ ژولیوس سزار)

کسی که با ریختن خون مخالفان و رقبایش و کشتار مردم دیگر سرزمینها به قدرت بلامنازع رسید و نخستین دیکتاتور رم نامیده شد، از سوی یکی از مهره‌های سپاهش فردی شریف، مردمی و مخالف با جاه‌طلبی معرفی شد!

 

آن‌هایی که شعار‌های ضد نظام می‌دهند معنای دیکتاتور را نمی‌دانند!

بنا به‌گفته مارکس تاریخ دوبار تکرار می‌شود که دومی کمدی و بازیگرش دلقک است اما در مورد پاسدار جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران، ملیجک دربار شاه قاجار تطابق بیشتری دارد. به‌خصوص این‌که درباره دیکتاتوری و نظام و مخالفانش اظهارنظر می‌کند. وی درباره قیام جوانان آگاه و شجاع میهن و به‌ویژه دختران و زنان آزاده که با دلیری و بی‌باکی در کف خیابان‌ها، جهانی را به حیرت و تحسین واداشتند، «حرفی» می‌زند که شایسته کرسی معاونت سیاسی بانکدار مرکزی تروریسم در دنیاست:

«اگر از کسانی که شعار‌هایی ضداین نظام می‌دهند پرسیده شود که معنای دیکتاتور چه بوده و چرا آن را با این انقلاب نسبت می‌دهی واقعاً جوابی ندارد که بگوید، چون شناختی نداشته و فقط اثرات جنگ ترکیبی بوده است» (مهر۷دی۱۴۰۱)

پرسش ساده این است که از کدام یک شناختی نداشتند؟

از نظام ولایت فقیه که در آن خودشان و حتی شاید پدران و مادرشان به دنیا آمده‌اند، در آن به مدرسه و دانشگاه رفته‌اند، صبح تا شب از نقش خمینی در کشتار «منافقین» و مخالفان و دگر اندیشان در دهه شصت شنیده‌اند؟

از جنگ هشت ساله با عراق و هزار میلیارد دلار خسارت و هزاران کشته بی‌کفن در بیابانها، صلح را دفن اسلام خواندن، ماتم دیدن؟ فقر و فلاکت و بی‌آیندگی جوانان را لمس کردن؟ یا از انهدام محیط‌زیست و غارت منابع زیر زمینی و هر چیزی را در بازارهای عالم به ثمن بخس فروختن و خرج بمب و موشک و نیروی نیابتی کردن؟

آیا آن جوانان از دیکتاتوری و استبداد دینی و ولایت انتصابی مطلقه فقیه بی‌اطلاعند؟ از نداشتن آزادی عقیده و بیان و تجمع بی‌خبرند؟

آیا از محکومیت‌های بین‌المللی به‌خاطر نقض فاحش حقوق دگراندیشان، زنان، اقوام، ادیان و مذاهب و... چیزی نشنیده‌اند؟... . از قتل‌عام زندانیان سیاسی، شکنجه‌ها و زندانهای مملو از زندانی و نبود ابتدایی‌ترین امکانات در زندانها چیزی به گوششان نخورده است؟

پاسدار دلقک از «جهاد تبیین» حرف می‌زند. در حالی که چهل سال است بخشی از سرمایه‌های کشور را خرج رادیو تلویزیون کرده و دهها کانال و شبکه صدها مؤسسه پوچ و بی‌خاصیت فرهنگی به سرکردگی آخوندهای دین‌فروش تأسیس کرده‌اند تا بگویند این نظام از سوی ماورا و آن سوی هستی نمایندگی دارد تا رعیت و صغیر را به راه بیاورد و اگر شد به‌زور آنها را به بهشت منتقل کند! و... آن‌وقت پس از این‌که دجالگریهایش ته‌کشیده، «رهبر معظم» باز می‌گوید نتوانستیم ماهیت دشمنانمان را به جوانان نشان دهیم؟! دشمنانی که از «آینده انقلاب اسلامی» خیلی خیلی ترسیده‌اند! و به‌همین خاطر جنگ ترکیبی راه انداخته‌اند و جوانان ایران از این ماجرا خبر ندارند! «دشمن، چون از آینده این انقلاب می‌ترسد، از جنگ ترکیبی برای پوچی مسیر این انقلاب استفاده می‌کند»!

آخوندهای دین‌فروش و تمامی دستگاه خلافت خامنه‌ای، دیگر آیه و حدیث و حادثهٔ دینی و... نمانده است که مورد سوء‌استفاده قرار نداده باشند، با این حال باز برای هزارمین بار خلیفه ارتجاع را با حضرت علی (ع) شبیه سازی می‌کنند و این‌که در آن زمان هم می‌پرسیدند مگر علی نماز هم می‌خواند؟! نفرین بر این دجالگری و ریا و سالوسی که از خمینی ملعون یاد گرفته‌اید و از فرط استیصال، مکرر در مکرر به‌کار می‌بندید و نامش را «جهاد تبیین»! می‌گذارید.

 

ساختار کلی نهاد سرکوب در جمهوری اسلامی

شاید غارتگران منابع یک ملت فرصت داشته باشند بخشی از اقدامات سپاه و بیت خامنه‌ای برای «جهاد تبیین» را ـ که در یک گزارش خارجی آمده است ـ ببیند.

در این گزارش از وزارت اطلاعات، سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران، سازمان حفاظت اطلاعات فرماندهی انتظامی ایران، سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضاییه، و سازمان حراست کل کشور به‌عنوان «دستگاههای چندگانه سرکوب» یاد شده و آمده است که با بررسی داده‌های بودجه ۱۴۰۱ «می‌توان رد بیش از ۱۰۷هزار میلیارد تومان را دنبال کرد که سهم نامشخصی از آن در اختیار دستگاه عظیم و غیرشفاف سرکوب حکومت ایران قرار می‌گیرد» (پایگاه داده باز ایران-۱آذر۱۴۰۱).

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7df4fc9c-3a79-41ef-b8ee-5d3ed34876a2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات