728 x 90

مغولان امروز تبهکارتر از اجداد دیروزشان

مغولان امروز
مغولان امروز

نظام ولایت مطلقه فقیه همواره با حکومت‌های مشابه نظیر نازی‌های آلمان، فاشیست‌های ایتالیا و فالانژیست‌های اسپانیا، مقایسه می‌گردد. کشتار مخالفان و قتل‌عام درمانی برای حل تضادهای لاعلاج، آواره کردن دگراندیشان و سرکوب زنان و اقلیت‌های گوناگون و از بین بردن همه تفاوت‌های طبیعی و انسانی برای اعمال سلطه و بسط قدرت سیاسی و غارت منابع ملی... با اقدامات دیکتاتوری‌های قرن بیستم قابل مقایسه است. هم‌چنین رژیم آخوندی و پاسداران سرکوبگرش را می‌توان با ایلغار وحشیانه مغولان سنجید؛ ایلغاری که در گذشته‌های دور هم باعث گردید کمر و بنیه یک ملت تاریخی و با فرهنگ بشکند و برای ده‌ها سال در عزای عزیزان و از دست دادن دست‌آوردهای تمدنی خویش سوگوار باشد.

 

مغولیت مدرن؛ تعریف دیگری از حکومت آخوندی

سبعیت و وحشیگری خامنه‌ای ـ رئیسی و نیروهای دژخیم‌شان، اذهان و افکار را متوجه تشابهات مغولان دیروز و امروز کرده است. آخرین نمونه آن هم اقتصاددان دلسوز ولایت فقیه است که با این مقایسه می‌گوید اگر دست به اصلاح و «افق گشایی»(؟!) نزنید دیگر نیستید تا نتایج جنایت‌ها و خیانت‌هایتان را ببینید.

محسن رنانی، اقتصاددان حکومتی، در مطلبی می‌گوید: «مغولان عصر جاهلیت، ساختمان‌ها را تخریب کردند و تن‌ها را به خاک و خون کشیدند اما به‌تدریج دست از خشونت برداشتند و متمدن شدند. آنگاه به ترویج فرهنگ و معماری و اقتصاد پرداختند... در این آمد و رفت مغولان دین و اخلاق مردم دست نخورده ماند»(دارایان ـ شهریور ۱۴۰۱)

اما دریغ و افسوس که حاکمان جدید و وارثان مغولان قدیم از بنیانگذاری خمینی تا خامنه‌ای و دولت‌های دست‌نشانده‌اش، نه تنها با ویران کردن دست‌آوردهای مادی و معنوی این سرزمین، خیمه ستم و غارت را برپاکردند بلکه اخلاق و دین و آیین مردمان را نیز ویران کردند و به این هم بسنده نکردند. با چکش تورم و سندان نقدینگی استخوان مردم را شکستند. با اره فقر، خانواده را به دو نیم کرده و با تبر فلاکت، خانه را از ریشه زدند.

محسن رنانی می‌افزاید: «مغولان مدرن با ابزاری نرم به نام تورم، نه تنها فقرا را که توان دفاع از خود ندارند، به فلاکت می‌کشانند، بلکه ارزش‌های انسانی و اخلاقی کل جامعه را نیز نابود می‌کنند». وی در ادامه اعتراف می‌کند که «از زمان خلقت حضرت آدم تاکنون، تنها ۲کشور، یکی شیلی و دیگری جمهوری اسلامی رکورددار طولانی‌ترین دوره(بیش از ۴۰سال) تورم ۲رقمی تاریخ هستند... در ایران اما ۴دهه تورم د۲رقمی، فقط حکومت و اقتصاد را به ورطه ورشکستگی نینداخته است، بلکه تورم بالا و مستمر، به‌عنوان مهم‌ترین دستاورد ملموس حکومت دینی، اخلاق و ایمان مردم را نیز به یغما برده است»(همان منبع).

 

هولاکوی جدید با دشنه تورم

از آثار ایلغار مغول‌گونهٔ آخوندها در ایران آن است که در یک سال حاکمیت رئیسی دامنه فقر و فلاکت در ایران گسترده‌تر شده است. نرخ تورم ماهانه در خرداد امسال به ۱۲.۶درصد رسید که از ۱۳۲۰ تابه‌حال کم‌سابقه است. نرخ تورم ماهانه مواد غذایی به ۲۶درصد رسید که مهیب‌ترین شوک مواد حیاتی در تاریخ اقتصادی معاصر ایران بوده است. همه می‌دانند این میانگین‌ها واقعیت را نشان نمی‌دهند. در طی یک ساله اخیر قیمت مواد غذایی صدها درصد! افزایش داشته است.

«روغن مایع در یک سال ۳۳۲درصد و روغن نباتی جامد ۲۷۱درصد، برنج ایرانی ۱۶۴درصد، سیب زمینی ۱۷۲درصد، ماکارونی ۱۶۹درصد، رب گوجه ۱۲۹درصد و پنیر ۱۲۶درصد رشد داشته است. میانگین قیمت مواد غذایی نسبت به خرداد ۱۴۰۰، ۸۳درصد رشد داشته است»(آرمان ۱۷شهریور ۱۴۰۱)

هلاکوی جدید می‌گوید دستمزدها ۵۷درصد افزایش یافته است. یعنی در برابر رشد ۳۰۰درصدی مواد غذایی با ۵۷درصد افزایش دستمزد بسازید! ولی نمی‌گوید قیمت دلار آزاد ۶۴۰درصد، قیمت دلار رسمی ۶۷۰درصد و قیمت مسکن ۷۴۰درصد رشد داشته است.

«این مناسبات از دریچه اقتصاد سیاسی مالیات‌ستانی هم قابل بررسی است. از سال ۱۳۹۶ تا فروردین ۱۴۰۱ مالیات بر درآمد مردم ۴۶۰درصد، مالیات بر مصرف مردم ۴۱۰درصد، مالیات بر بنگاه‌های تولیدی ۲۸۵درصد و مالیات بر مستغلات ۱۸۰درصد رشد کرده است»(دین و اقتصاد ۱۸شهریور ۱۴۰۱)

 

نبرد آخرین با هلاکو در خیابان

با جوشش خون مهسای امینی، اینک هزاران مهسا به‌همراه برادران و مادران کهنسال و پدران ستم‌دیده به خیابان‌های ده‌ها شهر ایران آمده‌اند تا با مغولان جدید بجنگند. نه برای کاهش تورم و کم‌شدن نقدینگی و به‌دست آوردن آذوقه یک شب خود، بلکه برای بیرون کردن اشغالگران عمامه‌دار و پاسداران خون‌آشام که مسبب تمام بدبختی‌ها و به‌یغما رفتن خون و شرافت ملتی هستند که در خیابان‌ها با هنر نبرد برای آزادی، اثری جاودانه خلق می‌کند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/81560272-c33e-40f5-8d80-1904b8e02bca"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات