728 x 90

مهم‌ترین عنوانهای روزنامه‌های حکومتی در روز یکشنبه 29بهمن ماه

گزیده روزنامه های حکومتی يكشنبه
گزیده روزنامه های حکومتی يكشنبه

در روزنامه‌های حکومتی در روز 29بهمن دود و دم در مورد سفر روحانی به هند بیشترین عنوانهای روزنامه‌های این باند را به خود اختصاص داده است. سایر عنوانها به بحرانهای گریبانگیر نظام و دعواهای باندی اختصاص یافته است:

افکار: مدیریت ضعیف نجفی در شهرداری تهران شایعات درباره کناره‌گیری یا عزل وی را تقویت کرد، شهرندار

اقتصاد پویا: عضو هیأت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی: برخی مفسدان مالی به منابع قدرت متصل هستند

اقتصاد ملی: انتقاد وزیر سابق اقتصاد از تصمیمات دولت: بی‌ثباتی و عدم توازن در بودجه

بهار: ورود مجلس به قلمرو زندانها

جهان صنعت: جریمه‌های تعزیراتی اثر ندارد؛ لبنیات روی دور گرانی

جوان: ریخت‌وپاش منابع آبی در بحران کم آبی!

خراسان: با مصوبه جنجالی مجلس صورت گرفت؛ 5/4میلیون هکتار اراضی ملی در معرض زمین خواری

شرق:‌ نوبخت: پشت گردانندگان مؤسسات اعتباری گرم بودـ برخورد مناسبی با آنها نشد و بعضی امروز آزاد هستند

در روزنامه‌های باند خامنه‌ای با تمرکز روی مسأله «جاسوسی» به باند رقیب حمله کرده‌اند و با درج عکسهایی در کیهان و وطن امروز مقامات دولت روحانی را پشتیبان آنها معرفی کرده‌اند:

وطن امروز: شبکه جاسوسی کشف‌شده چگونه از پوشش سازمان محیط‌زیست برای فعالیت‌های خود استفاده کرد

یک نام از میان مسئولان سابق و فعلی کشور نیز مطرح شده و آن «معصومه ابتکار» است.

نقش ابتکار در ایجاد زمینه فعالیت برای مؤسسه موسوم به حیات وحش میراث پارسیان یک نقش کلیدی بوده است. این مؤسسه و افراد اصلی آن... ارتباطات ویژه‌یی با معصومه ابتکار، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سابق سازمان محیط‌زیست داشته‌اند. این ارتباطات به‌گونه‌یی تنگاتنگ بوده که یکی از اعضای هیأت مؤسس این مؤسسه به‌عنوان معاون ابتکار انتخاب می‌شود. در این راستا، بررسی مورد معصومه ابتکار که نام او در این ماجرا مطرح شده، اگر ‌چه نام بزرگی است اما شاید بزرگ‌ترین اسم نباشد!

جوان: این بار نفوذ با پوششی علمی آکادمیک و در قالب یک فعالیت اجتماعی رخ نمود و چه بسا مشابه این سناریو در بخش‌های دیگر نیز در حال طرح‌ریزی یا اجرا باشد.

روزنامه‌های باند ولی‌فقیه ارتجاع در موضوع جاسوسی برای باند رقیب خط‌ و نشان کشیده‌اند:

رسالت:‌یک جریان منحط رسانه‌یی با کمک چند فعال سیاسی غافل، هر وقت روضه استقلال و امنیت ملی خوانده می‌شود به سمت منافع دشمن غش می‌کنند

موضع‌گیری حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور و رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، عجیب‌تر می‌نماید!

این اظهارنظر از کسی که روزگاری در نهادهای امنیتی کشور برو بیایی داشت بعید به نظر می‌رسد.

این اظهارنظر با توجه به این‌که چندی پیش یک جاسوس در دفتر وی دستگیر شد، مسموع نیست.

کیهان:‌ مخالفان قوه قضاییه و دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی که در موارد متعدد به اقدامات دستگاه قضا در دستگیری افراد در این خصوص ایراد وارد می‌کنند (در سطح نخبگانی) از دو طیف خارج نیستند اول افرادی که با پیچیدگی جرایم امنیتی آشنا نیستند. گروه دوم تفاوت ماهوی با گروه اول دارد.

شاید برخی از افراد این گروه دوم، از همکاران، مرتبطان و وابستگان به فرد دستگیرشده بوده و یا به‌دلیل ارتکاب برخی از جرایم و اقدامات مشابه فرد دستگیرشده – اقدامات علیه امنیت ملی – نگران هستند که دستگاه قضایی بخواهد به جرایم ایشان نیز ورود پیدا کند...

روزنامه‌های باند روحانی در مورد کنفرانس مونیخ یا سکوت کرده یا تیترهای خوشبینانه زده‌اند اما روزنامه‌های باند علی خامنه‌ای ابراز وحشت کرده‌اند: 

ابرار: نخست‌وزیر انگلیس: لندن در کنار واشینگتن و آماده اتخاذ تدابیر بیشتر علیه ایران است

اطلاعات: کنفرانس امنیتی مونیخ درباره عواقب سیاستهای ترامپ

جوان: نقض علنی برجام با هشدار مشاور کاخ سفید در مونیخ، سرمایه‌گذاری در ایران نکنید

حمایت: ادعای وزیر خارجه آلمان: برجام را لغو نکنید تا با سیاستهای منطقه‌یی ایران مقابله کنیم!

وزیر خارجه آلمان روز شنبه در کنفرانس امنیتی مونیخ از آمریکا خواست توافق هسته‌یی ایران و گروه 1+5را لغو نکند تا غرب بتواند ایران را در کنترل خود داشته باشد.

سیاستهای غرب پس از انعقاد برجام، به جای تعامل و همکاری و عمل به تعهدات سیاسی و اقتصادی هم‌چنان بر ریل خصومت و کینه‌ورزی قرار دارد.

اروپایی‌ها نیز با مقامات واشینگتن همراه شده و یاوه‌گویی‌های خود علیه کشورمان را تشدید کرده‌اند.

وطن امروز: اجلاس امنیتی مونیخ امسال در حالی آغاز شد که دو سوی آتلانتیک مواضع خود درباره ضرورت برخورد با ایران و فشار بر تهران برای محدود کردن برنامه دفاع موشکی و سیاستهای منطقه‌یی خود را کاملاً منطبق کردند.

اگر سال گذشته آمریکایی‌ها نتوانستند در اجلاس امنیتی مونیخ هم‌پیمانان اروپایی خود را برای برخورد با ایران یکصدا کنند اما روزهای اول و دوم کنفرانس امسال شاهد هم‌آوازی آمریکا و کشورهای اروپایی حاضر در برجام علیه ایران بوده است. دیروز شنبه، زیگمار گابریل، وزیر خارجه آلمان در کنفرانس امنیتی مونیخ خطاب به آمریکایی‌ها وعده داد کشورش در موضوع فشار بر ایران برای عقب‌نشینی از سیاستهای منطقه‌یی خود با واشینگتن همکاری می‌کند.

هربرت مک‌مستر، مشاور امنیت ملی کاخ سفید هم در دومین روز کنفرانس امنیتی «مونیخ» بار دیگر ادعاهای مقامات آمریکایی درباره برجام و برنامه موشکی ایران را تکرار کرد.

و گفت: «حالا وقت آن رسیده به نقاط ضعف جدی در توافق هسته‌یی ایران بپردازیم و با اقدامات بی‌ثبات‌کننده ایران ازجمله توسعه قابلیت‌های موشکی و هسته‌یی این کشور و همچنین حمایت‌هایش از اقدامات نایبان تروریست در منطقه مقابله کنیم».

ما سوریه را نایب ایران می‌دانیم و می‌بینیم که مدام در حال تقویت توان موشکی خود هستند.

ایران در منطقه دنبال تکثیر مدل حزب‌لله است.

نخست وزیر انگلیس در ادامه هم‌آوازیهای کشورهای اروپایی با مواضع دولت آمریکا علیه ایران گفت کشورش همانند واشینگتن از فعالیت‌های منطقه‌یی ایران نگران است.

ترزا می‌ بعد از دیدار با آنگلا مرکل گفت: «ما همزمان با تلاش برای حفظ توافق هسته‌ای، همانند آمریکا درباره فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران در خاورمیانه نگرانیم و آماده انجام اقدامات مناسب جهت مقابله با این مسائل هستیم». هم‌آوازی اروپا و آمریکا در گروگان گرفتن برجام مدتها قبل با میدان داری فرانسوی‌ها رونمایی شده بود با این حال این روزها دو سوی آتلانتیک صریح‌تر از قبل این هم‌آوازی را تکرار می‌کنند.

سیاست روز: مونیخ زبان گشود: نکته قابل‌توجه در نشست امسال مواضع مطرح شده در قبال جمهوری اسلامی ایران است. سران آمریکا از ترامپ رئیس‌جمهور گرفته تا تیلرسون وزیر خارجه آن، ایران را متهم به بحران‌سازی در منطقه می‌کنند و ادعا دارند که هر بحرانی در منطقه به دست ایران صورت می‌گیرد. تیلرسون وزیر امور خارجه آمریکا در حالی سفر دوره‌ای به غرب آسیا داشت که از محورهای اصلی سفرش را اقدام علیه ایران تشکیل می‌داد و جوی ضدایرانی را در پیش گرفته بود.

ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه رسماًًًً ایران را تهدیدی برای امنیت منطقه معرفی کرده و خواستار اصلاح برجام و آوردن توان موشکی ایران در مذاکرات برجام جدید را خواستار شده است. ترزا می نخست‌وزیر انگلیس نیز ادعا می‌کند که دیدگاه مشترکی با آمریکا درباره نقش منطقه‌یی ایران دارد و خواستار پایان حضور ایران در منطقه شده است.

برخی سران کشورهای عربی‌ نظیر سعودی و بحرین نیز استمرار جوسازی ضدایرانی را داشته در حالی که مکمل این رفتارها فرافکنی‌ها و هوچی‌گری نتانیاهو نخست‌وزیر صهیونیستها بوده است. جالب توجه آن که کنگره آمریکا در حالی حزب‌الله لبنان را در لیست تحریم‌های جدید قرار می‌دهد که ادعا دارد که به‌دلیل مقابله با ایران این تحریم‌ها اعمال می‌شود... اروپا در حالی ادعای مذاکره با ایران را سر می‌دهد که در عمل بر این تصورند که با استمرار فشارهای سیاسی و اقتصادی می‌تواند از ایران امتیازات گسترده‌یی بگیرند.

حذف تمام توان هسته‌یی ایران، گرفتن توان دفاعی و موشکی و عقب‌راندن ایران از معادلات منطقه ازجمله این اهداف است. آنها در ظاهر ادعای پایبندی به برجام را سر می‌دهند اما در عمل با جوسازی رسانه‌یی و روانی ابعاد جدید تحریم را دائماًً پیگیری می‌کنند که رفتار آنها در موضعگیری ضدایرانی در نشست و حاشیه نشست امنیتی مونیخ گرفته از این همین رویکرد است. متأسفانه برخی مواضع مطرح شده از سوی مسئولان ایرانی که روابط با اروپا را به آرزوی بزرگ معرفی و برجام را حلال تمام مشکلات می‌دانند این توهم را تقویت کرده است.

روزنامه‌های هر دو باند حاکم در صفحات اول خود با درج عنوانهای هشداری در عرصه‌های مختلف به وخامت وضعیت نظام اذعان کرده‌اند:

آفتاب یزد: شرایط بحرانی زلزله‌زدگان پس از بارش باران، سیل‌زده هم شدند

اقتصاد پویا: عضو هیأت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی: برخی مفسدان مالی به منابع قدرت متصل هستند

اقتصاد پویا: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد: گمرک به‌خاطر منفی شدن تراز تجاری دسترسی به آمار تجارت خارجی را از سایت خود حذف کرد

اطلاعات: نجفی: آسیبهای اجتماعی خطر جدی نظام است

بهار: چرا صدای مردم شنیده نمی‌شود

جوان: ریخت‌وپاش منابع آبی در بحران کم آبی!

شهروند: جامعه ایران نیازمند تغییرات بنیادین – فساد گسترده باعث شده مردم نهادها و دستگاههای مختلف را در برابر خود احساس کنند – نفرت و کینهِ خشونت و مسولیت گریزی، تک روی و منفعت جویی خودخواهانه و... نشانه‌های گسیختگی است- نبود چشم‌انداز جمعی، زمانی رویای جمعی این بود که ژاپن اسلامی شویم، حالا می‌خواهیم سوریه نشویم- تضاد بین بخشهای مختلف حکومت بین نخبگان و حکومت وجود دارد، به‌طوری که در مورد اصلی‌ترین سیاستهای اداره کشور توافق نداریم

کیهان: غفلت از جنگ اقتصادی دشمن پروژه مشترک خط نفوذ و مدیران ناکارآمد – فایننشال تایمز: آمریکا در حال تشدید جنگ ارزی علیه ایران است – روحانی سه وزیر و یک معاون خود را مأمور رسیدگی به خودکشی یک جاسوس کرد

در روزنامه‌های حکومتی اظهارات پاسدار رحیم صفوی حاکی از بیرون رانده شدن از سوریه است:

آرمان: رحیم صفوی با اشاره به صادرات فسفات از دمشق: هزینه‌ها در سوریه برمی گردد

آفتاب یزد: رحیم صفوی: ایران باید هزینه‌هایی را که در سوریه کرده ست برگرداند

ایران: سرلشکر صفوی: ایران باید هزینه‌هایی را که در سوریه کرده برگرداند

سید یحیی صفوی در نشست «بررسی بحران سوریه، آخرین تحولات میدانی و سیاسی» با اشاره به‌ ضرورت حفظ استقلال و تمامیت ارضی سوریه افزود: «ما به‌طور جدی خواستار استقلال و تمامیت ارضی سوریه هستیم. جمهوری اسلامی ایران هم باید هزینه‌هایی را که در سوریه کرده است برگرداند و سوریها این آمادگی را دارند که از نفت، گاز و معادن فسفات سوریه [این هزینه‌ها را برگرداند]. تصور من این است

که درست است که ما هزینه کردیم اما ایران و روسیه برنده این صحنه هستند؛ روس‌ها قرارداد ۴۹ساله با سوریه بستند هم پایگاه نظامی گرفتند و هم امتیاز اقتصادی و سیاسی. به‌نظرم ایران هم می‌تواند با دولت سوریه قرارداد طولانی‌مدت سیاسی و اقتصادی داشته باشد و هزینه‌هایی را که کرده است بازگرداند و هم‌اکنون هم ایران از معادن فسفات سوریه در حال صادرات است».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ca96d2e7-81bd-439f-b654-bc958d203aa3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات