728 x 90

مُهر جهانی بر طومار محکومیت‌های رژیم

سخن روز
سخن روز

روز پنجشنبه ۲۵آذر، اجلاس مجمع عمومی ملل برای ۶۸مین بار دیکتاتوری ضدبشری را به‌خاطر نقض حقوق‌بشر محکوم کرد.

ابتدا ممکن است چنین تصور شود که این محکومیت در عداد محکومیت‌های هر سالهٔ رژیم توسط ارگانهای ملل متحد (کمیتهٴ سوم و مجمع عمومی) است؛ اما چنین نیست؛ این محکومیت و این ضربه در شرایط بسیار حساسی به‌رژیم وارد می‌شود. از یک‌طرف پرونده پنهان‌کاریهای اتمیش در آژانس روی میز است و در تلهٔ مذاکرات وین گیر افتاده و از طرف دیگر پرونده‌های مختلف جنایتها و توطئه‌های تروریستی‌اش در چند دادگاه اروپایی در حال رسیدگی است.

در آنتورپ بلژیک و در یک محاکمهٔ استثنایی که در تاریخ اروپا بی‌سابقه توصیف شده، دیپلمات تروریست در حال خدمت رژیم، همراه با ۳همدست جنایتکارش به‌خاطر بمب‌گذاری و نقشهٔ کشتار جمعی در گردهمایی بزرگ مقاومت ایران محاکمه و در دادگاه اول به‌اشد مجازات محکوم شده‌اند.

در استکهلم سوئد یکی از دژخیمان دست‌اندرکار قتل‌عام۶۷ در حال محاکمه است و این محاکمه موجب شده که شاهدان متعدد گوشه‌هایی از بزرگترین نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت و پس از جنگ جهانی دوم را در معرض افکار عمومی جهان قرار دهند.

در ژنو سوئیس بار دیگر پرونده ترور جنایتکارانهٔ دکتر کاظم رجوی توسط تروریستهای اعزامی رژیم تحت عنوان جنایت علیه بشریت مورد باز بینی قرار گرفته.

۴کشور کانادا، انگلستان، اوکراین و سوئد ذی‌ربط در سرنگونی هواپیمای مسافربری اوکراینی و کشتار عمدی ۱۷۶مسافر بیگناه، در یک موضع‌گیری قاطع، برای رژیم ضرب‌الاجل تعیین کرده‌اند که اگر تا ۵ژانویه به درخواست غرامت برای سرنگونی هواپیمای مسافربری اوکراینی پاسخ ندهد، آنها گامهایی برای حسابرسی در چارچوب قوانین بین‌المللی اتخاذ می‌کنند.

در پی کنفرانس مطبوعاتی دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت و معرفی کتاب «تهدید پهپادی سپاه پاسداران» کمیته روابط خارجی سنای آمریکا با ارائه یک لایحه دوحزبی، خواستار توقف ماجراجویی‌های مرگبار پهپادی رژیم آخوندی و جلوگیری از دستیابی مزدوران منطقه‌یی رژیم به‌پهپاد شدند. وزارت دفاع آمریکا نیز با صدور اطلاعیه‌یی تصریح کرد: ما روی تهدیدهای مرگبار شبه‌نظامیان وابسته به‌رژیم ایران که از پهپاد استفاده می‌کنند متمرکز هستیم.

هم‌چنین وزارت‌خارجهٔ آمریکا در گزارش سالانهٔ خود، اشکال مختلف حمایت رژیم از تروریسم و سازوکار آن برای انجام اقدامات تروریستی در کشوهای مختلف را افشا کرد و از جمله خاطرنشان نمود: «تروریسم دولتی رژیم ایران در آلبانی عمدتاً علیه گروه اپوزیسیون مجاهدین خلق که اعضایش در آنجا مستقر هستند صورت گرفته است».

 

به این ترتیب می‌توان به‌وضوح دید که رژیم در صحنهٔ بین‌المللی از جوانب و پهنه‌های مختلف مورد افشا قرار گرفته و پیاپی ضربات سهمگینی دریافت می‌کند. بنابراین قطعنامهٔ مجمع عمومی را نه یک اقدام منفرد، بلکه در ادامه و در ارتباط با زنجیره‌یی از رویدادها و تحولات سیاسی باید دید که در واقع همهٔ آنها را با مهر مجمع عمومی به‌عنوان عالی‌ترین و فراگیرترین مرجع بین‌المللی، ممهور کرده و مورد تأیید قرار داده است.

 

بی‌سبب نیست که رژیم آخوندی با غیظ و سوخته‌دلی بسیار نسبت به‌این محکومیت واکنش نشان داده است. از جمله غریب آبادی معاون سردژخیم قضاییه خامنه‌ای که عنوان دبیر ستاد حقوق‌بشر را هم یدک می‌کشد، از آنجا که با حجم عظیم افشاگریها و انتشار جهانی آن، دیگر امکان انکار و تکذیب نداشت، به‌طور سخیف و رسوایی از شکنجه و اعدام، به‌ویژه اعدام کودکان و نوجوانان دفاع کرد و ضمن اذعان به‌موقعیت بین‌المللی مجاهدین و مقاومت ایران، زبونانه شکوه و شکایت نمود که چرا مدعیان حقوق‌بشر در جهان از عاملان ۱۷هزار قربانیان رژیم حمایت می‌کنند؟

با این همه باید خاطرنشان کرد که جامعهٔ بین‌المللی و به‌ویژه قدرتهای جهانی به‌دلیل سیطرهٔ سالیان سیاست ننگین مماشات و رواج تجارت خون و نفت، در پرداختن به‌سیاست‌ها و عملکردهای جنایتکارانهٔ فاشیسم مذهبی ایران تأخیر بسیار دارند و بسیار وامدار مردم و مقاومت ایران هستند. از همین روست که خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیدهٔ مقاومت ایران، طی پیامی ضمن استقبال از تصویب ۶۸مین قطعنامهٔ ملل متحد تأکید کرد: «پرونده ۴دهه جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی این رژیم باید به‌شورای امنیت ملل متحد ارجاع و خامنه‌ای، رئیسی و اژه‌ای در دادگاه بین‌المللی محاکمه شوند»

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/6d6604ad-fc77-4ee0-aa2c-1d3fb8f18aae"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات