728 x 90

مهم‌ترین عنوانهای روزنامه‌های حکومتی در روز یکشنبه ششم اسفند ماه

گزیده روزنامه های حکومتی يكشنبه
گزیده روزنامه های حکومتی يكشنبه

روزنامه‌های حکومتی در روز ۶اسفند مهم‌ترن عنوانهای خود را به اولویتهای جنگ باندی اختصاص داده‌اند. روزنامه‌های باند حسن روحانی نامه‌نگاری احمدی‌نژاد به خامنه‌ای را مطرح کرده‌اند و روزنامه‌های باند ولی‌فقیه ارتجاع حمله به حرفهای روحانی و برجام و FATF را تیترهای مطرح خود قرار داده‌اند. مضمون مشترک روزنامه‌های دو باند هم خط‌ و نشان کشیدنهای دادستان تهران برای مردم و جوانان قیام آفرین تحت عنوان «اغتشاشگران» است:

آرمان: برائت حامیان احمدی‌نژاد کافی نیست

آرمان: از سوی محمدرضا باهنر مطرح شد: دستگیری احتمالی احمدی‌نژاد

ابرار: هاشمی شاهرودی: شاهد رفتار غیرقانونی کسانی هستیم که در کشور مسئولیت داشته‌اند

ایران: روحانی: نباید به دانشگاهیان مشکوک بود

کیهان: اساتید مورد احترام‌اند، جلوی جولان جاسوس‌ها را بگیرید

جوان: نظریه پراکنی علمی در فضای مشکلات عینی!

روزان: روحانی: علم، علم است و به نوع ایدئولوژی وصل نمی‌شود

وطن امروز: FATF ایران را از لیست سیاه خارج نکرد

گروه ویژه اقدام مالی، خدمات‌دهی به دولت ایران را مشروط به قطع ارتباط مالی و بانکی با وزارت دفاع، سپاه پاسداران، حزب‌‎الله لبنان، چند شرکت هواپیمایی و دیگر گروه‌های مقاومت به‌دلیل اقدامات تروریستی اعلام کرده است.

FATF مرجع شناسایی تروریست را «SDN لیست» یا همان لیست تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار داده است. دولت ایران برای پیوستن به این کارگروه ضمن تحریم کامل خدمات بانکی به گروه‌های مقاومت باید تمام اموال آنها را توقیف و مصادره کند و حتی تنبیه مقتضی را برای اقدامات تروریستی در نظر بگیرد.

در جدیدترین گزارش گروه ویژه اقدام مالی موسوم به FATF، اقدامات صورت گرفته توسط دولت ایران در زمینه‌ مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم ناکافی ارزیابی شده و به همین دلیل اقدامات متقابل این گروه نسبت به ایران تا 3ماه آینده به‌صورت تعلیق درآمده است. 

انزوای منطقه‌یی و جهانی رژیم مضمون بسیاری از تیترهای روزنامه‌های امروز است:‌

آفتاب یزد: هم زمان با موضع‌گیریهای شاد مسئولان روسی در مورد ایران نظرسنجیها حاکی از آن است که مردم این کشور نیز چندان مایل به همکاری مسکو و تهران نیستند- سینگنالهای منفی از سرزمین یخی

اعتماد: آمریکا برای حضور دائمی در عراق و سوریه برنامه‌ریزی می‌کند- پیش به سوی جنگ؟

اعتماد:‌ مسائلی مانند تقویت حزب‌الله لبنان و حضور ایران در سوریه از جمله مسائلی است که

واشینگتن قصد دارد برخی از خواسته‌های اسراییل را در این زمینه عملی کند. در این میان عربستان‌سعودی، متحد آمریکا در خاورمیانه هم به‌شدت از این موضوع حمایت می‌کند و ترکیه نیز با وجود همراهی با ایران و روسیه در فرآیند آستانه، از حضور آمریکا علیه نفوذ ایران در سوریه، ناخرسند نیست. در نتیجه بعید به نظر می‌رسد کشورهای زیادی از قدرتهای متحد آمریکا حاضر باشند به حضور آمریکا در خاک سوریه اعتراض کنند

وحشت از شعله‌ور شدن دوباره آتش قیام و هشدارهای باندها به یکدیگر در روزنامه‌های حکومتی دیده می‌شود:

آرمان:گفتگو کافی نیست

اکتفای دولت به این مهم که ما صدای اعتراضات جامعه را شنیدم و قطعاً به آن پاسخ خواهیم داد، به تنهایی کافی نیست. زیرا چنان‌چه معضل رکود و بیکاری در کشور ادامه پیدا کند و هم‌چنان مردم با مشکلات‌شان دست به گریبان باشند چه بسا ممکن است پس از مدتی باز هم اعتراضات به صحنه خیابانها کشیده شود. در آن صورت شاید نتوان مردم را با گفتار آرام کرد.

روزنامه‌های باند خامنه‌ای  اظهارات روز گذشته حسن روحانی را مورد حمله قرار داده‌اند:

جوان: رئیس‌جمهور دیروز در جشنواره خوارزمی وارد بحث فلسفی «علم دینی و غیردینی» شد، بحثی که نه تخصصی در آن دارد و نه وظیفه اوست و نه از آن برای عموم مردم می‌توان امید فایده‌ای داشت. رئیس‌جمهور سابق نیز در دوره دوم ریاست‌جمهوری خود، رویه نظریه‌پردازی را پیش گرفت تا خود را از سطح یک رئیس قوه اجرایی به سطح یک فیلسوف صاحب‌نظر برای اداره جهان بالا بکشد اما کار او به زنبیل‌کشی در خیابانهای تهران کشید. آن نظریه‌پردازی‌ها هم در شرایطی شبیه به امروز بود که حجم مشکلات کشور و برخی مشکلات جدید، باید مورد اهتمام درست قرار می‌گرفت اما برای فرار از پاسخگویی، رؤسای جمهور معمولاً وارد مباحث غیرضروری که حتی درباره آن یک مقاله هم نخوانده‌اند، می‌شوند.

صرف نظر از این‌که روحانی با مثال‌هایش نشان داد که اصل بحث «امکان یا امتناع علم دینی» را نفهمیده است، ورود او به این بحث که یک دعوای دانشگاهی قدیمی است، نشان می‌دهد که روحانی همه راههای فرار از پاسخگویی به مشکلات اجرایی کشور را می‌آزماید تا بر بهترین آنها سوار شود! شاید او نیز مثل رئیس‌جمهور سابق در دور دوم که نیازی به رأی‌آوری شخصی در انتخابات آینده ندارد، به جای نشستن در کشتی فقیران و بیکاران و ناخدایی کشتی مستضعفان، سوار شدن بر زورق شکسته بحثهای نظری و فانتزی قشر مرفه بیکار را انتخاب کرده است

رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم نیز مثل سلف خود، در دوره‌ای که از آن باید به «دوره فراموشی» یاد کرد، از آنچه وظیفه اوست و باید انجام بدهد، کمتر حرف می‌زند و بحث را به جاهایی می‌کشاند که قشر عظیم مردم، ارتباطی بین این بحثها و زندگی خود نمی‌بینند.

 

شاید بهترین زبان حال مردم در برابر حرف‌های دیروز روحانی، این باشد که قبول! علم دینی نداریم، شما به‌عنوان رئیس‌جمهور بگو که برای بیکاری چه‌کار کردی؟! بگو که چرا درباره دلار قول می‌دهی و نمی‌شود؟! بگو چرا برجام به این حال و روز محتضر افتاده است که نه راه پیش دارد و نه راه پس؟! بگو که چرا در برجام راهی را رفتی که سنگین‌ترین خسارت‌های مادی و معنوی که هرگز قابل جبران نیست به کشور وارد شد و حالا مذاکره‌کنندگان ایرانی بگویند اگر برجام همین‌طور بی‌فایده بماند، از آن خارج می‌شویم؟!

آقای رئیس‌جمهور قبول! علم دینی نداریم! ما که نمی‌فهمیم یعنی چه! اما غیرت دینی را خوب می‌فهمیم که به ما می‌گوید مسئولان اسلامی باید با مردم و در کنار مردم باشند.

کیهان: روحانی رئیس‌جمهور به‌عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی کشور که چندماه پیش با وعده‌های اقتصادی خود بار دیگر بر کرسی ریاست‌جمهوری نشست، برای چندمین بار با طرح مباحث حاشیه ساز و بی‌ارتباط با امور اجرایی کشور فرافکنی را به پاسخ‌گویی ترجیح داد.

رئیس‌جمهور روز گذشته در سی و یکمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی به صحبتهایی پرداخت که هیچ ارتباطی با مسئولیت مهم کنونی وی ندارد.

اما نکته قابل تأمل ماجرا آنجاست که این حاشیه سازیهای رئیس‌جمهور هر بار با استقبال رسانه‌های غربی و ضد انقلاب مواجه می‌شود.

رئیس‌جمهور در حالی از نادرست بودن تشکیک به اساتید و پژوهشگران سخن گفت که باید گفت همان‌گونه که سوءظن بیجا غلط است خوش خیالی و حسن ظن بیجا -به‌ویژه به دشمن و عناصر نفوذی- هم غلط در غلط است.

همچنین از یاد نمی‌بریم که چگونه برخی عناصر نفوذی دو تابعیتی با پوشش‌های علمی و فنی در تیم مذاکرات و مراکز برنامه‌ریزی و تصمیم سازی نفوذ کردند و حتی مدال هم گرفتند. اگر خوش خیالی در ذهن برخی مدیران ما نبود، برجامی که «فتح‌الفتوح بزرگ قرن» خوانده می‌شد، به «خسارت محض» نمی‌انجامید.

همچنین اظهارات فرافکنانه رئیس‌جمهور در حالی است که دولتی‌ها برای جاسوس‌هایی که هر روز با یک رنگ و لعاب و عمدتاً در پوشش‌های علمی سر از بدنه دولت در می‌آورند اقدامات دقیق پیشگیرانه ندارند.

روزنامه‌های باند روحانی، نامه‌نگاری احمدی‌نژاد به علی خامنه‌ای را بهانه حمله به باند ولی‌فقیه کرده‌اند و بار دیگر بر ساختگی بودن نمایشی بودن انتخابات با توجه به «مهندسی شورای نگهبان» دست گذاشته و بر درستی برخی اظهارات احمدی‌نژاد تأکید کردهاند: 

آرمان: علی مطهری، نایب رئیس مجلس هم روز گذشته در یادداشتی آورد: «آقای احمدی‌نژاد در نامه اخیرش به مقام رهبری بر انجام اصلاحات تأکید کرده است. موضوعات شایسته اصلاح چنان که از مضمون نامه‌ ایشان برمی‌آید به این شرح است: ۱- قدرت و اختیارات بسیار گسترده و بی‌بدیل رهبری ۲- دفتر مقام رهبری ۳- انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس شورای اسلامی که باید بدون مهندسی شورای نگهبان و دخالت‌های نهادهای نظامی و امنیتی باشد ۴- قوه قضاییه، که باید رئیس آن فوراً تغییر کند و مرجعی مستقل برای رسیدگی به شکایات مردم از این قوه تعیین و معرفی شود. ۵- زندانیان سیاسی، که باید آزاد شوند. چند نکته قابل ذکر است: الف- برای محدود شدن اختیارات رهبری نیاز به تغییر قانون اساسی است که البته در نامه آقای احمدی‌نژاد هم به آن اشاره شده است... درخواست برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس بدون مهندسی شورای نگهبان و دخالت نهادهای نظامی و امنیتی، مفهوم مخالف آن این است که در انتخابات‌های اخیر، خصوصاً در سال‌های ۸۴ و ۸۸ که آقای احمدی‌نژاد در متن قضایا بوده است، مهندسی شورای نگهبان و دخالت نهادهای نظامی و امنیتی وجود داشته است. سؤال این است که اگر چنین چیزی واقعیت دارد چرا ایشان در همان زمان این موضوع را اعلام نکردند؟ 

اعتماد: نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با طرح این سؤال که آیا اظهارات احمدی‌نژاد به‌معنی تهدید قوه قضاییه برای افشای حقایق است؟خطاب به وی گفت: «بسیاری از پیشنهادات شما درست است اما بهتر آن بود که اینها را در زمان صدارت خود و لااقل قبل از بازداشت دوستان‌تان و مطرح شدن پرونده‌های خودتان می‌گفتید.»

«درخواست برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس بدون مهندسی شورای نگهبان و دخالت نهادهای نظامی و امنیتی، مفهوم مخالف آن این است که در انتخابات‌های اخیر، خصوصاً در سال‌های ۸۴ و ۸۸ که آقای احمدی‌نژاد در متن قضایا بوده است، مهندسی شورای نگهبان و دخالت نهادهای نظامی و امنیتی وجود داشته است. »

آرمان: طبق اظهارنظرهای سخنگوی قوه قضاییه، آقای احمدی‌نژاد پرونده‌هایی در محاکم قضایی دارد که جسته‌وگریخته گاهی اخباری از فرایند رسیدگی به این پرونده‌ها، به افکار عمومی منتقل می‌شود اما در مورد رسیدگی به پرونده‌های او در محاکم قضایی باید گفت اگر این جرایم درست و به‌جا بود که مجازات تعیین کنند،

به هر حال نباید برای افکار عمومی این شائبه ایجاد شود که اراده‌ای وجود دارد که در سکوت و نانوشته در راه رسیدگی سریع به پرونده‌های او مانع‌تراشی می‌کند.

در روزنامه‌های حکومتی در مورد نامه‌نگاری احمدی‌نژاد، استیصال باند خامنه‌ای و عمق شقه درون این باند به نمایش گذاشته شده است:

اعتماد: محمدرضا باهنر دبیرکل جامعهٴ اسلامی مهندسان گفت: «حرکات احمدی‌نژاد دارد یک مقدار تند می‌شود. این حرکات ابتدا به بهانه عملکرد برخی قوا بود اما الآن به سمت ایراد گرفتن از کلیت نظام می‌رود. »باهنر پیرامون این سؤال افکار عمومی که چرا با حرکات احمدی‌نژاد برخورد نمی‌شود، گفت: «مقامات قضایی گفته‌اند که برای برخورد آمادگی وجود دارد و به اندازه کافی هم جرم مرتکب شده است ولی شرایط برخورد باید فراهم شود.

جمهوری اسلامی: اعتراض به سخنان و مواضع محمود احمدی‌نژاد، به جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام هم کشیده شد. دیروز چندین نفر از اعضاء این مجمع در جلسه رسمی، طی سخنانی مطالب مطرح شده در نامه احمدی‌نژاد به رهبری را خلاف دانستند و خواستار برخورد قانونی با او شدند. در این جلسه بعضی از اعضاء به این جمع‌بندی رسیدند که وی صلاحیت عضویت در مجمع را ندارد.

بحرانهای اقتصادی –اجتماعی و دعواهای باندی حول آنها، بسیاری از عنوانهای روزنامه‌های ششم اسفند را به خودش اختصاص داده:

همدلی: باتلاق تولید:‌  نماگرهای بانک مرکزی نشان می‌دهد نقدینگی کشور از سال 86تا شهریور 95، ‌  584درصد رشد داشته است

نصف جهان: افشاگری یکی از مدیران ارشد سابق شرکت هواپیمایی آسمان: هواپیمای تهران- یاسوج ۵بار نقص فنی شدید داشته است

صدای اصلاحات: سفره هفت سین 15میلیارد تومان

ابرار اقتصادی: پرونده سقوط هواپیمای ART روی میز کمیسیون اصل 90: قصور وزارتخانه‌های راه و رفاه محرز است

ابرار اقتصادی: مجلس پای استیضاح آخوندی ایستاده است

ابرار اقتصادی: عضو کمیسیون عمران مجلس: وزیر راه از مقصران سقوط  ART

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/24af60b2-4258-4b23-b92e-2e2a6079ee2c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات